Šta je novo?

Izbori 2025

Uzgred, nisam prolazio po najvećoj gužvi, pa me možda osećaj vara, mi deluje da saobraćaj funkcioniše mnogo bolje nego što bih očekivao. Čak se most - zelenjak - centar možda i lakše prolazi. Ali verovatno ima ljudi kojima je ovo napravilo pakao.

Обзиром да за ово што је починио у САД по тамошњим законима следује затворска казна од 5 година ја сам за то да га испоручимо властима САД.

Још боље.

Да имамо макар једног тужиоца који мисли својом главом и који је заиста амбициозан (а не као ови режимски полтрони који слепо прате налог Хуље и мисле да су постигли нешто) ступио би у контакт са правосудним и полицијским системом САД и Интерполом поводом овога.

Pratite li X? Nesto se događa i sprema, akcija ili neka objava.... nesto je ETF izglasao, nesto ce se raditi, i drugi fakulteti objavljuju USKORO, GOTOVO DINSTANJE,....pa ko je iz Bg nek proprati mreze, a za gostovanje Bujosevica i onog drugog opet treba razmisliti sta sa rts-om

РТС капут!

Иначе, Жвалави више не може ни да пређе границу и повуче спољно-политички потез а да нас то не кошта милијарде или који проценат територије, ресурса...

Шта мислите шта ће све наше додатно да преда Америма само да ови не распишу потерницу за њим?

Ово је већ комично колико нас дијабола разара. Нема шансе да се ово десило у историји раније некоме.

Фер захтев, подржавам. Добро је што су у потпису студенти свих високошколских установа у Србији (надам се да је довољно демократска одлука). Сада су на реду и сви остали друштвени и политички фактори, који просто морају једногласно да стану иза овог захтева.

Биће стварно јако тешко бившима да оправдају свом стаду, да оно што су увек промовисали као решење, сада представља удар на државу.

Могуће је да ће чекати расплет у Зајечару и Косјерићу, што би им било још горе.

Poslednja izmena:
Znači pobeđuje SNS opet sa 56% podrške🤣

Birački spisak sa 7.100.000 glasača🤣

Izbušiće ih sad Služba samo tako, pogotovo kandidate kad budu predstavili.

Pa buši ih sve vreme. Šta kao nisu znali za ovaj korak? Pa u svakom trenutku imaju ko zna koliko svojih ljudi na svakom plenumu. Da su mogli da ih izbuše, izbušili bi ih do sad kao i bušnu opoziciju.

I opet su ih naterali da igraju po njegovim pravilima na njegovon terenu i sa njegovim sudijama.

Misliš da će rezultat biti drugačiji?

Служба има паметнија посла. Припрема за дане после изискује далеко више ресурса.

А систем крађе и манипулације избора је на свом максимуму, и не може никако да пређе 5%.

Победа на непријатељском терену, по његовим правилима, уз судијску крађу, и директно навијање свих светских спонзора, ће бити најспектакуларнија и најслађа.

Не могу поново да водим дискусију о овоме тако да ћу само (признајем, арогантно) цитирати сопствени пост од прошле недеље

Да, СНС ће опет покрасти изборе и да, неопходно је свеједно уједињено изаћи на њих и да, мораће након тога да се насилно скину са власти због крађе избора које су изгубили како би на власт дошли они који их јесу добили и похапсили их за крађу избора

Свако коме то није јасно живи у недођији

Јако ми је драго што су студенти ово урадили јер нико не може после да их оптужи за било шта, дословно су све урадили што им је у моћи и чак више. Да су у недоглед гурали искључиво блокаде испали би незрели и штетни по људи који су у ризику због тога да изгубе послове, овако су срозали рејтинг гамади и кренули у контраофанзиву. Сада је на нама да се ујединимо сви и кренемо у борбу па шта нам бог да

Vrh