Pa ko drnda sve policajce. Ima i normalnih.
Mene su poslednji put zaustavili u parku pored auto puta u 5h ujutru letos. To je onaj park ispod veterinarskog. Koji stvarno i jeste kao park za dilovanje i uvek mi bilo čudno da gay kruzing nije baš tu nego idu gore kod radovaca kao mecki na rupu

Išao sam peške na Adu jer volim da otplivam ujutru kad nema nikog pa sam prolazio tuda...
I njih trojica ulaze džipom u park ne znam kako su se provukli uopšte i maltretirali me pola sata minimum...
Jedan izuzetno neprijatan, stajao je na 2 cm od moje face i vikao i tada me nevoljno i pljunuo u facu, delićem svoje pljuvačke...
Tražili su drogu po okolnom žbunju, očajni što je nema. Zbacio mi kačket, nije me pitao da ga sam sklonim... Ruke u džepove od šorca, nije pitao da izvučem šta ima. Ja kažem da ne smeju to da rade, samo pregled ako sarađujem a bez pretresa... Jedan žestoko nabildovani crni je rekao da je razlika između pregleda i pretresa što se kod pretresa istražuju telesne šupljine i tad sam zaćutao. Znam da zvuči kao na filmu. Al prosto je tako bilo. Mator sam ja da se zezaju tako sa mnom dva balavca. Maksimalno intruzuvno. Bio je i treći stariji od mene koji je izašao iz džipa na kraju i koji je bio kao good cop.
I na kraju je jedan od dvojice mladih rekao... U redu Mihajlo 1:0 za tebe... Ja kao šta 1:0 ne znam da li da se smejem.
Sve sam im rekao lepo, ne drogiram se, nemam ništa takvo kod sebe, ne čekam nikog, al nije vredelo, dao im ličnu kartu, sarađivao. Očajno kopaju po žbunju jer su mislili da sam se otarasio paketića. Saginju se, kopaju... Ja kao momci čist sam gubite vreme...
Veoma su bili neprofesionalni al ajde... neka avantura, nešto se dešava, tako na to gledam na kraju dana.
*Izvini Igore obriši slobodno kad Beki pročita a Beki to odmah pročita