Šta je novo?

Izbori 2024

Ma ja bih ipak rekao da si ti iznad svega toga. 🙂 Ipak si među prvima prokljuvio nasilnu prirodu i nečasne namere ovih demonstranata i studenata. I među prvima si skrenuo pažnju na jajima i uzvicima narušena osnovna ljudska prava onih koji su čuvali bilborde sa ku..em i srednjim prstom, lomili vilice studentima, mlatili mnoge uzbunjivače, palili mnoge kuće, ređali pa lomili traktore ispred institucija, skrivali oružje ispred jednog Predsedništva, reketirali i zastrašivali pola Srbije, itd...

Ipak je za to potreban jedan viši nivo razmišjanja i svesti.

Mnogi od nas i dalje nisu dostigli taj nivo razmišljanja i rezonovanja.

Potpuno iste fraze:
"O tome brinu njihovi strani mentori koji ih finansiraju"
"Oni postaju sve nervozniji jer su već mnogo novca uložili, a izvršioci sem svakodnevnog terorisanja građana nisu postigli ništa više."
"Njih interesuje da Srbiji bude što gore."
Neverovatno 😳

Тако је све је исто, само онда није било Курира, Информера, Хепија и сличних гадости па је јадни РТС (РТБ) морао да истрпи целокупни пропагандни аранжман. Сад су се поделили, ови остали врже прљаву кампању на најгори могући начин, а РТС исто то ради само мало финије.

Deluje kao nesto sto je plenum odlucio, nesto za resenje.
Iskreno, ako mogu da naprave neki pokret i da se ide na izbore, ali mogu da zamislim 2 mes pritiska vlasti, mitinga, lupetanja, ucena, neregularnosti....treba to izdrzati.
Ja nwmam dilemu oko toga koga bih podrzala, ali bez slobodnih medija to bi bila jako prljava kampanja

Srećom ne pratim ni rts ni ligu laganih odbrana.

Sad kad sam se vracao busom sa blokade u bus ušla 4 mala roma
Vriste, pevaju, skacu, izvode gimnastiku pomoću šipke i rukohvata
Kad najmanji (cini mi se da nema ni 6 godina) popne se na sediste, izbaci glavu kroz prozor i dere se ,,pumpaj Vučića u dupeee! pumpaj Vučića u dupee!"

Potpuno iste fraze:
"O tome brinu njihovi strani mentori koji ih finansiraju"
"Oni postaju sve nervozniji jer su već mnogo novca uložili, a izvršioci sem svakodnevnog terorisanja građana nisu postigli ništa više."
"Njih interesuje da Srbiji bude što gore."
Neverovatno 😳
Što neverovatno. Pa ova država je začaranom krugu od kada je izolovana od ostatka Evrope početkom 90ih.
Svaki novi dan je repriza.

Gledam sad vesti na RTS-u, ovo je strasno, pustaju priloge sa Prve kako pljuju studente. Imali su sansu, blokada do gasenja.
Svi koji imaju i malo obraza i časti su otišli i neće da rade pod ovakvim uslovima. Ostao je najokoreliji SNS talog, tako da su sada postali kao bilo koji režimski medij čime su se ogolili.

1000033107.jpg

1000033105.jpg

1000033106.jpg

1000033104.jpg

Vrh