Šta je novo?

Izbori 2025

Stati maksimalno uz ove ljude, a ne furati pricu - ACAB. Oni mogu da imaju ozbiljne probleme zbog ovoga, samo jos fali i da ih mi drndamo.
Od više ljudi sam čuo da mupovci imaju naređenje da ne smeju da javno iznose stavove o trenutnoj situaciji u zemlji.

A skoro sam upoznao mladog žandara. Dva brata mu na blokadi faksa, a roditelji prosvetari u štrajku. Nezavidna pozicija

@Beki

Ovo si napisao

Stati maksimalno uz ove ljude, a ne furati pricu - ACAB. Oni mogu da imaju ozbiljne probleme zbog ovoga, samo jos fali i da ih mi drndamo.

I ja kažem zašto bi ih drndao sa ACAB ako rade svoj posao? Ako i neka rade.

Nadam se da smo se sad razumeli.

Pa fura se ACAB priča svuda, ne od tebe. Samo AĆAB.

Posto ste svi ovde momci u glavnom i ne razumete se. Zene ne vole posuđe na poklon za vazne datume, ali ih mozete obradovati kvalitetnim ekspres loncem, tiganjem, serpom...onako za svaki dan, nece nista da vam fali, ili mame, tetke...
I bez ovoga mogu da kazem da imaju odlican kvalitet, ali sada, nemoj da je ko kupovao Teflon ili tako te ...
I Zepter je ok, mada za mene preskup, a za proavetare su dali milion, ali Metalac je svima dostupan pa bi bilo dobro pokazati da smo zahvalni, makar se javite prodavcima sa Pumpaj :)

@Koniljo Pitam po 100ti put one koji bi samo da kritikuju, da daju svoj izlaz iz situacije. Daj smislenu strategiju, smisleni izlaz i podržaću te odmah.

@Koniljo Pitam po 100ti put one koji bi samo da kritikuju, da daju svoj izlaz iz situacije. Daj smislenu strategiju, smisleni izlaz i podržaću te odmah.
Izbori na kojima učestvuju studenti. Izborna lista Studenti-profesori. To je izlazna strategija. Ako pobedi Vučić, neka upravlja do kraja života.

Situacija u kojoj ti ne rade fakulteti i vlast nema kontrolu nad situacijom u zemlji, nudi samo dve opcije: ostavke ili izbore. Priznali ili ne, studenti-profesori-univerziteti su nova politička opcija. Oni kažu da ih podržava većinska Srbija. Hajde da se to reši na izborima.

Biće krađe na izborima? Biće, ali daleko manje nego kada su tu Đilas, Dobrica, Lazović i slični. Vučić im uvaljuje svoje ljude da budu posmatrači na izborima. Drugo, prvi put bi se susreo sa opcijom koja je favorit na izborima. Neka izbori reše, pošteno.

TLDR nema izbora redovnih do 2028 a predsednicki su 2027. Vucic ide da izmori studente i to je tako

Poslednja izmena:
Pomirimo se sa tim da krećemo od -10% u njihovu korist koliko su u stanju da pokradu i idemo na izbore. Da je pošteno nije, ali nema drugog izbora ako mislimo da ih skinemo sa vlasti.

Neće dati nikada izbore, zato su bitni oni redovni početkom juna u Kosjeriću i Zaječaru. Ja sam se već prijavio da idem tamo da pomognem, a to preporučujem i vama da li kao posmatrači CRTE ili preko studenata i opozicije. Moramo pobediti ovo zlo na svakom koraku i time pokazati da smo složni kao i da nas je više.

Izbori na kojima učestvuju studenti. Izborna lista Studenti-profesori. To je izlazna strategija. Ako pobedi Vučić, neka upravlja do kraja života.

Situacija u kojoj ti ne rade fakulteti i vlast nema kontrolu nad situacijom u zemlji, nudi samo dve opcije: ostavke ili izbore. Priznali ili ne, studenti-profesori-univerziteti su nova politička opcija. Oni kažu da ih podržava većinska Srbija. Hajde da se to reši na izborima.

Biće krađe na izborima? Biće, ali daleko manje nego kada su tu Đilas, Dobrica, Lazović i slični. Vučić im uvaljuje svoje ljude da budu posmatrači na izborima. Drugo, prvi put bi se susreo sa opcijom koja je favorit na izborima. Neka izbori reše, pošteno.

