Šta je novo?

Izbori 2024

По ком основу може полиција да уђе на факултете?

Ako sa fakulteta zovnu, ne znam onaj dekan moze li to, ali me ne bi cudilo ni neka vanredna odredba, ko zna. Verujem da je vest manj-vise pouzdana, nego da li se vama cini kao da je 15.njima dan D ili barem uskoro?! Pritisli sa svih strana kao da oni zure da pocne skolska god?

Дан Д им је за консолидацију њихових снага пошто су пред колапсом.

1742381355665.jpg

Jasno je da će biti više ljudi do početka programa, ali isto tako je vrlo očigledno da je ovaj skup čist debakl. Masovni marketing, sve režimske televizije, svi društveni kanali, organizovanje (prisilnog) prevoza, plaćanje, ucene, sve to je iskorišćeno i opet ceo ovaj dan ne može nimalo da se poredi u brojnosti sa istim periodima 15. marta.

I da, bitna je brojnost jer pokazuje moć i jačinu, ali i s druge strane oslobađanje od straha i ucena. Isto tako je sadržaj okupljanja potpuno nebitan, odnosno neće imati nikakav uticaj niti značaj. Sutra će izaći sa vešću da je ovo bio uspešan skup u organizaciji Ministarstva turizma (negde sam pročitao da je nezvanično to ministarstvo organizovalo ovaj vašar) i da su ljudima pokazali turistički potencijal Srbije.

Spin mašina i dalje radi, samo ne toliko jako kao ranije.

Po slikama i snimcima ne deluje da ih je mnogo. nakrcali su prostor šatorima, ogradili su ih kao svinje u toru. Zapravo je ovo smešan broj ljudi s obzirom da su aktivirali čitavu stranačku infrastrukturu u zemlji + dovodili autobuse sa Kosova, RS i čak i Moldavije.

Ne znam..jesu nabili satore ali ima ih dosta a i oni i dalje prelaze brankov non stop, upalite naxi kamere..

Ono što sam video dok sam vozio biciklu je da su autobusi parkirani bez pauze skroz od Brankovog mosta pa do Karađorđevog trga u Zemunu. Možda su i više od toga ali dalje nisam išao. Znači ceo Bulevar Nikole Tesle.

Svako ko je iz nekog razloga ostao u gradu a treba mu malo sunca preporučujem da se spusti na Donji Dorćol i kej, ovde nema smrada.

Vrh