Čeda? ili Miloš?Jovanović poziva na bojkont lokalnih izbora.
Siptomatično je da uvek ovi nazovi desničari završe kao lažna opozicija, a kasnije i u vladi.
Mislio sam da je visociji. Pa koliki je? U odnosu na ovog kepeca Pisu.
Oprosti, Miloš.Čeda? ili Miloš?
Лажни опозиционари који позивају на бојкот избора боље да се самоугасе. Овакви, какви су, апсолутно нам не требају. Нек Зајечар и Косјерић, поред Медијане, буду прве слободне општине у Србији! Бојкоташи нека дувају!Jovanović poziva na bojkont lokalnih izbora.
Pričao sam sa njime u Nišu na protestu, ja sam 177 cenim da je on negde oko 185.Mislio sam da je visociji. Pa koliki je? U odnosu na ovog kepeca Pisu.
бу****. Мислим да је и Нада зрела за политичку пензију. Просто су неспособни да анимирају политичко тело ка којем нагињу.Jovanović da ćuti, i studenti i ostatak opozicije su za izlazak na izbore u Kosjeriću i Zaječaru.
Ово је генијално, буквално све иста лица и нови анонимуси уместо старих, и што је извисио клемпави Мартиновић.![]()
Predlog nove vlade Srbije stigao u Skupštinu: Ko su novi ministri
Poslanicima Skupštine Srbije dostavljen je predlog o izboru nove Vlade Srbije, a među njima se kao nova imena, između ostalih, pominju Dejan Vuk Stanković za ministra prosvete, Nenad Vujić za ministra pravde i Dragan Glamočić za ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Predsednica...n1info.rs
Stiže nova Vlada. Novi ljudi nikad niste čuli za njih, osim što su i u sadašnjoj Vladi.
5 ministara bez porfelje.