Šta je novo?

Izbori 2024

Odbačeni klinac koga su svi zahebavali u školi, igrali se šutke sa njim. On želeo da bude opak momak, da bude među navijačima. Tu su ga takođe zahebavali i sprdali. Sada leči komplekse iz mladosti i glumi junačinu. Da mu se pojave drugari iz detinjstva, on bi samo zaplakao i udarao se o zid kao Tadija u filmu "Sedam i po". Voli da preti, da pali narod, ali je velika p....ca.

Српске заставе, а шиптарске таблице из назови државе Косово.
1744484682390.png

Знате шта

Ове људе би било гре'ота ставити у затвор ове људе треба у људски зоолошки врт. Пустимо Шапића да направи свој зоолошки врт на Ади и онда их колективно потрпамо тамо; буквално је штета да труну у затвору када су оволико забавни за посматрати. Чак се и сами ограђују у тор, просто људи желе да испуне своју животну сврху а ми им не дамо.

AV zaboravlja da je ovo vek tehnike, vek društvenih mreža. Mlade je danas teže prevariti, biće političarima sve teže da dobiju naklonost. On je i dalje u 90-im gde misli da je TV propaganda dovoljna. Mladi ne gledaju TV, a ljudi gledaju Pink samo da bi videli šta budale pričaju. Takođe, nije svestan da je gotov. Dinsta se ozbiljno, a ovim skupom je sebe obario za još 10 stepeni.

Sad sam prošao kroz grad. U bulevaru samo 3 busa pod policijskom zaštitom, verovarno čekaju zapišane.

Na šumicama kordon i pumpanje. Verovatno ima još zaostalih buseva. Vozači trube pešaci pozdravljaju.

Sve u svemu.... Jutros sam jako bio besan zbog ovoga a zapravo još jedna parada pijanih i zapišanih. Još jedan autolog koji nas je podgrejao za dalje pumpanje.
To je samo jedna gomila retarda, samo jako, ne klonimo duhom !!!

Ne verujem da će raspisivati izbore pre 2027. osim ako ne dođe do nekog cepanja unutar same stranke ili neke druge krize. Gledaće da izguraju do tada sa postojećim mandatima, nakon toga potpop.

Hulja je verovatno diktator sa najmanje podrške u narodu u celom svetu.
Uskoro će imati samo silu na svojoj strani, dok ne presuši novac kojim kupuje lojalnost.

Drugari meni je ovo danas prevršilo sve.. Ako me ne bude na forumu znajte da ili sam u CZu ili u Lazi...dva bensedina sam popio da se smirim nakon povratka preko Borče do Zvezdare. To je to gotovo... Psujem ceo dan od Policije do ovih Cigana do žene kući..iako jadna nije zaslužila.

Vrh