Kailan
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.08.2015.
- Pohvaljen
- 14.482
Очекивано. И добро је што је тако.
Елем, колонијални медији се јављају и притичу у помоћ режиму:
![]()
Frankfurter algemajne cajtung: Velikosrpski nacionalizam je zavladao studentskim protestima u Srbiji
Velikosrpski nacionalizam je zavladao studentskim protestima u Srbiji, ocenjuje „Frankfurter algemajne cajtung“ u članku pod naslovom „Kosti, preci, otadžbina“, prenosi Dojče Vele.www.danas.rs
Дакле, оно што је загарантовано право практично свих народа у Европи за Србе је великосрпски национализам и претња Европи. Надам се да међу нама нема више дебила који ће да поверују у ову неонацистичку пропаганду.
Такође, ако дођемо неким чудом до слободе, она је комплетна тек када погасимо и ове квислиншке медије.
Можда сам ја просто недовољно просвећен али ево за 30 година мог живота "великосрпски национализам" виђам прилепљено искључиво за ствари које су добре по мене, моју земљу и суграђане. Посебно ако се заснивају на било каквом захтеву за суверенитет или међународну правду
Не знам зашто Јадар нпр. није критикован као пројекат српског национализма када нам се продаје уз причу да ће учинити српску нацију важном и богатом, ваљда је животна средина важнија од таквог деструктивног национализма?