Šta je novo?

Izbori 2024

Koga boli uvo... Opet sto puta bolji nego Bljuc, što se političkog informisanja tiče.

Evo ovi uvrstiše Bljuc u isti tor sa režimskim medijima

медоте-медијске-манипулације-и-како-да-се-заштитиш-примени-v0-6spkr74jt8we1.png

Izostavili su smrdljivu Politiku.
Verobatno jer nije više televizija.

Ali ga i ponižava redovno. Sad, ljigavci kao što su političari su naviknuti na to i spremni su da trpe sve i svašta za masne pare i moć koje dolaze uz to. Ali ipak se sve to vremenom skuplja i vremenom izbije i naplati se kad dođe trenutak.

"Sve što imaju, dobili su od stranke" - ako ovo nije otvoreno priznanje da se krade ja ne znam sta je. I vise puta je Hulja to izgovorio u raznim oblicima tokom godina ako se secate.
Tuzno je sto se ovde oduvek podrazumevalo "budi vlast i obogatices se van najludjih snova". To se prihvata kao normalnost. I vecini ljudi kad kazes da se ljudi na vlasti bogate oni kazu "pa i ti bi da mozes". Stranka uopste ne treba da daje faking nista njenim funkcionerima sem plate koja je u okviru standarda drzave

Poslednja izmena:
Не знам да ли је текст из Нове који је Бендер линковао истинит али савршено описује ситуацију да се сами функционери појављују као активисти у уличним операцијама, што обично ради подмладак жељан доказивања. Како се се у готово сваком инциденту идентификују разни локални функционери, баш сам се питао. Ако желиш тако неке подмукле батинашке активности зар није боље слати неке анонимусе, које је теже идендификовати. Управо овај текст показује могућност да то све раде јер им је Шеф рекао да морају да се управо они експонорају уколико желе да буду Хуљини миљеници.

Koga boli uvo... Opet sto puta bolji nego Bljuc, što se političkog informisanja tiče.

Evo ovi uvrstiše Bljuc u isti tor sa režimskim medijima

Pogledajte prilog 235964

Izostavili su smrdljivu Politiku.
Verobatno jer nije više televizija.
Mene boli uvo. Danas je objavljena vest da nam se u petak opet desila nadstresnica, a ne vidim nista o tome ni na N1, ni na Novoj, a bave se ovakvim tabloidnim budalstinama.

No, pustimo njih, opet ubijaju ili vrse pokusaj ubistva svojom bahatoscu, opet je samo neko stajao na javnom mestu i nastadao od strane vlasti.

Ministar za ladjenje jaja, em sto nema sta da bude ministar, osim sto je to deo nekog mafijaskog dila, em sto nema sta on da ima pratnju od ne znam ni ja koliko vozila koja se krecu u koloni... i tek tu dolazimo do ove bahate voznje odnosno pokusaja ubistva.

Srecom, decko je dobro, pukom srecom, mada opet ova fotografija, pored toga sta mu je bag** napravila, pokazuje i stanje nasih bolnica. Jedna fotografija koja toliko toga govori.

1000033624.jpg

Brza voznja, preticanje... = pokusaj ubistva jer to i jeste. Da ne pricam tek kad rade ministri i to, eto, tek tako, moze im se.

Vrh