Šta je novo?

Izbori 2024

Dragane druze, sta je dobar biznismen ako prodaje magle sekundi na medijima u kojima ima politicke veze? Zamisli: prodajes sekunde ej! Tudjih reklama na tudjim televizijama, pa koja je tvoja uloga tu, koju si vrednost stvorio? A jos postanes milioner na tako smisljenoj pljacki koju mu je tadasnja vlast omogucila. To nema veze sa biznisom, to je politicki smisljena sema da se uzmu pare.

Earthmoving":3g37htju je napisao(la):
Ne znam kome je Sergej opozicija kad ga hranilo Slobino Narodno Pozoriste, a posle DS-ovo. Ljudi ne posmatraju da su glumci deo sistema, oni zive od drzavnih pozorista I sponzorisanja filmova, njihovih televizija, reklama itd.
Cela bitka je da vansistemski likovi ne preuzmu sistem. Zato Vucic stalno spominje Djilasa, a u stvari ga reklamira kao svoju opoziciju.
Isto kao što ti živiš od prodaje gradjevinskim mašina koje se ne bi kupovale da država kreditima ne puni budžet iz koga finansira izgradnju infrastrukture.

Valjda ti je sada jasno da si napisao nešto što veze nema sa realnošću.
Klasicno plitko razmišljanje, po kome je svaki radnik u pozorištu, javnom preduzecu, MUP-u, bolnici, vrtiću (...)
za vlast....

Sto se konkretnog lika tiče, slažem se da mu nije mesto u politici, ali generalizovati da svi glumci (ili bilo koja druga profesija) nemaju sta da kažu protiv bezbrojnih idiotarija koje se godinama rade od strane vladajuće ekipe je najblaže rečeno nezrelo.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Evo zašto je SNS pobednički tim.

Naša priča o #RatKlanova otkriva:

Right pointing backhand index
Novu fotografiju sina predsednika Vučića sa Aleksandrom Vidojevićem (Aca Rošavi), huliganom iz "Janjičara“, koga policija u svojoj bazi vodi kao člana kavačkog klana

EXPUzweXQAAiZGJ

https://www.krik.rs/rat-balkanskog-podz ... hu-drzave/

Čime se ti baviš?!. . Nisi ti neki novinar, već jedna od većih tračara na forumu.

To bi rekao i Slobodan Milošević. Ukoliko je tekst u skladu sa novinarskom etikom i Zakonom o javnom i informisanju i medijima ne vidim zašto bi se cenzurisao? Predsednik države je javna ličnost čija cela porodica i imovina mora biti pod kontrolom javnosti i medija.

Pazi Dragane, deca su deca, a punoletne javne ličnosti u kriminalnom miljeu, nisu baš deca.

Ako vi mislite da je poželjno da se piše o deci političara, onda navalite i pišite.
Sad izvedite i zaključak da mu je sin kriminalac, pa znači da je i otac krimos.

Što, Dragane, šta ti smeta? Predsednikov sin je ortak sa mafijašima. Eto, to je lepo znati.

Znaš, Dragane, ko ne ume rođeno dete bar toliko da usmeri, kako će upravljati državnim brodom? I rodom? Rđavo, ako mene pitaš.

"Portal Nova S objavio je danas da će Pokret slobodnih građana (PSG) izaći će na parlamentarne izbore.
Na sastanku kojem su prisustvovali predsednik PSG Sergej Trifunović i poverenici svih opštinskih odbora odluka je doneta većinom, a kako saznaje Nova S "oko 90 odsto prisutnih je bilo za izlazak na izbore".

Kako je lider PSG Sergej Trifunović izjavio za taj portal, odluka treba da bude potvrđena u četvrtak na sednici Predsedništva.
"Mi svakodnevno razgovaramo i razmenjujemo mišljenja. Odluku ćemo doneti u četvrtak i objavićemo je na konferenciji za novinare", prokomentarisao je Trifunović.
Prema saznanjima Nova.rs, Trifunović se dugo kolebao jer je priželjkivao da i neko iz Saveza za Srbiju izađe na izbore, ali pošto takve odluke nema, prelomio je i odlučio da PSG uđe u izbornu trku."
(Beta, 05.05.2020)

Znači glumac je "prelomio", ode on u Skupštinu neće više da bude uličar.

Greši Sergej, ako se uopšte on i pita.
Samo BOJKOT u ovim (ne)uslovima, ne davati legimitet žvalavoj šaradi i lažnoj opoziciji, Čeda, Čanak, Voja, Šapke, Mica Zavetnica i ostale kreature službe keramike..

Neverovatno koliko je ova opozicija smotana i da nisu sposobni da sprovedu nešto do kraja. Jasno su rekli da neće izaći na izbore još pre korone, sad posle korone su očigledno bolji uslovi za izbore u njihovim očima. Na portalu ne piše nikakvo obrazloženje. Nemam pojma šta oni očekuju osim poraza.

Dragane pravi si radikalni naprednjacki bot sa ovim komentarima "glumac oce u skupstinu, nece da bude ulicar...". A drugo, lose vam prolazi to jadna Vuciceva deca, magarac ima 22 godine i ozbiljan staz u drustvu kriminalaca. Lose ti prolazi prica, smisli nesto pametnije.

