Šta je novo?

Izbori 2024

Neće se nikad pojaviti niti predložiti sastav kandidata koji će svima koji su protiv SNSa biti prijvatljivi. Nekome će nešto uvek smetati.
Za početak, da ima život izvan politike. Da nije bednik koji ulazi u politiku da bi živeo od nje. Druga stvar, da je hrabar i da nije ničiji pijun. Isključivo da radi u interesu države, da ne svoje NVO ili gazda sa istoka ili zapada. Neka balansira 100 puta, ali da je to za dobrobit države. Imamo Vučića koji gleda prvo sopstvene interese, često protiv interesa građana.

Pa mislim nesposobni su za neke druge situacije i učenje na njima. Često u onim stvarima koje podrazumevaju socijalnu inteligenciju, ili tehničke improvizacije i snalažljivost.

Da, Mask ima Aspergera, sam je rekao. I uz to je ogroman narcisoid. Čak mislim da je Narcisoidni poremećaj.

Ako Turšija nema Aspergera, šta onda ima? Nešto ima svakako. A po onome što ja znam, sve upućuje da je Asperger. Vidi se po snimcima da lik otežano priča, da ima čudne reakcije, ograničenu inteligenciju i svest u nekim situacijama, i da je socijalno neprilagođen. Nešto ima. A od tog sveopšteg ustručavanja da ljudi kažu šta misle i šta im se čini, smo i došli dotle da raznorazni mentalno oboleli vode društvo a drugi oboleli i njihova dela se normalizuju. Ne znam što bih se potresao ako neko da dijagnozu za jednog Ćacija. Big deal. Daju i za Picoustog na dnevnoj bazi. I mi ovde jedni drugima dajemo pa nikom ništa. Dobro je da uopšte danas postoji ta veća svest o mentalnim i psihičkim poremećajima, a ne da se svi pravimo da su svi divno i bajno, a društvo nikad gore od 93'.
Slažemo se u "boldovanom".

Autistični spektar ne pokriva samo klasični autizam:
The different types of autism include autism spectrum disorder (ASD), autistic disorder (classic autism), Asperger's syndrome, pervasive developmental disorder not otherwise specified (PDD-NOS), childhood disintegrative disorder (CDD), and Rett syndrome.
Osim navedenog, postoje stanja koja su povezana sa autizmom, tj.imaju sličnosti ali nisu autizam:
1743166624730.png

Kod Turšije jr. nedostaju neki simptomi koji bi zasigurno determinisali (ovako, na prvi pogled) da ima Aspergera
Adult Asperger's symptoms

No symptoms are specific to adults, though some are more common, including:

• Clumsiness
  • Strong verbal skills
  • Obsession with a topic
  • Social difficulties
  • Hypersensitivity
Složićemo se da je drugo i peto navedeno u potpunosti isključeno kod pomenutog, prvo -+; navedeno je ~uvek neizostavan sastojak mnogobrojnih psihijatrijskih oboljenja! Postoje stanja prolaznog tipa koja ~podrazumevaju da će ~svaki čovek proći kroz neki simptom npr.pubertet, stanje povišenog stresa, promena sredine i preseljenje u novi grad, promena škole itd. ali u navedenim slučajevima je prolaznog tipa.

Da skinemo rukavice i stvari nazovemo pravim imenom : po svemu sudeći mi imamo posla sa likom koji je svesno ušao u celu ovu priču, nije izmanipulisan, lukav je ( I.Andrić je rekao :"Lukavost je inteligencija glupih!"), ciljano se uključio u sve ovo jer mu je dobro poznato kakve benefite će (moći da) imati od svog ovog zalaganja. To što im je on najbolje što su mogli da istaknu, što lik ima neurozu nepoznate etiologije, što ima raz. psihijatrijske attacment-e, što ima nezavidan EQ (zbog kog mu ne bezrazložno dodeljuju neki sy.) je neka druga, teška priča. U ovom slučaju ni njega ni one koji su ga angažovali ne treba da abolira nikakav dodeljeni mu sindrom kao i neophodnost da započne lečenje sa adekvatnim stručnjakom za datu oblast. Evo, ako baš moram, kladim se u 5 zrna pirinča (shodno moralnoj vrednosti dotičnog) da je slučaj za psihološko-psihijatrijsku spregu.

