Šta je novo?

Izbori 2025

У том парку су пре 10ак година наватали ликушу која је шетала са мојим ортаком, имала је у брусу вутру и приведена је.

Imala u brusu vutru može značiti jedan džoint, 5 grama ili ako je baš napunila brus, onda dosta više grama. U svakom slučaju, potpuno poremećeno ponašanje i maltretiranje za te stvari, ali vrlo jasno zbog čega kada je državna vutra oduvek jurila monopol. Nije ni čudo kako ovi na svakih par nedelje odjednom "nađu novac u budžetu".

Mene su zaustavljali isto, posebno dok sam se sisao bas na kratko i bio mladji.
Idemo tipa nas trojica sa ETFa i samo mene izdvajaju i legitimisu, proveravaju sa centralom i zaje*******avaju.
Pola života sam imao dugu kosu, kad vidim patrolu odmah izvadim ličnu kartu, ne čekam da je traže. Kad sam se ošišao misteriozno je prestalo svakodnevno legitimisanje.
Uvek uz neka glupa pitanja i igranje dobar loš pandur i redovno pretresanje.

Edit. Kako sam se ošišao prestale su legitimacije ali za par meseci 5 puta su mi proveravali poreklo auta. Crni Punto je uvek jako sumnjiv.

IMG-579432d75b1865fece93d3b068691808-V.jpg

Evo malo atmosfere iz Beča na dočeku maratonaca:

1000033436.jpg
1000033448.jpg
1000033452.jpg
1000033457.jpg
1000033479.jpg
1000033483.png

Primetno je manje ljudi nego da dočeku biciklista, ali to ne mari ništa dokle god imamo ovakvu decu. Opet sam očaran njihovom energijom i snagom i igrom i ozbiljnošću.
Na drugoj slici vidite i austrijsku ministarsku spoljnih poslova, Beate Meinl-Reisinger (Beate Majnl Rajzinger), koja je meni bila iznenađenje. U novinama će verovatno pisati šta je pričala, ali neko je lepo prokomentarisao - ovo je već drugi nivo "posete" ako visoki državni zvaničnik dolazi da dočeka i podrži studente - posebno iz vladajuće koalicije.
Studentima svaka čast, samo napred!

I naravno Macut kupio vilu od miliona evra na Zvezdari. Ne znam šta smo mi Zvezdarci Bogu zgrešili da svi hoće kod nas.

To je trebalo da okačis jutros da preduprediš 10tak poruka forumaša u kojim će bacati hejt na EU povodom susreta sa ćacijima

Одрадили "скидање униформи" као на северу Косова ономад.

Режим ће у Београду прво ударити на правни. И декан и гро професора опортунисти а и међу студентима има разних тамо.

Jbt 12 sati ne ispratim domaća dešavanja i ko da sam bio mesec dana van Srbije
Pogledajte prilog 236865
Презасићење медијског простора зарад скретања пажње. Класична тактика режимског медијског тима. Од једном битна нека Марта Кос, моја баба прича како је обишла студенте који хоће да уче.

Шта се дешава на правном? Јел ректор сломљен или правни?

Meni u toj priči nije jasna opozicija u skupštini koja ne koristi svoja prava, odnosno ne koristi zakon i pravilnik, da postavlja pitanja vladi o ovom šatorskom naselju. Isto tako ne znam da li smo ikada videli da neko iz nadležnih organa i institucija bude pozvan da takođe odgovara na pitanja.

Vrh