Zašto se ne organizuju da odu na fakultet i većinom proglase kraj blokada? Garantujem da je to moguće, a garantujem i da nećeš imati razuman odgovor na ovo pitanje.
Pazi, Rangeros, to je bilo mozda najbolje pitanje decembar, januar.
Sada, mislim da i studenti vide kakav je ovo javasluk i kriminal u drzavi.
-U Kg na Medicini ima online, studenti tvrde da je zainteresovanost mala, prijavljuju se tokom predavanja i nastavno osoblje.
Ok, mozda lazu, ali cemu dalji pritisak ako funkcionise to da ima online?
Nema studenata.
-Na nekom faksu prijavljivali 400i vise studenata, oni saberu na tabli da nema vise od 200i nesto sve sa doktorskim ( ne znam koji je faks)
-U NS na pravnom online anketa, studenti u blokadi bojkotovali, od 3000 studenata 900 za prekidanje, a 1200 za nastavak blokade. Anonimno ali zvanicno od faksq morali da izbace broj
-u Nisu kao pocela online, naravno isto kau u Kg, minimalan broj, negde kazu 5 studenata.
Zasto?,
zato sto to nije akreditovano i nece ljudi da im sutra budu ugrozene diplome.,
Ali nisu ni dosli, njih 100,200,500 da kazu MI HOCEMO NASTAVU.
zasto?
E to je vlast ucinila.
Udje predsednik u Intezivnu negu i kaze "ja sam pa sta", " bakterije nisu buve"...
I taj buduci doktor misli "ucio sam 6g, specijalizacija i sutra mi dodje AV i imam dve opcije:
Da ga pustim ili dobijem otkaz,
Da odgovaram za nemar u svojoj ustanovi"
E niko to ne zeli.
Pa mislim da se ni studenti ne mire da zive u takvom sistemu i drustvu i cekaju rasplet. Pa ko zeli ovo? Samo kriminalci i oni kojima je nakon faksa posao kupljen i garantovan