Šta je novo?

Izbori 2025

Зна тајминг. У времену креирања шизофреног, слуђеног друштва једино хронологија догађаја показује део истине.

Баш као јучерашњи еу парламент и лајв спектакл нато медија, зелених квислинга и сад ово. Позиционирање квислиншке опозиције и квислиншке власти пред изборе и годишњицу и стављање студената у други план.

Ево, чак се и Мариника нашла ту случајно на савршеном месту за снимање, или неко њен.
Danas je donosenje rezolucije, otud i Caci predstava, da se to pokrije.

Izraelci i dalje savetuju nepomenika, tako da ne isključujem da je ovo direktno iz njihove kuhinje.

Vrlo moguće da je i ceo projekat ćacilenda njihova zamisao, da bi mogao da se iskoristi za ove svrhe.

На онај маратон што сте нас пријавили ономад против наше воље, нисте рекли да укључује и живот у паклу искреираног од стране садистичког монструма.

Нисте, јер нисте знали. Ми смо знали шта нас чека, не зато што смо нешто паметни него смо просто погледали шта је аутор пакла у прошлости радио али малограђански, инфантилни трипови превагнуше.

Може добар ламент над овим народом да се напише и то би било то, штиво на штампу у ограниченом броју и корице да се затворе.

Овај несрећни народ од 39е као у дробилици која га меље са обе стране. У њу уђе слободан, поносити човек који је сламао империје снагом свог духа, из ње изађе поражени роб.

Овај несрећни народ од 39е као у дробилици која га меље са обе стране. У њу уђе слободан, поносити човек који је сламао империје снагом свог духа, из ње изађе поражени роб.
Doživeo je to da podrži KGB agenta koji im je obezbedio proterivanje iz Krajine, Sarajeva, KiM i obezbedio ropstvo unutar "države" koja se zove Republika Srbija, a sačinjene od dva AVNOJ parčeta teritorije.

Jbt, pa ovo ni Spilberg ne bi ovako režirao. Mislim da ni babe što po ceo dan gledaju Informer ne mogu da poveruju u ovu priču. Ovakve inscenirane gluposti mogu da mu se obiju o glavu. Ali s obzirom da mu se izmiče jedna po jedna stolica ne bi me čudilo da sprema neku eskalaciju. Svi znamo da je na sve spreman, a sad kad gubi konce tek može da bude opasan jer više ne preza ni od čega.

Doživeo je to da podrži KGB agenta koji im je obezbedio proterivanje iz Krajine, Sarajeva, KiM i obezbedio ropstvo unutar "države" koja se zove Republika Srbija, a sačinjene od dva AVNOJ parčeta teritorije.
А и то је била слична шема као и данас. Док је црвеном усташи требало топовско месо за грађански рат радио је српски народ на русофилство па су несрећници мислили да стају из Русе против Немаца приступајући партизанама а кад месо више није било потребно - Идемо титово не, томпуси са Черчилом и отклон од "Руса".

Након што смо заталасали 18е и угрозили глобални поредак, империје су нам урадиле темељан психолошки профил и од тад нам шаљу те јахаче апокалипсе и по потреби притискају те неуралгичне тачке и ми реагујемо по утврђеном протоколу.

1000006853.png

Ček, polako. Držalo se u tajnosti, sad dok se rasporedi ko šta piše.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Nema vremena da reši problem sa gorivom, Al zato posle puškaranja u Ćacilendu, stvara se u roku od 2h da objasni šta se desilo.

Za mene dovoljna potvrda da je incident režiran.
Zar si mislio drugačije? Pa nepomenik daje izjave oko Seljadina Savića i njegove gej afere, u momentu kada ne možemo da uvozimo naftu a najavljuje se prekid snabdevanja gasa preko Turskog toka. I to je sve okej zombi Ćacijima, i ovde na forumu, i u stvarnom svetu. Eh samo da ga je mama volela podjednako kao Andreja, svima bi nam bilo bolje...

Nepomenik je samo simptom. Ovde su problem režimski poslušnici koji su zarad lične koristi uzurpirali sve institucije.

Kad smo kod terorizma, kako to da nikome (ni studentima ni zborovima ni opoziciji) nije palo na pamet da deklarise SNS kao teroristicku organizaciju? Ispunjavaju sve uslove, pogotovo u poslednjih godinu dana.

Svaki dan duže u ovoj šizofrenoj truloj Srbiji je kolektivna kazna koju ovaj narod izgleda mora da odsluži i da okaje grehe. Kako smo negovali državu, tako nam i ona sada uzvraća.

Vrh