S
stex_pb
Guest

U Žarkovu automobilom udaren muškarac tokom 16 minuta tišine
U beogradskoj opštini Čukarica, danas je vozilom udaren muškarac tokom 16. minuta tišine za žrtve pada nadstrešnice u Novom Sadu

A ta jedna kolona da bi bila uspešna podrazumeva da nema Lazovića i već viđenih političara koje narod većinski neće, već da se sastoji od poštenih i stručnih ljudi, kako bi mogli da uredimo ovo društvo, i to svaki segment.Stvar je jednostavna, koliko vidim svi bi prelaznu vladu strucnjaka, dakle - jedna kolona.
Svi u jednu kolonu, imenuju se pre izbora ministri eksperti, nema straha od Lazovica ili Sarovica, svi su zajedno, necemo otici ni ka Rusiji, ni ka EU, ko glasa van te jedne kolone je retard i ako ima dovoljan broj takvih da nas sje*******e, ni ne zasluzujemo bolje.
Ne moze niko kao stranka da pravi koaliciju sa SNS-om jer su svi u jednoj koloni, ako poslanici hoce da prelecu, juriti ih po ulici i to je to.
2 i po miliona glasova, skidanje crveno-crnih i priprema za nove izbore. Pa tu nek svako fura pro-EU, prorusku ili kakvu vec hoce politku i kampanju.
Лепо си то рекао - фокус треба да буде на капацитету да се добије поверење. За ту сврху одличан кандидат може да буде и нека средњошколска професорка, од ових силних хероина које месецима трпе притиске и претње батинама и држе усправно чело. Таквих честитих хероја је већ испливало за ово време да се напуни три парламента, не морају да буду доктори наука.To ekspertska mislim da nije toliko vezano za mistifikaciju eksperata nego se time obezbedjuje siroka podrska u narodu koju trenutna opozicija prosto nema. Da li ce ta tehnicka vlada imati snage da oslobodi institucije i pohapsi bagru ne znam, ali sam poprilicno siguran da niko iz opozicije to niti zeli niti ima snage, a nema ni dovoljnu podrsku u narodu da dobije izbore, sve i kad vucic ne bi krao.
Pa problem je ako izadje sam na izbore, uzme fazon 6 posto i predje posle kod Vucica. Ako su svi u jednoj koloni, plus vec odabrali ko ce biti ministri, Sarovic je tu samo da daje podrsku, ne moze nikakvo sranje da napravi.Zar ti ne reče jednom prilikom za Šarovića, citiram: "jednom radikal - uvek radikal".
Kako sad odjednom promena narativa?
Ja lično nemam problema ni sa kim osim sa sektom i pod uslovom da izborni proces nije farsa.
Pa problem je ako izadje sam na izbore, uzme fazon 6 posto i predje posle kod Vucica. Ako su svi u jednoj koloni, plus vec odabrali ko ce biti ministri, Sarovic je tu samo da daje podrsku, ne moze nikakvo sranje da napravi.
Šta je OKG?OKG SNS