Za ovog drugog koga pominješ...imala sam prilike da razgovaram sa dvoje ljudi koji su u materiji, baš subspecijalistički, i oboje su mi rekli isto, štaviše i koja mu je dg. Nisam imala puno prilike da pročitam mnogo o konkretnoj dg, ali nemam razloga da sumnjam zato što je jedno od njih dugogodišnji sudski veštak. E tu je glavni problem: za upis na fakultet/pre polaganje prijemnog (ne sećam se posle 100 g.) nam je tražen specijalistički pregled, za vozački je takođe potreban spec.pregled, zaposlenje, rad, psiholozi terapeuti moraju da idu kod supervizora jednom mesečno (bar je tako nekada bilo, ne znam kako je sad) kako bi se znalo da su sposobni da pomažu drugima itd, sve to je potrebno ali gde su specijalistički pregledi za ove u politici koji treba da vode državu i odlučuju o milonima ljudi?! A za neke je svima očigledno da nisu za funkcije koje obavljaju (blago rečeno).

Радикалски утицај на распад нашег грађевинарства је плод похлепе, бахатости и глупости. Систематски рад на урушавању нашег грађевинарства траје дуже и подстицан је из ЕУ, преко кадрова чији је капо Вучић, али је дон у Бриселу и циљ је да нам се сломе крила што је могуће више да немамо снаге да будемо било шта друго осим њихових робова. Грађевинарство ми је струка па имам увид у ствари испод површине, мада исти принцип се примењује у свим гранама које су од стратешке важности за сувереност земље.
А то се лепо види по овој аматерској примени услова енергетске ефикасности из ЕУ кухиње због које нам је градитељство на историјски најнижем нивоу, са одвратном естетиком, потпуном зависношћу од страних, скупих, вештачких и нездравих материјала због којих живимо у пластичним кесама уместо у здравим објектима какве смо иначе градили све до тих прописа. Као болоња али у грађевинарству. За сиротињу са периферије капитализма шкарт.
Имплементирамо нешто за шта немамо новца па се се довијамо најнижом класом свега али уз највишу могућу цену квадрата.

@Avgi Pročitao sam sve, kao i ono što je @MiraC pisala. Hvala. Čini se onda da je nešto drugo u pitanju kod Turšije.

Za početak, da ima život izvan politike. Da nije bednik koji ulazi u politiku da bi živeo od nje. Druga stvar, da je hrabar i da nije ničiji pijun. Isključivo da radi u interesu države, da ne svoje NVO ili gazda sa istoka ili zapada. Neka balansira 100 puta, ali da je to za dobrobit države. Imamo Vučića koji gleda prvo sopstvene interese, često protiv interesa građana.
Ima još jedan bitan faktor: da osoba zapravo želi da uopšte ulazi u blatište politike.
Pa kad primeniš sve te filtere ostane ti fazon 100 ljudi u Srbiji. Ali onda kad pokažeš njihova imena Srbima, naći će svakom po 100 mana ili razloga zašto neće glasati za njih nikad i ni pod kojim okolnostima.

Pogotovu što svi hoće Srbe koji će da vode Srbiju nezavisno od svetskih sila i prilika, a to je kao kad bi životinje na farmi htele da žive nezavisno od ljudi koji drže farmu i odlučuju o svemu na njoj.

Prevelika očekivanja ljudi imaju. I mnogo inaćenja i izvoljevanja.

Ma sve isto kao sa sednicama kućnih saveta. Ili izgradnjom metroa. Zato me ne bi čudilo da sve tako i završi.

