Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 55.023
Neće se nikad pojaviti niti predložiti sastav kandidata koji će svima koji su protiv SNSa biti prijvatljivi. Nekome će nešto uvek smetati.
Za početak, da ima život izvan politike. Da nije bednik koji ulazi u politiku da bi živeo od nje. Druga stvar, da je hrabar i da nije ničiji pijun. Isključivo da radi u interesu države, da ne svoje NVO ili gazda sa istoka ili zapada. Neka balansira 100 puta, ali da je to za dobrobit države. Imamo Vučića koji gleda prvo sopstvene interese, često protiv interesa građana.Neće se nikad pojaviti niti predložiti sastav kandidata koji će svima koji su protiv SNSa biti prijvatljivi. Nekome će nešto uvek smetati.
Slažemo se u "boldovanom".Pa mislim nesposobni su za neke druge situacije i učenje na njima. Često u onim stvarima koje podrazumevaju socijalnu inteligenciju, ili tehničke improvizacije i snalažljivost.
Da, Mask ima Aspergera, sam je rekao. I uz to je ogroman narcisoid. Čak mislim da je Narcisoidni poremećaj.
Ako Turšija nema Aspergera, šta onda ima? Nešto ima svakako. A po onome što ja znam, sve upućuje da je Asperger. Vidi se po snimcima da lik otežano priča, da ima čudne reakcije, ograničenu inteligenciju i svest u nekim situacijama, i da je socijalno neprilagođen. Nešto ima. A od tog sveopšteg ustručavanja da ljudi kažu šta misle i šta im se čini, smo i došli dotle da raznorazni mentalno oboleli vode društvo a drugi oboleli i njihova dela se normalizuju. Ne znam što bih se potresao ako neko da dijagnozu za jednog Ćacija. Big deal. Daju i za Picoustog na dnevnoj bazi. I mi ovde jedni drugima dajemo pa nikom ništa. Dobro je da uopšte danas postoji ta veća svest o mentalnim i psihičkim poremećajima, a ne da se svi pravimo da su svi divno i bajno, a društvo nikad gore od 93'.
Osim navedenog, postoje stanja koja su povezana sa autizmom, tj.imaju sličnosti ali nisu autizam:The different types of autism include autism spectrum disorder (ASD), autistic disorder (classic autism), Asperger's syndrome, pervasive developmental disorder not otherwise specified (PDD-NOS), childhood disintegrative disorder (CDD), and Rett syndrome.
Složićemo se da je drugo i peto navedeno u potpunosti isključeno kod pomenutog, prvo -+; navedeno je ~uvek neizostavan sastojak mnogobrojnih psihijatrijskih oboljenja! Postoje stanja prolaznog tipa koja ~podrazumevaju da će ~svaki čovek proći kroz neki simptom npr.pubertet, stanje povišenog stresa, promena sredine i preseljenje u novi grad, promena škole itd. ali u navedenim slučajevima je prolaznog tipa.Adult Asperger's symptoms
No symptoms are specific to adults, though some are more common, including:
- Clumsiness
- Strong verbal skills
- Obsession with a topic
- Social difficulties
- Hypersensitivity
А то се лепо види по овој аматерској примени услова енергетске ефикасности из ЕУ кухиње због које нам је градитељство на историјски најнижем нивоу, са одвратном естетиком, потпуном зависношћу од страних, скупих, вештачких и нездравих материјала због којих живимо у пластичним кесама уместо у здравим објектима какве смо иначе градили све до тих прописа. Као болоња али у грађевинарству. За сиротињу са периферије капитализма шкарт.Радикалски утицај на распад нашег грађевинарства је плод похлепе, бахатости и глупости. Систематски рад на урушавању нашег грађевинарства траје дуже и подстицан је из ЕУ, преко кадрова чији је капо Вучић, али је дон у Бриселу и циљ је да нам се сломе крила што је могуће више да немамо снаге да будемо било шта друго осим њихових робова. Грађевинарство ми је струка па имам увид у ствари испод површине, мада исти принцип се примењује у свим гранама које су од стратешке важности за сувереност земље.