Bravo! Vidiš da možeš... piši uvek o tome i da razvlastimo Hulju pre tih izbora žestokim dinstanjem...

@Beki Da, zlatno vreme za mene... Bio sam mlad i pun života... Istru da ne spominjem... To sve partizani.

Žalim, gotovo sam kivan što nisam rođen kad i moj ćale 1953. On je lepo proživeo najbitniji deo života. Ovakve ☝️ sumorne priče mladim ljudima nisu bile tema.
Ja zato pričam da polako sa policijom, ko je radio tada, radi i sada tamo. A tada su me fazon dva puta za sve te godine saleteli na ulici i to oba puta sa debelim razlogom, koji su i naveli.

Jednom je bila opljačkana neka pošta/banka blizu ulice gde sam živeo i ja sam prolazio baš tada pored i vraćao se kući. Drugi put negde na Mostaru kada je neki manijak tuda harao.

Oba puta obični policajci, izuzetno profesionalni i ljubazni, naročito kada se sve završilo i kada su videli da nisam ni pljačkaš, a ni manijak.

Onda su za vreme Vučića krenule da iskaču neke Velje Nevolje iz policijskih džipova i drndaju te bez razloga i izuzetno su bezobrazni i nešto prete (jesi svestan da možemo da te sad skinemo ovde golog?), iako niti sam osuđivan, niti imam nešto kod sebe, niti sam radio bilo šta ilegalno, niti postoji neki razlog za pretrese koje vrše. Bukvalno na sred ulice u sred belog dana, eto, tek tako.

Onda kada su oni batinaši prvo gazili, a onda se i tukli sa građanima u Novom Sadu, ispostavilo se da su među njima panduri. Mislim ,,panduri". I ja negde mislim da me je baš taj drndao jednom.

E, ti su problem, ali to su Ćaciji, krimosi sa značkama.

TLDR nema izbora redovnih do 2028 a predsednicki su 2027. Vucic ide da izmori studente i to je tako

Мене то охрабрује и даје ми наду што нема превремених избора јер то само значи да оскар муслиу нема већину ни са свим уценама, поткупљивањима, манипулацијама и удбашким коалицијама.

Само треба да истрајемо у нашој борби и да не дозволимо да се пламен бунта угаси. 💪 Пумпај!

Ja zato pričam da polako sa policijom, ko je radio tada, radi i sada tamo. A tada su me fazon dva puta za sve te godine saleteli na ulici i to oba puta sa debelim razlogom, koji su i naveli.

Pa ko drnda sve policajce. Ima i normalnih.

Mene su poslednji put zaustavili u parku pored auto puta u 5h ujutru letos. To je onaj park ispod veterinarskog. Koji stvarno i jeste kao park za dilovanje i uvek mi bilo čudno da gay kruzing nije baš tu nego idu gore kod radovaca kao mecki na rupu 😁 Išao sam peške na Adu jer volim da otplivam ujutru kad nema nikog pa sam prolazio tuda...

I njih trojica ulaze džipom u park ne znam kako su se provukli uopšte i maltretirali me pola sata minimum...

Jedan izuzetno neprijatan, stajao je na 2 cm od moje face i vikao i tada me nevoljno i pljunuo u facu, delićem svoje pljuvačke...

Tražili su drogu po okolnom žbunju, očajni što je nema. Zbacio mi kačket, nije me pitao da ga sam sklonim... Ruke u džepove od šorca, nije pitao da izvučem šta ima. Ja kažem da ne smeju to da rade, samo pregled ako sarađujem a bez pretresa... Jedan žestoko nabildovani crni je rekao da je razlika između pregleda i pretresa što se kod pretresa istražuju telesne šupljine i tad sam zaćutao. Znam da zvuči kao na filmu. Al prosto je tako bilo. Mator sam ja da se zezaju tako sa mnom dva balavca. Maksimalno intruzuvno. Bio je i treći stariji od mene koji je izašao iz džipa na kraju i koji je bio kao good cop.

I na kraju je jedan od dvojice mladih rekao... U redu Mihajlo 1:0 za tebe... Ja kao šta 1:0 ne znam da li da se smejem.

Sve sam im rekao lepo, ne drogiram se, nemam ništa takvo kod sebe, ne čekam nikog, al nije vredelo, dao im ličnu kartu, sarađivao. Očajno kopaju po žbunju jer su mislili da sam se otarasio paketića. Saginju se, kopaju... Ja kao momci čist sam gubite vreme...

