Zion Williamson
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.05.2019.
- Pohvaljen
- 3.400
Ne verujem ni u jedno ni drugoSPS se ne ulazi u Vladu jer će Srbija uskoro da uvede sankcije Rusiji, a sankcije Rusiji i SPS ne idu zajedno.
Ne verujem ni u jedno ni drugoSPS se ne ulazi u Vladu jer će Srbija uskoro da uvede sankcije Rusiji, a sankcije Rusiji i SPS ne idu zajedno.
Da li su postojali kontrolori opozicije na skoro svakom mestu? Gde ih nije bilo?Kako možeš da budeš tako siguran? Cela Srbija bruji o neregularnostima, imamo snimke raznih incidenata i muljaža na biračkim mestima, svi smo odlično upoznati koliko je SNS moćan i sklon aferama i raznim pokvarenštinama. Kako onda možeš tako olako da kažeš sve je kul? Osim ako ne misliš samo na Gornje Nedeljice, a ne na celu Srbiju?
Pa dobro, i to ćemo da rešimo. Moramo doduše da sačekamo još koju godinu da dovoljnom broju debila koji glasaju za SNS baš dogori do noktiju, ali... ja mislim da sa svakim izborima bliži smo tome. Mislim ja svakako nemam drugu zemlju sem ove, tako da... ne preostje mi ništa drugo nego da čekam.
A jel možeš da ponoviš linAk ka toj objavi te kontrolorke, izgleda da mi promakao post.
Priča moj drug iz BB da je tako bilo čitavih devedesetih - bio kontrolor na glasanju - ali da kad krenu da stižu glasovi sa sela, od, kako ih pogrdno zovu "stojsera" (stoje dok s...) - kuku majko.Razocaranje na stranu, Sns je nikad slabiji i na putu daljeg slabljenja, za neke stvari prosto treba vise vremena, kao sto je smena ove vlasti na primer. Ne vidim kako mogu da pobede na sledecim izborima jednostavno. Evo primer, u Bajinoj Basti na bm u centru od 840 glasaca Sns je dobio 340 glasova, Sps 100 i nesto ne secam se, pricamo o gradu koji nema Sbb ni N1. Polako odlaze u istoriju.
Ja bih na Vučićevom mestu svoj drugi mandat upotrebio za vaspostavljanje Kraljevine Srbije. Tako će mu u premijerskoj stolici leđa biti čuvana doživotno.Вучић следећи пут може само за премијера да се кандидује. Ко ће им бити председнички кандидат?
Опозиција мора да одабере адекватног противкандидата Вучићевом председничком кандидату. Вучићев кандидат ће готово сигурно бити нека нестраначка личност, која није компромитована много у политици. Опозиција ако изабере неког као Поноша, имаћемо само марионету за председника.Вучић следећи пут може само за премијера да се кандидује. Ко ће им бити председнички кандидат?
Људи теже да потцењују значај образовања у квалитету политике у једној земљи јер је његов утицај спор и мање узбудљив али оно, уз економски интерес, чини 95% одлука за гласање међу људима. Код нас је то хронично велик проблем:Priča moj drug iz BB da je tako bilo čitavih devedesetih - bio kontrolor na glasanju - ali da kad krenu da stižu glasovi sa sela, od, kako ih pogrdno zovu "stojsera" (stoje dok s...) - kuku majko.
Ali da, jesu ovome kola krenula nizbrdo. Samo valjalo bi pogurati, pa koliko se može.
Narod ce glasati za onoga koga Vucic odredi i taj ce pobediti na izborima za 5 godina.Опозиција мора да одабере адекватног противкандидата Вучићевом председничком кандидату. Вучићев кандидат ће готово сигурно бити нека нестраначка личност, која није компромитована много у политици. Опозиција ако изабере неког као Поноша, имаћемо само марионету за председника.
Ja bih na Vučićevom mestu svoj drugi mandat upotrebio za vaspostavljanje Kraljevine Srbije. Tako će mu u premijerskoj stolici leđa biti čuvana doživotno.
Taj proces je već otpočeo sa her Žikom i POKS-om, Vojislav Mihajlović mobiliše rahmetli SPO glasove, DSS je na toj liniji, Boškić takođe...
Svi navedeni se u narednih 4-5 godina fuzionišu u SNS, SNS podržava kralja na referendumu...
Jedina je nepoznanica kruniše li se dinastija Karađorđević, ili Vučić angažuje SANU da se utvrdi njegovo poreklo od Miloša Velikog i baba Višnje (tzv. čipuljićka grana Obrenovića), ili makar preko bivše, sadašnje ili buduće supruge...
Paaaaaa, ZorannahВучић следећи пут може само за премијера да се кандидује. Ко ће им бити председнички кандидат?