А то се лепо види по овој аматерској примени услова енергетске ефикасности из ЕУ кухиње због које нам је градитељство на историјски најнижем нивоу, са одвратном естетиком, потпуном зависношћу од страних, скупих, вештачких и нездравих материјала због којих живимо у пластичним кесама уместо у здравим објектима какве смо иначе градили све до тих прописа. Као болоња али у грађевинарству. За сиротињу са периферије капитализма шкарт.
Имплементирамо нешто за шта немамо новца па се се довијамо најнижом класом свега али уз највишу могућу цену квадрата.
Као и накарадан начин увођења еврокодова из чисто политичких разлога, без икакве рационалне потребе осим олакшавања уплива западних фирми на наше тржиште. А кад се на то дода наша траљавост и немар да се то уради на бар минимално смислен начин ако је већ одлучено да мора, добијамо циркус који се већ види али ће постати далеко видљивији наредних година.

Ovde se svi razmeću pojmom "RADIKALŠTINA", ali niko da da definicijum i dijagnozu. Posebno ono čime se razlikuje od žutolopovizma. Zajednički elementi su im pohlepnost, netransparentnost, slabost i površnost političkog delovanja, kupovina glasova, korumpiranost, težnja za ekonomskom kontrolom društva, ali Radikali imaju specifične opasne osobine, u odnosu na koje je su "žuti lopovi" anđeli čuvari (ukoliko ne mutiraju u Radikala):

0 - Radikal prezire Četvrtu armiju, vidi šine kao okove i partijskog neprijatelja još od vremena Nikole Pašića.
1 - Radikal je turbo-nacionalista, bez pravog nacionalizma (recimo Holandskog nacionalizma u stilu maksimalno love uzeti strancu, minimum mu dozvoliti da iznese iz zemlje). Tema tog nacionalizma su, recimo, Hrvati, Albanci, Vojvodina bez neke realne politike, samo ložana. Čak je u Karleušinom turbo-folku više folka, nego što je u radikalskom turbo-nacionalizmu pravog nacionalizma.
2 - Spremnost na prvostepene izdaje, ako je po cenu da se bude ili ostane najjači badža u selu. U prvostepene izdaje spada ustupanje nacionalne železničke stanice i njiva bezubom Arapinu, najvrednijih rudnih resursa Kinezima, nacionalne vazdušne infrastrukture Francuzima, ustupanje bezbednost vodnih resursa za nekoliko desetina procenata stanovnika države kanadskoj firmi sumnjivog morala, poziv stranih agenata da ga brane od sopstvenog naroda nedavno, ustupanje terotirije bez vojne prisile (briselski sporazum). Još za vreme 1990-tih su Radikali dali nemerljivu pomoć hrvatskim i albanskim ultranacionalističkim strujama. Pravili su propagandnu priču "Velika Srbija" koja je nanela nemerljivu štetu svim Srbima u konfliktnim područjima. Organizovali su razmenu/preseljavanje oko 30.000 najboljih domaćina među Srbima u Hrvatskoj za kuće 30.000 Hrvata iz Vojvodine među najgorim domaćinima. Predavalisu hrvatskoj strani spiskove nepodobnih Srba za odstrel (i Hrvatski Radikali su radili isto ma kako se nazivali). Nakon proterivanja većine Srba iz Vojvodine i Krajine prihvatili su da uđu u koaliciju sa tada politički najmoćnijom strankom, ako je to po cenu održavanja svoje pozicije moći.

To ni najžućem žutom lopovu ne pada na pamet ukoliko nije baš mutirao. Ustupanje kamenčuga mineralnih resursa (cementare), i velikog dela industrijske baze, voleo bih da čujem različita mišljenja jeste ili nije izdaja, ali da je prvostepena u spisku gore pomenutih,

3 - Prezir prema profesionalnom novinarstvu. Demokrate jesu tu i tamo sporadično imale svoje vidove medijskog pritiska, ali su u odnosu na Radikale mala maca. Njihov prezir prema profesionalnom novinarstvu ide do nivoa prezira profesionalnog novinarstva o komunalnim temama. Demokrate mogu da se mršte pljuju, psuju i prete nekom novinaru, ali tek je Radikal spreman da ubije, ili bar uništi život nekom.
4 - Prezir prema mišljenju struke i tehnokratiji. To ide do zatvaranja Instituta Kirilo Savić, recimo, i dovođenja Slavena Tice za direktora CIP-a. Koliko god imao loše mišljenje o prerthodnim direktorima CIP-a, njima se nadstrešnica u Novom Sadu ipak ne bi desila. Prethodne muve nisu bile dovoljno podg*zne. Obratite pažnju na njihov odnos prema poplavama, ništa od hidrograđevinske infrastrukture nije izgrađeno.
5 - Lažna rusofilija i lažna evrofobija - Da @Analitičar @Noki @Defke @Igor @vucko @goran123 i još po neki odahnu, niko do sada nije toliko unazadio odnose sa Rusijom koliko SNS. U Srbiji su se najviše uzdali u socijalističke elemente (makar po imenu), a ne nacionalne ili konzervativne. Boško Obradović je "sekao vene" za Rusima, ali nikada nije imao stvarnu podršku. Da li je ta taktika Rusa pravilna ili pogrešna, da li je dobro ili loše što je SNS u praktičnom smislu satro odnose sa Rusima, to je drugo pitanje. Svaka žvaka je za seljaka, ali oni stvarno nisu nikome pouzdani partneri. Radije će ustupiti neki nacionalni resurs na nivou izdaje prvog stepena prvom ko se ponudi, nego što će stvoriti neku platformu pouzdanosti zasnovanu na zajedničkim interesima. Čak su i Demokrate, iako ne školski primeri diplomatije, umeli da teže ka zajedničkim interesima u međunarodnim dogovorima.
6 - Nekritičko mišljenje i slepa poslušnost višoj instanci unutar sopstvene organizacije - To sam vrlo jako osetio, kada smo se 2016 pre mog odlaska iz Holandije zalagali za unapređenje železnice u Mačvi. U Šapcu sa Zelenovićem je stav turističke organizacije bio jedan, Urbanističkog zavoda drugi, pretstavnika privrede treći..., ali u svih bez straha i sa autentičnim stavom. U Loznici, svako koga sam zvao za saradnju se bojao predsednika Opštine.

Da, ima moje pristrasnosti među time da sam pod 0 stavio železnicu. Žao mi je što je Srbija jedna od retkih zemalja u kojoj se ne shvata koliko je železnica strateška stvar, ogledalo i odraz države. Prezirao sam DS dok je bio na vlasti, nemam dobro mišljenje o njima čak i u nemutiranom obliku, ali Vesići, Šapići, D.J. Vučićevići, Sarape, Čarape su Demokrate samo po poreklu, a u stvari su radikalomutanti.

Neće se nikad pojaviti niti predložiti sastav kandidata koji će svima koji su protiv SNSa biti prijvatljivi. Nekome će nešto uvek smetati.
Ne moze kandidat biti fasista i covek koji je za klanje, ubijanje, genocid, etnicko ciscenje...

Sarovic kaze da se nikada nije odrekao SRS-a i njihove politike pa mu treba postaviti pitanje, cega se konkretno nije odrekao? Velike Srbije koju SRS predlaze?

Moze neka stranka i imati Veliku Srbiju u programu, nije problem, ako to ima neke logike, razumno je, postoji program kako da se ostvari bez genocida i etnickih ciscenja...

Jedno je 90ih bilo braniti svoje ognjiste, drugo paliti tudja. Ili danas, svejedno.

Pitanje za Sarovica, jel se ne odrice ovoga sa slike? Jel to sa slike normalno, pravedno i kako konkretno zamislja to da ostvari? Ova mapa je poziv na genocid i etnicka ciscenja i/ili kasnije maltretiranja velikog dela te nove drzave da zivi pod terorom u drzavi u kojoj ne zeli da zivi.

Ova mapa znaci smrt stotina hiljada ljudi, mozda je brojka i milionska. Jel se toga ne odrice?

