Nije reč o Sergeju.Earthmoving":2fgwmoe4 je napisao(la):he Laki ti poredis mene koji se ne eksponira, koji nema pretenzije da cela Srbija zna ko je on, ko nema nameru da ucestvuje na izborima... sa Sergejem kome je fetis sve upravno suprotno, da se javno eksponira, da izlazi pred masu ljudi da ga geldaju, da bude poznat, da se pojavljuje na televizijama, da ucestvuje na izborima... Poredjenje bez ikakve veze jedno s drugim, jedino sto i ja imam prihode i Sergej ima prihode, eto toliko smo slicni, ali za to si mogao i sebe ili bilo koga zivog da uzmes kao primer.
O njemu imam svoje misljenje kao sto imas i ti i svako od nas.
Licno mi je kao glumac ok (nista spektakularno), ali mi se kao licnost ne dopada i mislim da nema politički potencijal. No to je nebitno, jer to je samo moje mišljenje.
Ja sam tebi replicirao jer nije zasmetala generalizacija.
Zasto neko ko je (da uprostimo) budzetski korisnik ne sme i ne moze biti protiv (bilo koje) vlasti?
BUDŽET nije vlasništvo vladajuće stranke, vec vlasništvo drzave i gradjana, te stranka koja je na vlasti nema nikakav monopol na korisnike budžeta i njihovo mišljenje i podršku.
Uostalom, citava divizija svih nasih umetnika, a ne samo glumaca, svakodnevno vec godinama dize svoj glas protiv bezumnih poteza vladajuće ekipe.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk