Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.390
Где они сви уопште иду по том насипу?
Siguran sam da Srbija koristi dug u razvojne i opravdane svrhe taman koliko i da holandska kraljica ima nelegalnu vikendicu na nasipu.To je bruto plata, kao sto je receno gore.
Koje cene, cega i gde?
Niko ne tvrdi da je zivotni standard ovde bolji nego na Zapadu, ali nema ni potrebe za besmislenim pricama o 'enormnom dugu' kad je isti, za sad barem, u prilicno normalnim granicama.
Ispred nasipa u koritu je uglavnom isečena šuma koja štiti nasip od talasa i tu su sagrađene kuće, vikendice, vile (bukvalno vile).Где они сви уопште иду по том насипу?
Ispred nasipa u koritu je uglavnom isečena šuma koja štiti nasip od talasa i tu su sagrađene kuće, vikendice, vile (bukvalno vile).
Njima je voda već plavila kuće, ali to nije problem. Za dva meseca su ko nove.Једино решење је да буде нека огромна хиљадугодишња поплава и раз***е све редом и те куће и викендице и виле и насип и све, тада ће да се реши тај проблем,
неће ништа да се реши променом власти, јер ту је градња почела пре Вучића и ко зна ко ту све има куће.
Naravno, svi se zaduzuju opravdano i razvojno samo Srbija rasipa. Bukvalno svaki veci infrastrukturni projekat se barem delom finansira iz kredita.Siguran sam da Srbija koristi dug u razvojne i opravdane svrhe taman koliko i da holandska kraljica ima nelegalnu vikendicu na nasipu.
Kako se sami sebi ne zgade neki ljudi ostaće mi životna enigma.
Što bi vi rekla, dela govore.Naravno, svi se zaduzuju opravdano i razvojno samo Srbija rasipa. Bukvalno svaki veci infrastrukturni projekat se barem delom finansira iz kredita.
Vi kao da se trudite da gospodina predsednika Aleksandra Vucica prikazete u sto boljem svetlu, birajuci najgluplje vektore za napad.Što bi vi rekla, dela govore.
Slazem se, kod nas se slavi obavlja dosta dostojanstvenije, civilizovano.Ne mogu se izjednačiti doček ispred gradske skupštine i ovi događaji koje je Defke objavio sa divljim navijanjem koje je sve zastupljenije. A i kada bi Novak ne daj Bože odlučio da zida hotel ispod Kalemegdana,ljudi bi se oduševili,sportisti su heroji ovog doba.
Hvala Bogu.Slazem se, kod nas se slavi obavlja dosta dostojanstvenije, civilizovano.
 .
.Mislim da se u americi dobijaju pare za navijanje, u svakom slucaju postoje placene navijacice.Jao vidi infantilne Amerikance, prave paradu za neki kosarkaski klub, fuj: