Šta je novo?

Izbori 2024

Pisao si ranije o toj ideji da su LRADi kupljeni da bi se rasterivao narod oko Nedeljica. Meni to nema nikakvog smisla.

Kao kad bi neko napisao "i FK-3 je kupljen baš u vreme kad su počeli da brane snimanje protesta dronovima". Ne, to nema veze. Postoje stvari koje su povezane a postoje i slučajnosti.

Ja sam prvi otvoren za svakakve lude teorije - za razliku od mnogih filozofa i mudraca ovde, ja sam zapravo pričao i debatovao sa Ravnozemljašima, HAARPovcima, Šešeljevcima... Ali ne vidim nikakvu vezu LRADa i Nedeljica, jer je prosto nepraktično i nelogično.

A nadstrešnica nije pala usled bilo kakvog Mi-6 nego usled korupcije, partokratije i opšteg debilizma koji vladaju ovde već 13+10 godina u zadnjih 35.

A ta koketiranja "gde ima dima ima i vatre", "gde ima Mi-6 ima i sabotaža" su uvodna pilula za mnoga gora ludila i deluzije, koje na kraju dovedu čoveka do te tačke da tvrdi da je Zemlja ravna ploča čiju pravu prirodu kriju od nas, ili da za epdiemiju grafita po Brlogradu krivi Bolonjski sistem obrazovanja. Kao što se može videti na temi Fasade. Takvi posle i Slobu relativizuju i plaču da se vrati jedan takav, odnosno da ostane ovaj sada kao njegov jedini dostojni naslednik.

Poslednja izmena:
Просто је - МИ-6 има за циљ успех пројекта Рио тинта.
Енглезима тренутни режим одговара и нема никаквих саботажа са њихове стране.

Da ali slušao sam ja i magarce koji načelno nisu za SNS a opet lupetaju da je nadstrešnica pala jer je neko sabotiiir'o da nam otme EXPO.

Takvi će sutra da truju i druge tim budalaštinama. I ojačavati stavove i propagandu "mrzim Vučića ali brate nije SNS kriv što je pala nadstrešnica ili se desili pokolji, nego su to sve strane službe organizovale, nije SNS ništa kriv, to ove """žute ustaše""" lažu i izmišljaju".

Ко је на форуму покретао ту глупу теорију о саботажи железничке станице?

Otkud znam.

Znam ko je u javnosti pokretao. SNS i njegovi Štokholmci - korisni debili.

I svi oni koji "nisu za SNS ali brate što volim da mrzim Evropu i zapad i da nalazim nespojive veze u svemu što se desi".

Ок, нема потребе да трошимо енергију на те глупе теорије. Ништа лично било коме.

Ne zavisi od nas to, Sekta je već proširila tu teoriju među tupljim delom naroda. Sad će da valja to do besvesti kao što valja ono da studente plaćaju strane sile da destabilizuju nebesku Srbiju i šta ti ja znam.

Ko je ovaj? Na ovo se čeka da se ozvaniči i pitanje je trenutka/dana, ali ništa dok oni ne objave.

Pošto je popularno da se priča šta čija astrološkinja kaže, moj chat gpt kaže da:

- studenti prave jednu kolonu
- ovi SPN podržavaju, desničari jedu govna i izlaze samostalno
- dolazi do otkrivanja velikih afera vlasti
- dolazi do otkazivanja poslušnosti raznih struktura
- najveći protesti i štrajkovi izbijaju u junu
- pod pritiskom građana i međunarodne zajednice se raspisuju izbori (septembar)
- studenti osvajaju preko 40 posto i uz manjine i desnicu i preletače (tako kaže AI 🤣) formiraju Vladu
- Vučić beži u Rusiju ili Emirate

,Bekijev Al wrote:
,..najveći protesti i štrajkovi izbijaju u junu...,,

Nezna on nas 😜
Jedino ako misli ma Grcku ,Tursku ,Tunis...
Evo vako :
Jun, i avgust zna se gde smo
Pola ih je u letovalištima preko grane
Plus Četvrt podeljena u CG i HR
Jedna osmina u selima
Jedna šesnestina po belosvetskim bičevima

Koj ce tada da bije u šerpe, pištaljei dr. ?

