Šta je novo?

Izbori 2024

Је**** бре, слушам оног полупаног чеду неки дан, па тај лик иако је прсо као лајсна и даље уме врло вешто да маже и да развлачи истину као пластелин, а ови врли опозиционари не умеју ни да слажу тако да им поверујемо, тачније, они ни не покушавају да слажу јер мисле да је народ ст*** једна грдна и да треба да заседну у фотеље без подршке јер коме треба подршка таквог глупог народа. Буквално се понашају по оној вучићевој нећу ја вама да се додворавам...

Извињавам се што смарам у томовима о опозицији, али је*** му сунце, да си политичар са зрном соли у глави, гледао би да се стрпиш са својим амбицијама на пар година, испаразитираш суптилно на студентском покрету и искористиш време да скупиш сопствену подршку паметним акцијама па онда дођеш на власт кад та хипотетичка техничка влада заврши свој посао, али не, зинуло дупе за место у првом реду крај казана одмах па дај да ми мешетаримо, да и даље глумимо француску аристократију и народ гледамо као крезаве смрде мудиће, а онда да све више кренемо да ударамо и по студентском покрету у том бунилу алавости. Па то је таква пајтоновска политика да ја немам речи...

Каква кртица? Зар није виршла?
Virsla? Zovu je krtica
7XUktkpTURBXy82NzFmMTVjOTU3Y2M3MjE1NDAwMWI1N2Y2YjczZWZkNi5wbmeRkwXNBLDNA4Q.png

Ево још једна изјава у истом духу. Људи чији је врхунац ангажовања у ових 5 месеци паљење димова у скупштини попују са висине студентима и покушавају да их буквално натерају да своју политичку моћ доделе опозицији и њеним генијалним плановима. Људи који у оваквој ситуацији за јебених 5 месеци нису успели једног новог човека да привуку да гласа за њих ће да објасне клинцима који би освојили 60% кад би изашли на изборе, и то сами, без иједног експерта, где то они греше и што им акције не ваљају. Наша мучена опозиција је савршено огледало оног дела нашег народа који свој комплекс више вредности увија у флоскуле космополитизма, демократије, модерности, а уствари иза тога крије најобичније малограђанско медиокритетство.

Ko prati Ponoša zna da on oduvek popuje sa visine i daje izjave i svoja mišljenja sa samouverenjem kao da on sam ima jači rejting od Vučića a ne kao da ima 1-2%, ako i toliko.

Ko prati Ponoša zna da on oduvek popuje sa visine i daje izjave i svoja mišljenja sa samouverenjem kao da on sam ima jači rejting od Vučića a ne kao da ima 1-2%, ako i toliko.
Па у њиховом свету је народ гомила смрда мудића тако да је боље да имаш што мању подршку, не дај боже да те подржава такав губав народ. А право на власт полажеш тиме што си генијалан и префињен и неразумен :p од стране тог крезавог народа.

Мени је ово значајан догађај, не зато што је Албијанић сам по себи значајан, већ као знак да се систем круни изнутра. Ако Албијанић ово говори, сигурно их има још који исто мисле, и чекају тренутак да и проговоре. Пумпање ради!

Наша опозиција је као онај лик у средњој школи који мисли да нико неће да се дружи са њим јер је несхваћен и изнад околине, а уствари је то само зато што смрди јер се не тушира и не пере зубе. А притом је и арогантан.

Britanski blatoidi su posebna priča i verovatno, nisam istraživao, ali pretpostavljam, da su začetnici žutila i bljuvotina.

Tako da, bespotrebno blatimo sami sebe trenutno, baš smo u dobroj i zdravoj situaciji sada gde je narod većinski protiv đubreta i ima istorijsku šansu da ga se reši.

Ne znam kako će Englezi na primer, oni se ni ne kreću u tom pravcu.

Vrh