Rektorova izjava stigla je na Informer pre nego što je izašao iz stanice.
To nije izjava, nego izmišljotina sa namerom da unese razdor među akademskom zajednicom, što naravno neće uspeti.
Rektorova izjava stigla je na Informer pre nego što je izašao iz stanice.
Objavili su službenu belešku iz mupa, fotografisana i odmah dostavljena.To nije izjava, nego izmišljotina sa namerom da unese razdor među akademskom zajednicom, što naravno neće uspeti.
Da li je realno da ovako mogu da rade šta hoće i konstruišu celu priču na osnovu pet reči koje je navodno rekao i da baš ništa ne može da se uradi da se ovo spreči?
Objavili su službenu belešku iz mupa, fotografisana i odmah dostavljena.
Kad može britanski Telegraf, može i srpski Infromer. Mislim, to rade godinama, zašto ne bi i sad kad gori pod nogama?
Gde?
Uopšte niste u toku.
Iza svega ovoga stoji Mi-6 sa planom da u Srbiji izazove niz incidenata, kriza i sukoba, da bi Srbija izgubila prestižno organizovanje prestižnog EXPOa 2027.
Ribnikar, Dubona, nadstrešnica... sve je to navodno deo istog tajnog plana, istog hibridnog rata protiv Srbije. Podmeće se srpskoj vlasti da je ona kriva za nešto i huška se narod protiv nje da bi se destabilizovala nikad jača Srbija.
A što se ti sam osetiš prozvanim?
Kako se Beki ili Vučko ili 30 drugih članova nisu oglasili na ovaj moj post?
Evo, opet sam sebe ističeš. Kao da želiš da te neko poveže sa debilima koji misle da je sve ovo hibridni rat protiv Srbije.
50 ljudi blokira televiziju, PR penal za Vučića.
Kad može britanski Telegraf, može i srpski Informer. Mislim, to rade godinama, zašto ne bi i sad kad gori pod nogama?
Elektronski mediji nije za poređenje sa štampanim iz milion razloga. Drugačije su regulisani i zakonski gde je lestvica postvaljena daleko više za ove prve. U Ujedinjenom Kraljevstvu takvog propangadistickog smeća od televizije koji bi intrudirao u svaki dom u svakom trenutku, i bio neodgovoran za sve što slaže i podržan od strane vlasti kao novinarstvo, prosto nema.
Telegraf u Britaniji nastavlja da spinuje isto kao Informer u Srbiji, tako da ne vidim kako su neki zakonski mehanizmi u Britaniji to sprečili.
Sta se desi ljudima u glavi kad predju 61 godinu?Pošto Đorđe sa NSPM jedini radi istraživanja evo mu najsvežijeg:
НСПМ: Србија, март 2025. (II) - литијум, ЕКСПО, студенти, надстрешница, власт-опозиција - укрштање са узрастом, образовањем и кабловским оператером
Србија (без КиМ) 1 – 10. март 2025. истраживање телефонско репрезентативни узорак испитаника: 1050 Да ли подржавате намеру Рио Тинта да отвори рудник литијума у долини Јадра? Заступљеност испитаника према староснојwww.nspm.rs
Пази, МИ-6 има дебелу активност у Србији, али у вези са пројектом рудника литијума у долини Јадра.Uopšte niste u toku.
Iza svega ovoga stoji Mi-6 sa planom da u Srbiji izazove niz incidenata, kriza i sukoba, da bi Srbija izgubila prestižno organizovanje prestižnog EXPOa 2027.
Ribnikar, Dubona, nadstrešnica... sve je to navodno deo istog tajnog plana, istog hibridnog rata protiv Srbije. Podmeće se srpskoj vlasti da je ona kriva za nešto i huška se narod protiv nje da bi se destabilizovala nikad jača Srbija.