Veoma su bili neprofesionalni al ajde... neka avantura, nešto se dešava, tako na to gledam na kraju dana.

*Izvini Igore obriši slobodno kad Beki pročita a Beki to odmah pročita 😁

Pa ko drnda sve policajce. Ima i normalnih.

Mene su poslednji put zaustavili u parku pored auto puta u 5h ujutru letos. To je onaj park ispod veterinarskog. Koji stvarno i jeste kao park za dilovanje i uvek mi bilo čudno da gay kruzing nije baš tu nego idu gore kod radovaca kao mecki na rupu 😁 Išao sam peške na Adu jer volim da otplivam ujutru kad nema nikog pa sam prolazio tuda...

I njih trojica ulaze džipom u park ne znam kako su se provukli uopšte i maltretirali me pola sata minimum...

Jedan izuzetno neprijatan, stajao je na 2 cm od moje face i vikao i tada me nevoljno i pljunuo u facu, delićem svoje pljuvačke...

Tražili su drogu po okolnom žbunju, očajni što je nema. Zbacio mi kačket, nije me pitao da ga sam sklonim... Ruke u džepove od šorca, nije pitao da izvučem šta ima. Ja kažem da ne smeju to da rade, samo pregled ako sarađujem a bez pretresa... Jedan žestoko nabildovani crni je rekao da je razlika između pregleda i pretresa što se kod pretresa istražuju telesne šupljine i tad sam zaćutao. Znam da zvuči kao na filmu. Al prosto je tako bilo. Mator sam ja da se zezaju tako sa mnom dva balavca. Maksimalno intruzuvno. Bio je i treći stariji od mene koji je izašao iz džipa na kraju i koji je bio kao good cop.

I na kraju je jedan od dvojice mladih rekao... U redu Mihajlo 1:0 za tebe... Ja kao šta 1:0 ne znam da li da se smejem.

Sve sam im rekao lepo, ne drogiram se, nemam ništa takvo kod sebe, ne čekam nikog, al nije vredelo, dao im ličnu kartu, sarađivao. Očajno kopaju po žbunju jer su mislili da sam se otarasio paketića. Saginju se, kopaju... Ja kao momci čist sam gubite vreme...

Veoma su bili neprofesionalni al ajde... neka avantura, nešto se dešava, tako na to gledam na kraju dana.

*Izvini Igore obriši slobodno kad Beki pročita a Beki to odmah pročita 😁
Nije to nista ok i trebalo bi da prestanu sa takvim ponasanjem pogotovu kad nema osnovne sumnje. Ja nisam imao takve susrete s njima ali jesam nepotrebno drske susrete imao. I eto.....ne vredi ni da ih prijavis jer to niko ne ferma i oni teraju dalje. Kriv si dok se ne dokaze suprotno. Jos jedan razlog zasto treba otici iz ove proklete avlije

Poslednja izmena:
Ja stvarno nigde ovo nisam doziveo na ovaj nacin van Srbije za vreme radikala, niti cuo da se nekom desilo. Cujem da se ljudi zale i dalje, meni se nije desilo godinama iskreno. Kazu, nema srece, obucen ovako ili onako, gde si, koje doba dana...

Pa mene su ti u sred bela dana, fazon u podne, prometna i normalna ulica, ja ono, cekam tadasnju devojku, lepo obucen ili bar normalno 😁 Vikend bio, isli na pice.

Ajde to u parku u 5 ujutro i nekako, ne kazem da treba da se tako ponasaju, ali ono, dobro jutro, licna karta, ako nemas nista, vozi dalje.

Mene su zaustavljali isto, posebno dok sam se sisao bas na kratko i bio mladji.
Idemo tipa nas trojica sa ETFa i samo mene izdvajaju i legitimisu, proveravaju sa centralom i zaje*******avaju.

Svanulo je već bilo... Verovatno su dobili neku dojavu o nečemu... ja odgovarao opisu... leto, šorc, majica, kacket, ne mogu mnogo drugačije od najlokalnijeg dilera da se obučem sve i da hoću...

Ma jok, cimaju sve žive, to i jeste problem, sklonili su onaj deo u zakonu da mora da postoji razlog za cimanje.

Vrh