@Andrej

Nisu bolji uslovi, ali su bolje okolnosti - vera u vlast je poljuljana.

Ja bih izašao na izbore na mestu opozicije, sa jednom, što širom listom, i potrudio bih se da Vučiću, Panteli i sličnima suprotstavim što normalnijeg čoveka kao protivkandidata, protivtežu. Ako mene pitaju, to je Miodrag Zec.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=735348#p735348:25gtbw1i je napisao(la):
dragan » Uto Maj 05, 2020 11:54 am[/url]":25gtbw1i]Naročito je ta "vest" u skladu sa novinarskom etikom, pa na temi o Izborima pišeš o deci?!
Namam reči o takvom tvom "novinarstvu", a da one ne budu cenzurisane od moderatora.
Halo Dragane, s kim ti prica s o tome? Pa njima je to ok ako je protiv njihovog "neprijatelja" . Cista mrznja. Nema tu realnog razgovora. Isti oni koji su juce vlazili za jadnu ugrozenu Djilasovu decu. Nema ti tu razgovora. Ostatci vaspitanja dece od strane roditelja iz vremen komunizma se drze pesme: Ko drukcije kaze, taj klevece i laze.

he Laki ti poredis mene koji se ne eksponira, koji nema pretenzije da cela Srbija zna ko je on, ko nema nameru da ucestvuje na izborima... sa Sergejem kome je fetis sve upravno suprotno, da se javno eksponira, da izlazi pred masu ljudi da ga geldaju, da bude poznat, da se pojavljuje na televizijama, da ucestvuje na izborima... Poredjenje bez ikakve veze jedno s drugim, jedino sto i ja imam prihode i Sergej ima prihode, eto toliko smo slicni, ali za to si mogao i sebe ili bilo koga zivog da uzmes kao primer.

Ne znam zašto se toliko čudite kada je glumac već najavio izlazak na Izbore.

"Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, obratio se članovima PSG-a video-porukom u kojoj je najavio da je vrlo moguće da taj pokret izađe na sledeće izbore, kad god oni budu raspisani.
On je naveo i da je "našao novac" za registrovanje stranke i da će lično učestvovati u prikupljanju potpisa."

https://www.blic.rs/vesti/politika/trif ... ni/z3blzgf

ostaci komunistickog vaspitanja vs nevaspitani dileri

i da ne bude zabune, velika je sramota staviti znak jednakosti izmedju ljudi kao sto su jugoslav coosic ili draza petrovic i pojava kao sto su zeljko mitorovic ili dragan j vucicevic. cika pero stidie se svojih godina, u poznom dobu podrzavati bahate primitivice znaci da se bas protracilo kisika.

da vas pitam, ako smem, da li bi vi smeli da ostavite svoju unuku nasamo sa draganom i zeljkom, na deset minuta?

Sergeja znam licno. On ce uci bilo gde ako moze da se nesto ogrebe. Sad kad je 3% dovoljno a ako ne bude isao SzS, on vidi svoju sansu za platom sledece 4 godine.

znaci vas dvojica uvidjate da je skupstina pod sns-om sprdnja i arcenje vremena ali vam bas tako odgovara. masala. sergej ce vam upotpuniti zabavu, risticevic i martinovic dobijaju pojacanje

Korisnik tvitera https://twitter.com/XudRobin je godinu dana pratio i evidentirao sve što se radi u Castle programu SNS-a preko koga se botuje jer je otkrio da program nije zaštićen pa je ušao unjega. Ispada da je 200 zaposlenih SNS-ovaca vodilo preko 8.500 Tviter profila i bezbroj komentara po medijima bliskim vlasti.

U sledećem Tvitru tvrdi da će sutra objaviti da su saučesnici u botovanju Telekom, Espreso i Kurir.

https://twitter.com/XudRobin/status/1257453096407531521

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=735399#p735399:3owjffxo je napisao(la):
razgradjevinar » 05 Maj 2020 07:29 pm[/url]":3owjffxo]znaci vas dvojica uvidjate da je skupstina pod sns-om sprdnja . .
Znači, pogrešan ti zaključak, jer nije Skupština Srbije "sprdnja", ali ima raznih likova za zabavu.

Nego, biće interesantno kako će na odluku glumca reagovati dojučerašnji saborci sa ulice.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=735392#p735392:2oall0oc je napisao(la):
razgradjevinar » Uto Maj 05, 2020 1:08 pm[/url]":2oall0oc]ostaci komunistickog vaspitanja vs nevaspitani dileri

i da ne bude zabune, velika je sramota staviti znak jednakosti izmedju ljudi kao sto su jugoslav coosic ili draza petrovic i pojava kao sto su zeljko mitorovic ili dragan j vucicevic. cika pero stidie se svojih godina, u poznom dobu podrzavati bahate primitivice znaci da se bas protracilo kisika.

da vas pitam, ako smem, da li bi vi smeli da ostavite svoju unuku nasamo sa draganom i zeljkom, na deset minuta?
Ti smatras komunisticko vaspitanje pozitivnim a ja ne. Meni je to isto kao i nevaspitani diler.
Tebi je Cosic velicina, kao i Draza. Meni ne. Za menev jeCosic dno dna u novinarstvu.
A ti se stid sto lazes da ja podrzavam te koje si napisao. :oops: De sam ja to rekao?

Vrh