Šta je novo?

Izbori 2024

Koga boli uvo... Opet sto puta bolji nego Bljuc, što se političkog informisanja tiče.

Evo ovi uvrstiše Bljuc u isti tor sa režimskim medijima

медоте-медијске-манипулације-и-како-да-се-заштитиш-примени-v0-6spkr74jt8we1.png

Izostavili su smrdljivu Politiku.
Verobatno jer nije više televizija.

Ali ga i ponižava redovno. Sad, ljigavci kao što su političari su naviknuti na to i spremni su da trpe sve i svašta za masne pare i moć koje dolaze uz to. Ali ipak se sve to vremenom skuplja i vremenom izbije i naplati se kad dođe trenutak.

Одлично је што се полако и високо чланство дистанцира. Чудно је само да му је Мали толико засметао, а држи га високо све ове године.
Predrag Mali i Andrej su dobri drugari.
Kako Sinisa i Neandrej nisu?

"Sve što imaju, dobili su od stranke" - ako ovo nije otvoreno priznanje da se krade ja ne znam sta je. I vise puta je Hulja to izgovorio u raznim oblicima tokom godina ako se secate.
Tuzno je sto se ovde oduvek podrazumevalo "budi vlast i obogatices se van najludjih snova". To se prihvata kao normalnost. I vecini ljudi kad kazes da se ljudi na vlasti bogate oni kazu "pa i ti bi da mozes". Stranka uopste ne treba da daje faking nista njenim funkcionerima sem plate koja je u okviru standarda drzave

Poslednja izmena:
Не знам да ли је текст из Нове који је Бендер линковао истинит али савршено описује ситуацију да се сами функционери појављују као активисти у уличним операцијама, што обично ради подмладак жељан доказивања. Како се се у готово сваком инциденту идентификују разни локални функционери, баш сам се питао. Ако желиш тако неке подмукле батинашке активности зар није боље слати неке анонимусе, које је теже идендификовати. Управо овај текст показује могућност да то све раде јер им је Шеф рекао да морају да се управо они експонорају уколико желе да буду Хуљини миљеници.

Koga boli uvo... Opet sto puta bolji nego Bljuc, što se političkog informisanja tiče.

Evo ovi uvrstiše Bljuc u isti tor sa režimskim medijima

Pogledajte prilog 235964

Izostavili su smrdljivu Politiku.
Verobatno jer nije više televizija.
Mene boli uvo. Danas je objavljena vest da nam se u petak opet desila nadstresnica, a ne vidim nista o tome ni na N1, ni na Novoj, a bave se ovakvim tabloidnim budalstinama.

No, pustimo njih, opet ubijaju ili vrse pokusaj ubistva svojom bahatoscu, opet je samo neko stajao na javnom mestu i nastadao od strane vlasti.

Ministar za ladjenje jaja, em sto nema sta da bude ministar, osim sto je to deo nekog mafijaskog dila, em sto nema sta on da ima pratnju od ne znam ni ja koliko vozila koja se krecu u koloni... i tek tu dolazimo do ove bahate voznje odnosno pokusaja ubistva.

Srecom, decko je dobro, pukom srecom, mada opet ova fotografija, pored toga sta mu je bag** napravila, pokazuje i stanje nasih bolnica. Jedna fotografija koja toliko toga govori.

1000033624.jpg

Brza voznja, preticanje... = pokusaj ubistva jer to i jeste. Da ne pricam tek kad rade ministri i to, eto, tek tako, moze im se.

Razmišljam nešto, da li postoji mogućnost da se promeni ime i prezime pa da svi nosioci opozicionih lista budu Aleksandar Vučić? Siguran sam da bi bar jedno 50% njegovih glasača omašilo, pogotovu na lokalnim izborima gde nemaju pojma za koga glasaju ali zakružuju njegovo ime.

Ako je 1300 ljudi u Vranju uspelo da zaokruži Balinta Pastora umesto Miše Vacića onda mogu da zamislim šta bi bilo kad bi se pojavile tri liste na kojima piše Aleksandar Vučić.

SNS svoju listu uvek stavi na broj 1. Inače su na ranijim izborima upravo oni lansirali svoje satelite sa imenima sličnim kao opozicione liste. Ne verujem da bi obrnuto bilo mnogo uspešno, jer oni svojim glasačima eksplicitno govore šta da zaokruže.

Razmišljam nešto, da li postoji mogućnost da se promeni ime i prezime pa da svi nosioci opozicionih lista budu Aleksandar Vučić? Siguran sam da bi bar jedno 50% njegovih glasača omašilo, pogotovu na lokalnim izborima gde nemaju pojma za koga glasaju ali zakružuju njegovo ime.