1000030234.png

Радикалски утицај на распад нашег грађевинарства је плод похлепе, бахатости и глупости. Систематски рад на урушавању нашег грађевинарства траје дуже и подстицан је из ЕУ, преко кадрова чији је капо Вучић, али је дон у Бриселу и циљ је да нам се сломе крила што је могуће више да немамо снаге да будемо било шта друго осим њихових робова. Грађевинарство ми је струка па имам увид у ствари испод површине, мада исти принцип се примењује у свим гранама које су од стратешке важности за сувереност земље.
Nesto se ne secam da je bilo ovako. Pa i da jeste nesto ovako zabelezeno kao nadstresnica, a nije, nesto se ne secam te posle jos rokaju zvucnim topom dok odajes postu mrtvima, razbijaju vilice, gaze kolima...

Ako je tako bilo izmedju 2000 i 2012. godine, kada smo isto bili pod EU sapom, ti postavi primer.

Pa ne znam, ne pratim ga osim što sam odgledao ono kad je rasturao Orkove u Jagodini i posle u Ćacilendu.

Mogu da mu se postave pitanja na profilima društvenih mreža. Koliko sam
razumeo, on prati i odgovara povemeno.

Inače, počinjem da mislim da predugo traje sve ovo.

I koja je uopste poenta cele ove price? EU ovde odredjuje i radi sta hoce, pa nebitno ko je na vlasti? Sta je plan, skidanje Vucica, ali i biranje kandidata koji ce oterati svu tu bagru i onda pravljenje Severne Koreje od Srbije! Lec faking gou!

Pa ne znam, ne pratim ga osim što sam odgledao ono kad je rasturao Orkove u Jagodini i posle u Ćacilendu.

Mogu da mu se postave pitanja na profilima društvenih mreža. Koliko sam
razumeo, on prati i odgovara povemeno.

Inače, počinjem da mislim da predugo traje sve ovo.
Jasno je nedavno rekao da ne da se ne odrice SRS-a nego da se ponosi i da je u fazonu da je on oridzinal SRS, a napustio je SRS jer SRS vise nije SRS jer se Seselj prodao Vucicu, a Vucic izdao SRS ideologiju.

Meni nikako nije nebitno ko je na vlasti. Iako ne poričem da EU i druge sile diriguju ovde. Ali nije mi svejedno da li će biti malo gore pod X ili malo bolje pod Y. To što EU želi štrokavu radionicu i deponiju od Srbije ne znači da moramo automatski da budemo najgore društvo na kontinentu. Ili među najgorima. Ipak nije svejedno ko će biti direktor kolonije.

Ali mislim da deo Srba mnogo izvoljeva i mnogo očekuje. Bukvalno bi da Srbija iz stanja dupeta kontinenta skoči da bude nova Švajcarska.

Moze neka stranka i imati Veliku Srbiju u programu, nije problem, ako to ima neke logike, razumno je, postoji program kako da se ostvari bez genocida i etnickih ciscenja...
Ovo može na veoma elegantan način, bez ispaljenog metka, da se radi lobiranjem, što su svi ostali osim nas shvatili. Ko nam je kriv. Naravno, ekipa a-la Turšija i SRS-SPS-SNS kadar ne može da dobaci do toga.

Meni nikako nije nebitno ko je na vlasti. Iako ne poričem da EU i druge sile diriguju ovde. Ali nije mi svejedno da li će biti malo gore pod X ili malo bolje pod Y. To što EU želi štrokavu radionicu i deponiju od Srbije ne znači da moramo automatski da budemo najgore društvo na kontinentu. Ili među najgorima. Ipak nije svejedno ko će biti direktor kolonije.

Ali mislim da deo Srba mnogo izvoljeva i mnogo očekuje. Bukvalno bi da Srbija iz stanja dupeta kontinenta skoči da bude nova Švajcarska.
Minimum za pocetak je da slobodno biramo direktora, pa sta je kome po volji. Kostunica i Tadic su se spakovali otisli, SPS je mlatio tenkovima po narodu, a i 2000. godine bi to uradili da su mogli, ali su izbuseni sa raznih strana.

Radikali danas isto ga duvaju na slobodnim izborima za direktora, iole slobodnim, pa ih zato i ne daju vec prave cacilende i mlate svoj narod.

To mora biti pocetna tacka - stavljanje crveno-crnih na smetliste istorije.