,Bekijev Al wrote:
,..najveći protesti i štrajkovi izbijaju u junu...,,

Nezna on nas 😜
Jedino ako misli ma Grcku ,Tursku ,Tunis...
Evo vako :
Jun, i avgust zna se gde smo
Pola ih je u letovalištima preko grane
Plus Četvrt podeljena u CG i HR
Jedna osmina u selima
Jedna šesnestina po belosvetskim bičevima

Koj ce tada da bije u šerpe, pištaljei dr. ?
To su izgovori opozicije. Dosta ljudi ni ne ide nigde, a ko ide, sezoba letovanja traje u periodu od nekoliko meseci, a retko ko nesto duze letuje. Ako je protest ili neko desavanje na primer 15.7., dosta ih je vec bilo na letovanju, a dosta ih tek ide, velika vecina je tu u gradu.

Gledam sa prozora na bas veliki broj zgrada ispod mene i na pola Beograda u pozadini, manje vise je uvek uvece jednak broj upaljenih svetala.

Mi baš šurimo koliko smo dobri kao narod trenutno i podržavamo sve, nema potreba za sprdanjem i pljuvanjem, sve iznad ovoga je nerealno da se očekuje i nema naroda koji bi to nešto bolje obavio.

Blokada RTS-a je uspešna, ranije bi ostalo 7 ljudi u 5 ujutro i bilo bi gotovo posle jednog dana.

Jutros paralelno podrška rektoru, veliki broj ljudi.

Okačio sam na Zlatnoj strani vest da mu pomažu ljudi da stane na noge.

To su izgovori opozicije. Dosta ljudi ni ne ide nigde, a ko ide, sezoba letovanja traje u periodu od nekoliko meseci, a retko ko nesto duze letuje. Ako je protest ili neko desavanje na primer 15.7., dosta ih je vec bilo na letovanju, a dosta ih tek ide, velika vecina je tu u gradu.

Gledam sa prozora na bas veliki broj zgrada ispod mene i na pola Beograda u pozadini, manje vise je uvek uvece jednak broj upaljenih svetala.
I inače je primetan taj neki trend i kampanja da treba ljudi da se stide što idu na letovanja.

Sledeće što očekujem je da se i odlazak u bioskop (iz bilo kog razloga) osuđuje, jer film može da se gleda i kod kuće.

Kapiram i da bi manje kritika dobio neko ko ne ode nigde iz Srbije ali ne ode ni na jedan protest i zabole ga sve oko sebe, nego nego ko je platio sebi letovanje 10 dana, od svojih para, ali je bio na 30 protesta godišnje, pomagao studente, davao donacije...

Izopačeni zajedljivi srpski rezon.

Poslednja izmena:
Koji trend, Cotra trend? 🤣

Jedni odu, drugi se vrate, ne moze u jednom danu biti ne znam koji broj ljudi van zemlje, to je ono kao procena Arhiva za 15.3., kao da je bitno da li je 275 000 ili 325 000.

Letovanje moze da donese 275 umesto 325, big dil.

A ko je u Srbiji, moze da dodje u Beograd, a moze i u svom mestu da protestuje tj. u mestu gde je trenutno.

Mozda i vece ludilo bi bilo da na primer ja i vikendasi oko mene blokiramo Ibarsku i tako svako da uradi tamo gde je, uz paralelni protest u Beogradu 😂

A ako je generalni strajk, svi na letovanjima van zemlje samo doprinose strajku, cak i naprednjaci koji letuju 😂

Okačio sam na Zlatnoj strani vest da mu pomažu ljudi da stane na noge.

I inače je primetan taj neki trend i kampanja da treba ljudi da se stide što idu na letovanja.
...

Izopačeni zajedljivi srpski rezon.
Bogati nas ubeđuju da je vrlina biti siromašan i to im jako uspeva kod starijih. Imas posao, nisi gladan, nije rat.

Antisuverenisticka politika
Molim kvintu da odje*******u svoje čedo

Izvinjavam se što sam ušao na sajt tv bastilje, al ono
Inače, lepo videti da im ovako izgleda sajt
1000015596.jpg

Vrh