Ako je 1300 ljudi u Vranju uspelo da zaokruži Balinta Pastora umesto Miše Vacića onda mogu da zamislim šta bi bilo kad bi se pojavile tri liste na kojima piše Aleksandar Vučić.

Zloupotreba prava, pogresno navođenje, dovođenje u zabludu i tsl je generalno zakonom zabranjeno al kod nas naravno dozvoljeno ako je u korist režima. Pored toga liste ne mogu biti identične svakako.

Malopre u NS neki pa skoro penzos po godinama oko 60tak g. se raskokodakao uz najgoru mržnju da ga ceo bus čuje... Priča sagovorniku a repertoar poznat ustaše, danas ih je više nego ikad bla bla, hitler se lepo razračunao bla bla, da mu je neko pričao da će danas biti više ustaša... Ceo bus ćuti i meni pukne film i ja se okrenuo i glasno obrušio u trenutku... Kad je rekao nešto je***o blokiraju ja se okrenuo i iz sve snage je*******en ti Vučić sramoto jedna i još nešto... Jedna žena prebegla na kraj busa, jedna me tiho podržala... I on zaćutao i krenuo onda lagano da podbada... Gleda hoću li se uplašiti pa spomenuo kaže "zato ja nosim pištolj" ja prevrćem očima okrenut mu ledima i mislim se kad bi te odalamio jednom pijanduro završio bi tamo gde su ustaše danas što ti je po izgovoru bliži reon, zatrovana skotino... I tad se umešao i neki lik oko 30tak i kaže šta nosiš pištolj? sad ćemo da vidimo... i krene da zove nekog da dođe na okretnicu u centru... I čovek odgovara "da… pištolj na vodu" i ja se okrenuo i pogledao ga e tugo matora...

Ovaj lik telefonirao i objasnio tom nekom sve... I ovaj matori mamlaz sasvim ućutao... Ćuti kao zaliven. A bio je tako hrabar i bučan s početka. Poredi sve sa najgorim ustaštvom, viče, drži slovo kao u kafani.

Ne znam da li je fake poziv pravio taj lik što se umešao al mi drago da se umešao i on...

Inače podrška u busu je ako se moglo po pogledima (i skrivenim izrazima prijatnosti na licu) ceniti velika, al ipak i dalje nikako da grunu svi na budalu koja otvoreno širi mržnju u javnosti, što je nedopustivo tolerisati i slušati.

Ranije danas je jedan deda već spominjao hitlera bio al sebi u bradu a jedna baba kad je bus stao zbog blokade oko podneva finim recima pa ja ne razumem stvarno, pa dobar je vučić, pa zaposlio Srbiju i stoji bus 20 min i ja rekoh isto na glas - šta sam bogu zgrešio da moram da slušam ovo. I ona zaćutala odmah. Inače pored nje dve žene je nisu podržale a njima se kao obraćala, započela "spontani" razgovor.

Mislim da oni ovo svesno testiraju i zato su ovako glasni. Traže potvrdu, podršku tj. ispituju ima li je. Jer ni oni više nisu sigurni. Iz interesa ili zabluda, organizovano ili ne, svesno ili nesvesno, ali to rade da vide gde su.

Tri puta u istom danu.
I zato im se mora glasno odgovarati.

Sad će neko reći lepo je penzosu (ovaj je bio oko 60tak g) a očiglednim batinašima da li bi odgovorio... iskreno zavisi od trenutka ako ima javnosti da me brani bih... Generalno nemam strah još od pre godinu dana, prevazišao sam strahove od bilo kakvih drugih muškaraca, bez obzira na širinu ramena, jačinu bicepsa, pa šta se desi desi se... Umem da bežim. 🙂 Ako nisam iznenađen kao poslednji put al ako sam već na oprezu barem ću im pobeći...

Jedino što može da me spreči ako sam baš mrtav umoran i gladan tad bih podrzao nekog drugog umesto mene i verovatno ne bih prvi reagovao... Al danas sam bio sit. 🙂

Vlast u ponedeljak pokreće izbor novih članova Saveta REM-a

Zaista pobeda za sve. Ali šta je plan kad ponovo odaberu sebi podobne?
Sada da studenti zahtevaju Nadzorni odbor za REM sastavljen od studenata u blokadi. Vrlo važno pitanje: da li su studenti pravili radne grupe za diseciranje/analizu zakona i podataka o REM, da budu spremne za neki istorisjki trenutak kada treba lečiti/reformisati tamo gde je najvažnije i gde su najslabija mesta?

Vrh