Šta je novo?

Izbori 2024

Ja gledam reddit samo, sto je i lekovito, imas post o nekom desavanju i to je to. Imas i komentare, ali ne moras da citas. Umesto citanja misljenja svake budale, samo lepo gledas sta se gde desava plus neki meme, neka fora i to je to.

Uleteo sam na Danas da vidim za taj poster sto dele i video ovu vest koju cu ispod postaviti. Voleo bih da je istina to sto pise, od tih starih i olinjalih, meni iskreno fali DS.

I podrzavam ih sto su jedini zajedno sa Cutom iskulirali prelaznu vladu sa SNS-om. Ne kazem da se treba deliti i pljuvati ove sto su to predlozili, ali meni je blizi stav DS-а i Cute.

DS je i dalje jedina stranka gde poznajem ljude koji su istinski simpatizeri te stranke, neki cak i clanovi, ali clanovi bez toga da su tamo usli zbog licnog interesa. Nekako dosta ljudi, onako dobrodusnih, uglavnom prijatelji mojih roditelja, podrzavaju DS ili su cak i clanovi.

Oni samo zele da zivimo normalno i to je sve, ne zele nikakvu ekstremnu opciju ni levu, a ni desnu, nametanje nekakvih stavova i vrednosti na silu, a ne zele ni korist od stranke.

Van toga, ne znam nikog da je u stranci, a da nije tamo iz licne koristi. Od nekada LDP-ovaca koji su preko noci iz Juga presli u dzipove, do danasnjih naprednjaka.

Lepo je sto pise da se DS ocistio. Mada su se i ranije ocistili od Sutanovaca, Pajtica, Djilasa i te ekipe, koja sustinski i ne pripada DS-u, sve i da nisu lopine.

Drzim im palceve. Srbiji treba jak DS, bar za ovu neku matoru, gradjansku ekipu, da imaju svoju opciju.

Ja želim da čitam i komentare i mišljenja.
Uostalom, i to je jedan od razloga zašto se prave i ovi zborovi.
Ovde možda odajem utisak da ne želim da čitam sva mišljenja ali to je zato što ovde retko ko prilagođava mišljenja vremenu i situaciji a već za mnoge znam šta misle i pišu. Takođe, ima i onoga da ako oni ignorišu i bojkotuju mene ili nekog drugog, dobiće isti tretman od mene. A i mnogo se vrte iste teme i pisanja, par specijalaca ovde ako jednom nedeljno ne odvede neku temu u raspravu o Jugoslaviji ili Srpstvu, bukvalno upadaju u krizu.

Elem, zanima me da li se radi na sledećim koracima a i kakvi su generalno utisci i predviđanja ljudi. Pošto sam se ja - od običnih, neSNS ljudi - naslušao raznih viđenja. Od toga da nema šanse da ovaj padne do toga da je pitanje vremena. Pa se pitam da li neko učestvuje i u drugim javnim kolektivima i šta tamo kažu.

Naravno opet podsećam da podržavam da bitni i osetljivi planovi se ne pominju, pošto sve ovo prate i neki drugi ljudi.

Да, ја се апсолутно плашим највише ЗЛФ-а, поготово када видим шта су од Немачке направили њихови оснивачи и када знам да јесу за литијум али по европским стандардима.

И још нешто, мени је доста пријатеља и познаника левих схватања али оних правих. Организатори и чланови Соолидарне кухиње, Крова над главом и углавном су и маргина јер су махом позавршавали Филозофски . И њима на очи нико из ЗЛФ не сме ни да се појави. Знам Добрицу лично и знам да је издао протест против београда на води само да би гурао пропаганду српске кривице у моменту кулминације протеста.
Као што знам да и за Погачара нико од наших заједничких познаника нема ни једну добру реч. Јбг, то су све људи мојих година, из кругова с којима имам додира и неке ствари се знају још од пре него што су постали познати.

Уоосталом, нико од тих људи није урадио апсолутно ништа у животу а већ су политичари. Таквима не бих дао глас све и да су потпуно на линији либералног национализма којем ја највише тежим.

Вучко је урадио више од свих њих заједно али опет дозвољава да га возају у партији. Од 358ог места на листи до оног поста од пре пола године где се разочаран, посредно опрашта од те исте партије.

Како и зашто он њих сада брани, ја заиста не знам. Али то је његова ствар. За све што је у интересу града и што је његова а не партијска иницијатива имаће моју подршку и помоћ, као и до сада.

Poslednja izmena:
Stranke kao ZLF nigde na svetu nemaju vise od 7,8 posto glasova.

Па су опет успеле некако својим деловањем једну Немачку да доведу на ивицу колапса а у дипломатском смислу и да је гурну у амбис потпуно.

И хвала им на томе. Деловањем и изјавама немачке владе чији су они део били Србија је коначно уједињена по неким кључним питањима, ако и на само ова четири месеца или на годину дана (литијумско питање) добро је.

Уоосталом, нико од тих људи није урадио апсолутно ништа у животу а већ су политичари. Таквима не бих дао глас све и да су потпуно на линији либералног национализма којем ја највише тежим.

apsolutno se slazem. ono niko bez dana radnog staza
problem je samo sto ni ostali nisu nista bolji :D
uglavnom niko bez radnog staza ili imaju neki radni staz koji ne zadovoljava uopste kriterijume za sledecu poziciju (fazon bio CEO pecenjare).

sto je u stvari i ocekivano

То је на жалост систем који се успоставља у највећем делу света, како развијеног тако и неразвијеног. И јесте врло логичан - Огадити (политичи) систем нормалним и способним људима до те мере да не желе ништа са њим, како би онда овај талог могао да влада без већих препрека.