Ovo može na veoma elegantan način, bez ispaljenog metka, da se radi lobiranjem, što su svi ostali osim nas shvatili. Ko nam je kriv. Naravno, ekipa a-la Turšija i SRS-SPS-SNS kadar ne može da dobaci do toga.
U okvirima normalnog moze, ali je SRS mapa zlocinacka.

Srbija i dan danas, posle svih poraza, bi mogla izlobirati CG, RS... ako je to cilj i ako se okolnosti poklope, bez ispaljenog metka. Samo sto ona mapa nema veze sa mozgom i zahteva mnogo ispaljenih metaka i mnogo pobijenog i porobljenog naroda koji je na svom ognjistu.

Мене је слика Шаровића и Бакића подстакла на размишљање и из тога произашло да би они требали да направе своју листу са неким називом "Радикално другачије" или слично. Један је бивши радикал, други био у Радикалној Левици.

Маштање на страну, њихова популарност заједно је тренутно велика, могу то да уновче. Њима би могли да се придруже и још неки који нису ни тамо ни вамо, као ДЈБ и Двери који имају какву такву инфраструктуру. Направе листу од неколико кандидата, у зависности од врсте избора у том тренутку, могу да или иду самостално или да се тако груписани понуде неком ширем блоку. Или да пуцају на то да буду прави патриотски блок, орјентисани од левице преко центра до деснице.

Да не дужим, треба се укрупњавати јер наспрам себе опозиција има уједињени идеолошки бућкуриш. Можда боље рећи интересна групација.

Неко је споненуо да нема избора за сада, подсетио бих да иду ускоро избори у Зајечару, Мионици, Неготину и Косјерићу, требало би и за МЗ у Новом Саду али за сада се не спомињу. То му дође да ће око 10% бирачког тела имати разлог да изађе на биралишта. Добра проба за неке веће изборе.

Ne moze kandidat biti fasista i covek koji je za klanje, ubijanje, genocid, etnicko ciscenje...

Sarovic kaze da se nikada nije odrekao SRS-a i njihove politike pa mu treba postaviti pitanje, cega se konkretno nije odrekao? Velike Srbije koju SRS predlaze?

Jedno je 90ih bilo braniti svoje ognjiste, drugo paliti tudja. Ili danas, svejedno.

Pitanje za Sarovica, jel se ne odrice ovoga sa slike? Jel to sa slike normalno, pravedno i kako konkretno zamislja to da ostvari? Ova mapa je poziv na genocid i etnicka ciscenja i/ili kasnije maltretiranja velikog dela te nove drzave da zivi pod terorom u drzavi u kojoj ne zeli da zivi.

Ova mapa znaci smrt stotina hiljada ljudi, mozda je brojka i milionska. Jel se toga ne odrice?

Pogledajte prilog 233904

Što ste uhvatili Šarovića, skoro kao po komandi.

Ova pitanja što si postavio za Šarovića mogu da se postave svakom političaru sa sve zvaničnom mapom države Srbije i šta je njihov plan oko Kosova i Metohije.
Koja je brojka u žrtvama za Kosovo i Metohiju u granicama Ustava? Šta je plan?

I onda ti izvučeš mapu Velike Srbije i zahtevaš da se Šarović o tome izjasni i da ga novinari o tome pitaju. Zašto?

A ništa manje nije srpski grad Knin od Prizrena i ništa manja nepravda nije učinjena jednima u odnosu na druge.

Kao da je neko radio istraživanje i da je jutros/juče dobio rezultate da se Šarović kotira mnogo bolje nego što bi trebao i odmah kreće kampanja.

U okvirima normalnog moze, ali je SRS mapa zlocinacka.

Srbija i dan danas, posle svih poraza, bi mogla izlobirati CG, RS... ako je to cilj i ako se okolnosti poklope, bez ispaljenog metka. Samo sto ona mapa nema veze sa mozgom i zahteva mnogo ispaljenih metaka i mnogo pobijenog i porobljenog naroda koji je na svom ognjistu.
A ne, ona mapa je bila nerealna i 1991 godine, a kamoli sada. Zato je nisam ni citirao.

