Evo ja sam u manjini tih preko 60, tako da nas ima koji podržavamo mladost.Sta se desi ljudima u glavi kad predju 61 godinu?
Dal je moguce da ih je toliko lako manipulisati preko medija?
Valjda necemo i mi svi tako jednog dana
To su izgovori opozicije. Dosta ljudi ni ne ide nigde, a ko ide, sezoba letovanja traje u periodu od nekoliko meseci, a retko ko nesto duze letuje. Ako je protest ili neko desavanje na primer 15.7., dosta ih je vec bilo na letovanju, a dosta ih tek ide, velika vecina je tu u gradu.,Bekijev Al wrote:
,..najveći protesti i štrajkovi izbijaju u junu...,,
Nezna on nas
Jedino ako misli ma Grcku ,Tursku ,Tunis...
Evo vako :
Jun, i avgust zna se gde smo
Pola ih je u letovalištima preko grane
Plus Četvrt podeljena u CG i HR
Jedna osmina u selima
Jedna šesnestina po belosvetskim bičevima
Koj ce tada da bije u šerpe, pištaljei dr. ?
I inače je primetan taj neki trend i kampanja da treba ljudi da se stide što idu na letovanja.To su izgovori opozicije. Dosta ljudi ni ne ide nigde, a ko ide, sezoba letovanja traje u periodu od nekoliko meseci, a retko ko nesto duze letuje. Ako je protest ili neko desavanje na primer 15.7., dosta ih je vec bilo na letovanju, a dosta ih tek ide, velika vecina je tu u gradu.
Gledam sa prozora na bas veliki broj zgrada ispod mene i na pola Beograda u pozadini, manje vise je uvek uvece jednak broj upaljenih svetala.
Bogati nas ubeđuju da je vrlina biti siromašan i to im jako uspeva kod starijih. Imas posao, nisi gladan, nije rat.Okačio sam na Zlatnoj strani vest da mu pomažu ljudi da stane na noge.
I inače je primetan taj neki trend i kampanja da treba ljudi da se stide što idu na letovanja.
...
Izopačeni zajedljivi srpski rezon.
Da da. I često čujem od starih "pa danas se živi bolje nego ikad u istoriji" (misle globalno, ne da brane Vučića). Ne svi naravno, ali ima ih takvih, uglavnom Bumera.Bogati nas ubeđuju da je vrlina biti siromašan i to im jako uspeva kod starijih. Imas posao, nisi gladan, nije rat.