Šta je novo?

Izbori 2025

Ovo je cela vest:

Saznajemo! Rektor Vladan Đokić svalio krivicu na studente: "Ja nisam kriv, oni su sve zakuvali"

Nakon informativnog razgovora, rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izveo je pravi politički piruetu!

Rektor Đokić umesto da preuzme odgovornost, svalio je svu krivicu na studente, tvrdeći da su oni krivi za nezakonite blokade fakulteta!

Ja nemam ništa s tim - navodno je poručio rektor, šokiravši i one koji su ga do sada branili.

To je sve, to je cela vest.

Da li je realno da ovako mogu da rade šta hoće i konstruišu celu priču na osnovu pet reči koje je navodno rekao i da baš ništa ne može da se uradi da se ovo spreči?

Da li je realno da ovako mogu da rade šta hoće i konstruišu celu priču na osnovu pet reči koje je navodno rekao i da baš ništa ne može da se uradi da se ovo spreči?

Kad može britanski Telegraf, može i srpski Informer. Mislim, to rade godinama, zašto ne bi i sad kad gori pod nogama?

Objavili su službenu belešku iz mupa, fotografisana i odmah dostavljena.

Gde?

Poslednja izmena:
https://n1info.rs/vesti/otkud-srpsko-lj-u-ruskom-izvestaju-i-druge-nelogicnosti/

Није само љ проблем у наводном извештају ФСБ. Руси кажу да има и других нелогичности.

И где је овде "сваљивање кривице"? Човек је изјавио онако како јесте. А то како је Информер дошао до службене белешке и како су објавили и бројеве телефона Ђокића и његових адвоката је за још једну тужбу. Да не причам о комедији у програму, где Вучићевић као више на своје раднике што нису замаглили бројеве телефона као...

Uopšte niste u toku.

Iza svega ovoga stoji Mi-6 sa planom da u Srbiji izazove niz incidenata, kriza i sukoba, da bi Srbija izgubila prestižno organizovanje prestižnog EXPOa 2027.

Ribnikar, Dubona, nadstrešnica... sve je to navodno deo istog tajnog plana, istog hibridnog rata protiv Srbije. Podmeće se srpskoj vlasti da je ona kriva za nešto i huška se narod protiv nje da bi se destabilizovala nikad jača Srbija.

Uopšte niste u toku.

Iza svega ovoga stoji Mi-6 sa planom da u Srbiji izazove niz incidenata, kriza i sukoba, da bi Srbija izgubila prestižno organizovanje prestižnog EXPOa 2027.

Ribnikar, Dubona, nadstrešnica... sve je to navodno deo istog tajnog plana, istog hibridnog rata protiv Srbije. Podmeće se srpskoj vlasti da je ona kriva za nešto i huška se narod protiv nje da bi se destabilizovala nikad jača Srbija.

A što sad jedeš ono što se ne jede?

A što se ti sam osetiš prozvanim? 🤣

Kako se Beki ili Vučko ili 30 drugih članova nisu oglasili na ovaj moj post?

Jasno je na šta se tvoj post nadovezuje. Šteta je što ne poznaješ dovoljno rad pomenutog britanskog medija, jer da poznaješ, sigurno ne bi napisao svoj post.

Možeš da se praviš. Dobar tek.

Kad može britanski Telegraf, može i srpski Informer. Mislim, to rade godinama, zašto ne bi i sad kad gori pod nogama?

Elektronski mediji nije za poređenje sa štampanim iz milion razloga. Drugačije su regulisani i zakonski gde je lestvica postvaljena daleko više za ove prve. U Ujedinjenom Kraljevstvu takvog propangadistickog smeća od televizije koji bi intrudirao u svaki dom u svakom trenutku, i bio neodgovoran za sve što slaže i podržan od strane vlasti kao novinarstvo, prosto nema.

Dobro, da ne preterujemo, ima i Britanija svoje trovače i propagandiste...

2560px-BBC_Logo_2021.svg.png

I Channel 4:
Channel-4-Logo-history.png

Gotovo svi veći mediji danas su plaćenička g..na na nečijem platnom spisku i sa nekom agendom. Ako nisu kučkice država i režima, onda su korporacijama i milijarderima.

Elektronski mediji nije za poređenje sa štampanim iz milion razloga. Drugačije su regulisani i zakonski gde je lestvica postvaljena daleko više za ove prve. U Ujedinjenom Kraljevstvu takvog propangadistickog smeća od televizije koji bi intrudirao u svaki dom u svakom trenutku, i bio neodgovoran za sve što slaže i podržan od strane vlasti kao novinarstvo, prosto nema.

I srpski Informer i britanski Telegraf su i elektronski i štampani mediji. Kako su zakonski regulisani u Britaniji ne znam. Telegraf svakako nije (barem ne javno) podržan od strane vladajuće mašinerije u Britaniji kao Informer u Srbiji. Ni Informer ni Telegraf nisu intrudirani u svaki dom u Srbiji, odnosno Britaniji. Telegraf u Britaniji nastavlja da spinuje isto kao Informer u Srbiji, tako da ne vidim kako su neki zakonski mehanizmi u Britaniji to sprečili. Pre bih rekao da vlasti u Britaniji odgovara to što oni škrabaju (pišu je suviše lepa reč), pa na taj način opstaju.

,,.... Poveži me s kim hoćeš, zabole me.... ,,

Nije lepo ,,svadjati se ,, 😃
Samo još da član BBa preti jedan drugom
pa da ovo postane crni forum
Nemojte to da radite . Ako sam to ja doživeo ovde na BBu, zato što razmišljam i gledam u 10-tom smeru, ( a ne samo u 2 za i protiv )
ne morate vi to ružno (pretnjama) da doživite
BB služi ipak za realnije i uzvišenije stvari

Kaže čovek koji nas je sve nazvao zoološkim vrtom pre neki dan... Danas apeluje na uzvišenje... 🤣

Telegraf u Britaniji nastavlja da spinuje isto kao Informer u Srbiji, tako da ne vidim kako su neki zakonski mehanizmi u Britaniji to sprečili.

Ljilja Smajlović tvrdi isto, ja joj nešto ne verujem.

Sve je isto, baš na tom zapadu, sve je već viđeno, ništa posebno...

Evo tu su studenti da naprave nešto posebno i drugačije, kao reakciju na to isto. Dakle, napredujemo u odnosu na zapad. Eto po prvi put i mi da prednjačimo u nečemu, budemo inovativni. To je valjda dobro.

@ Noki tog dana Bgd masovno se pokazao suprutno Beogradizacijii i normalnom ponašanju.Ono što sam video i cuo tada To je istina te zoo je blago poredjenje sa takvim pokazanim stanjem i manifestacijama ponašanja sa OBE strane.
Tako jeste bilo svidelo se ikome to ili ne.

Pošto Đorđe sa NSPM jedini radi istraživanja evo mu najsvežijeg:

Pošto Đorđe sa NSPM jedini radi istraživanja evo mu najsvežijeg:
Sta se desi ljudima u glavi kad predju 61 godinu?
Dal je moguce da ih je toliko lako manipulisati preko medija?
Valjda necemo i mi svi tako jednog dana

Uopšte niste u toku.

Пази, МИ-6 има дебелу активност у Србији, али у вези са пројектом рудника литијума у долини Јадра.
Звучни топови су купљени за акције расељавања Горњих Недељица и склањање демонстраната из зоне рудника и јаловишта. Главни играч МИ-6 у Србији је Небојша Стефановић.

Vrh