А како су неспособни и без професионалне и финансијске залеђине онда је њихова улога заправо само административна и маркетиншка а капитал и/или сирова моћ имају несметано првенство пролаза кроз читаво друштво и може да му ради шта хоће.

Леп мали пример је Ђилас који ето тако, целу опозицију састављену из ових горе описаних, само обавести да су изгубили изборе које су добили и разлаз у највећем реду и миру.

Poslednja izmena:
Ja gledam reddit samo, sto je i lekovito, imas post o nekom desavanju i to je to. Imas i komentare, ali ne moras da citas. Umesto citanja misljenja svake budale, samo lepo gledas sta se gde desava plus neki meme, neka fora i to je to.

Uleteo sam na Danas da vidim za taj poster sto dele i video ovu vest koju cu ispod postaviti. Voleo bih da je istina to sto pise, od tih starih i olinjalih, meni iskreno fali DS.

I podrzavam ih sto su jedini zajedno sa Cutom iskulirali prelaznu vladu sa SNS-om. Ne kazem da se treba deliti i pljuvati ove sto su to predlozili, ali meni je blizi stav DS-а i Cute.

DS je i dalje jedina stranka gde poznajem ljude koji su istinski simpatizeri te stranke, neki cak i clanovi, ali clanovi bez toga da su tamo usli zbog licnog interesa. Nekako dosta ljudi, onako dobrodusnih, uglavnom prijatelji mojih roditelja, podrzavaju DS ili su cak i clanovi.

Oni samo zele da zivimo normalno i to je sve, ne zele nikakvu ekstremnu opciju ni levu, a ni desnu, nametanje nekakvih stavova i vrednosti na silu, a ne zele ni korist od stranke.

Van toga, ne znam nikog da je u stranci, a da nije tamo iz licne koristi. Od nekada LDP-ovaca koji su preko noci iz Juga presli u dzipove, do danasnjih naprednjaka.

Lepo je sto pise da se DS ocistio. Mada su se i ranije ocistili od Sutanovaca, Pajtica, Djilasa i te ekipe, koja sustinski i ne pripada DS-u, sve i da nisu lopine.

Drzim im palceve. Srbiji treba jak DS, bar za ovu neku matoru, gradjansku ekipu, da imaju svoju opciju.

Све је то лепо, али шта ће им Зеленовић и Биљана Стојковић у странци?

Све је то лепо, али шта ће им Зеленовић и Биљана Стојковић у странци?
Pa nisu u stranci nego su krenuli u neki proces ujedinjenja i stali 😁 Ne slazes se da svi treba da se ujedine iz te parlamentarne opozicije, osim NADA-e koja bi trebala da pravi svoju kolonu? Ili mozda i svi.

Nisu Biljana i Zelenovic postali DS nego su se ujedinili u neko Veliko okupljanje ili kako se vec zovu. Moja zamerka je sto su stali na tome, a ne sto su su ujedinili.

Nece ovi nasi do 11 posto, ne boj se. Poenta je da u tom kopu stoje mladi ljudi i vrsi se ocigledan udar na sve sto bi moglo da privuce te mlade ljude. Mlade ne zanimaju Ponos i ekipa.

Dok nije bilo skandiranja za DB ekipu. Nisam cuo, ko ne skace Levijatan.

Nije to uopste stvar levo desno, ne dozivljavam ja Kreni-Promeni kao levo na primer.

ZLF nece imati nikakav bitan uticaj u novoj vladi, ne boj se. Ali moze da privuce mlade ljude da glasaju za njih, odnosno protiv najveceg zla u Srbiji, ovih na vlasti.

Evo jos jedan poziv
1000030305.jpg

ZLF nece imati nikakav bitan uticaj u novoj vladi, ne boj se. Ali moze da privuce mlade ljude da glasaju za njih, odnosno protiv najveceg zla u Srbiji, ovih na vlasti.

Da, ZLF može da privuče mlade ljude, koji će glasati protiv najvećeg zla u Srbiji, slažem se. Odakle ti ideja da se ja bojim ZLF klovnova i karijerista? :D

To je tema ovde, o tome se caska, ne kazem da se ti plasis.

Oni sad svi imaju jedan istorijski zadatak, da se cimaju, sto im je i posao, kampanje i sve to... i ujedine se.

Posle kad se budu delila ministarska mesta i sva vaznija, da se lepo sklone i puste strucne ljude da rade posao.

Mogu, ajde, u skupstini da sede i primaju platu i ne rade nista, prezivecemo to.

Pa nisu u stranci nego su krenuli u neki proces ujedinjenja i stali 😁 Ne slazes se da svi treba da se ujedine iz te parlamentarne opozicije, osim NADA-e koja bi trebala da pravi svoju kolonu? Ili mozda i svi.

Nisu Biljana i Zelenovic postali DS nego su se ujedinili u neko Veliko okupljanje ili kako se vec zovu. Moja zamerka je sto su stali na tome, a ne sto su su ujedinili.
Зеленовић ти је оригинално ДС кадар.

Ok, nije u stranci sad. Ja sam hejtovao Biljanu, ali mi porasla u ocima jer je nak***** i vidi se da je svi studenti vole.

Vrh