Тачно њихов Шаровић. Фидесаш длаку мења ал ћуд никако.Treba naglasiti i to da je Peter Mađar do skoro bio član vladajućeg Fidesa
Mora da priznam da baš i nisam u toku sa situacijom u Madjarskoj. Po priči ove dvojce koji su bez sumnje pro EU, delovalo mi je da su zadovoljni Petrom.Тачно њихов Шаровић. Фидесаш длаку мења ал ћуд никако.
Тачно њихов Шаровић. Фидесаш длаку мења ал ћуд никако.
Narod značajno više veruje Šaroviću, a ne Radetu Bezfakultetliji. Slabo znanja, harizme, šarma, energije, promućurnosti... a najviše rada.Kažu da je Ružić već jutros na N1. Ako nas Šarović i Ružić budu spavasavali onda džabe krečimo.
Da SSP, DSS i Srce nisu bojkotvali izbore 2.6.2024. imali bi gradske opštine i verovatno grad Beograd i sigurno grad Niš u vlasti opozicije. To sam i ukazao braniteljima starog Savskog mosta, da je licemerno da ga sada brane a da su 2.6. dozvoli da SNS nastavi da vlada Beogradom pošto je odluka o rušenju i izgradnji novog mosta doneta od strane skupštine grada Beograda. Da je opozicija osvojila vlast bila bi doneta odluka o prekidu rušenja mosta.Исто мислимо и за ЗЛФ.
Хтели сте изборе који јесу аболиција за ове терористе. Траст д процес
Da, slažem se. Branko MIlanović, koga možda i prviše citiram, ali nemam kog drugog, je uporedio da je standard za vreme Stojadinovića između dva svetska rata isti i sličan kao ovaj danas. Znači, što se tiče Srbije, mogućnosti su tu negdeKako ne kapirate, pa u Srbiji (a i mnogim drugim propalim državama) oni koji sa 30-40 imaju već neku karijeru, veštinu i životni put, takvi uglavnom ni neće da idu u politiku. Uđu možda naknadno na nečiji poziv, kao što je npr Ivanka Popović bila spremna da uđe dok je neke studentske zadrtine nisu izbojkotovale.
To je još jedan razlog što mislim da ljudi mnogo očekuju. Mi neka bog zna kako uređena zemlja nećemo biti nikad. Previše dugo je tkivo ovde trulilo da bi se ikada skroz oporavili. A i inače je u svetu mračno vreme pred svima. Ali meni je samo do toga da ovima vidim leđa, da ne budemo baš najgore dupe kontinenta i da ne budemo šampioni po korupciji, apatiji, bezakonju, zagađenju i sličnome.
Jeste malo tužno što to kažem, ali to je realnost. Širom sveta je slično. Za sve važi stih iz SARSove pesme - svima nam je svima, siva perspektiva. Ja bih samo da ne budemo u onoj najcrnjoj.