I ja mislim da se Bakić ne bi slikao sa Šarovićem da sumnja u njega.

Uostalom, ljudi se nekad zaista i menjaju. I ja sam kao mlađi imao tvrđe stavove i razne zanesenosti.

Tako isto možemo da izvučemo razne zaključke ako uzmemo nekoga ko je pre 20 godina govorio da Srbija treba sa bude deo EU a sada kaže da nije siguran. I šta sad, ispade on izdajnik ili prevrtljivac ako je promenio takav stav? Pa ne mora da znači. Jer ni ta EU nije ista kao pre 20 godina a i same šanse za EU članstvo nisu iste.

Hoću da kažem da se menja svet, menjaju se okolnosti, pa se samim tim menjaju se i ljudi i njihovi stavovi. A glasači previše često očekuju da šta je neko pričao pre 10-20 godina, da mora isto to da priča i danas.

Takođe, politika ne funkcioniše tako što svaka osoba ima svoju stranku u kojoj radi i promoviše samo i samo ono što ona 100% želi i misli. Nego se ljudi sa 90, 80, 70% istih uverenja nađu i uđu u istu stranku i onda se onaj ko je ušao juče prilagođava onom ko je osnivač i koji je tu već 10 godina. Samim tim, ljudi unutar iste stranke mogu da imaju neke razlike u mišljenjima i stavovima, i da te razlike postanu još veće vremenom ili kada se stranka raziđe.

Poslednja izmena:
Ljudi se menjaju, radikali ne. I Vucic se promenio krajem 2000ih, jel tako, nije vise SRS, pa sad odjednom u vladi sa Dinkicem koga je hteo da hapsi, pa sve neki lepi ministri bili, ovako na oko, iako prevaranti, neki Krstic i Radulovic iz Amerike, nestranacke licnosti, profesor Glamocic, isto nestranacka licnost, tada lepi i uspesni sportista Udovicic ministar sporta, tada popularni i naizgled pristojni Tasovac ministar kulture...

Kad ono za par godina Gasic, Vulin i ekipa.

Ako se promenio, moze bar da kaze da se promenio. On je sad, pre fazon mesec dana, pricao da se ne odrice SRS ideologije.

Sad na N1 bio zamenik gradonacelnika Novog Sada....kad hoce covek da bude pametan, a u stvari glup kao....
Da N1 prekine sa neprofesionalizmom, on je bio ispred N1, ali nije to blokada nego performans, a najveci problem u Novom Sadu u urusavanju Katedrale vidi to szo deca ne idu u skolu i da N1 prestane sa takvom praksom jer ce na ulicama pasti krv....
Covek verov ne gleda kanale sa nacion.frekv.
A, da, trebali su sa N1 da ga pozovu na razgovor u zgradu ,nije se tada na blokafi predstavio, ali znaju oni ko je on....
Ko vama vodi grad, nije ni cudno sto vam je onako u gradu. Moram reci, kod nas u nasem kraju se barem nista ne rusi, nije nista nikog ubilo, policija jos uvek radi za narod i imamo vodu 24h, vi bas imate debelu kozu oguglali na svasta.
Navalio da pokloni sliku A Vulina kao veoma vrednu..... svaka cast sa kakvim vi imaze posla. To je onaj sa oziljkom na licu ne znam mu ime

Okej, to nisam znao.
Eto, sad si me naveo da porazmislim o svemu tome. Ili da bar zamrznem stavove i očekivanja od njega.
Na sve to, njegova iskljucivost je puta 100 u odnosnu na moju prema njemu ili moju generalno.

Njegova zamerka je sto Seselj otisao kod Vucica i time izdao SRS jer je Vucic neko ko saradjuje i radi sa EU i ovde sa ,,domacim izdajnicima", zutim i drugim olosem.

Pa onda ne znam kako on to zamislja, ili ce biti isti ko Vucic i pogaziti sve sto je rekao, jer morace u vladu sa Djilasom, Lazovicem... ili cemo imati slucaj kao sa Nestorovicem u Beogradu i sta cemo onda? Baceni glasovi.

Vrh