Ima još jedan bitan faktor: da osoba zapravo želi da uopšte ulazi u blatište politike.Za početak, da ima život izvan politike. Da nije bednik koji ulazi u politiku da bi živeo od nje. Druga stvar, da je hrabar i da nije ničiji pijun. Isključivo da radi u interesu države, da ne svoje NVO ili gazda sa istoka ili zapada. Neka balansira 100 puta, ali da je to za dobrobit države. Imamo Vučića koji gleda prvo sopstvene interese, često protiv interesa građana.
Као и накарадан начин увођења еврокодова из чисто политичких разлога, без икакве рационалне потребе осим олакшавања уплива западних фирми на наше тржиште. А кад се на то дода наша траљавост и немар да се то уради на бар минимално смислен начин ако је већ одлучено да мора, добијамо циркус који се већ види али ће постати далеко видљивији наредних година.А то се лепо види по овој аматерској примени услова енергетске ефикасности из ЕУ кухиње због које нам је градитељство на историјски најнижем нивоу, са одвратном естетиком, потпуном зависношћу од страних, скупих, вештачких и нездравих материјала због којих живимо у пластичним кесама уместо у здравим објектима какве смо иначе градили све до тих прописа. Као болоња али у грађевинарству. За сиротињу са периферије капитализма шкарт.
Имплементирамо нешто за шта немамо новца па се се довијамо најнижом класом свега али уз највишу могућу цену квадрата.
Ne moze kandidat biti fasista i covek koji je za klanje, ubijanje, genocid, etnicko ciscenje...Neće se nikad pojaviti niti predložiti sastav kandidata koji će svima koji su protiv SNSa biti prijvatljivi. Nekome će nešto uvek smetati.
Nesto se ne secam da je bilo ovako. Pa i da jeste nesto ovako zabelezeno kao nadstresnica, a nije, nesto se ne secam te posle jos rokaju zvucnim topom dok odajes postu mrtvima, razbijaju vilice, gaze kolima...Радикалски утицај на распад нашег грађевинарства је плод похлепе, бахатости и глупости. Систематски рад на урушавању нашег грађевинарства траје дуже и подстицан је из ЕУ, преко кадрова чији је капо Вучић, али је дон у Бриселу и циљ је да нам се сломе крила што је могуће више да немамо снаге да будемо било шта друго осим њихових робова. Грађевинарство ми је струка па имам увид у ствари испод површине, мада исти принцип се примењује у свим гранама које су од стратешке важности за сувереност земље.
Jasno je nedavno rekao da ne da se ne odrice SRS-a nego da se ponosi i da je u fazonu da je on oridzinal SRS, a napustio je SRS jer SRS vise nije SRS jer se Seselj prodao Vucicu, a Vucic izdao SRS ideologiju.Pa ne znam, ne pratim ga osim što sam odgledao ono kad je rasturao Orkove u Jagodini i posle u Ćacilendu.
Mogu da mu se postave pitanja na profilima društvenih mreža. Koliko sam
razumeo, on prati i odgovara povemeno.
Inače, počinjem da mislim da predugo traje sve ovo.
Ovo može na veoma elegantan način, bez ispaljenog metka, da se radi lobiranjem, što su svi ostali osim nas shvatili. Ko nam je kriv. Naravno, ekipa a-la Turšija i SRS-SPS-SNS kadar ne može da dobaci do toga.Moze neka stranka i imati Veliku Srbiju u programu, nije problem, ako to ima neke logike, razumno je, postoji program kako da se ostvari bez genocida i etnickih ciscenja...
Minimum za pocetak je da slobodno biramo direktora, pa sta je kome po volji. Kostunica i Tadic su se spakovali otisli, SPS je mlatio tenkovima po narodu, a i 2000. godine bi to uradili da su mogli, ali su izbuseni sa raznih strana.Meni nikako nije nebitno ko je na vlasti. Iako ne poričem da EU i druge sile diriguju ovde. Ali nije mi svejedno da li će biti malo gore pod X ili malo bolje pod Y. To što EU želi štrokavu radionicu i deponiju od Srbije ne znači da moramo automatski da budemo najgore društvo na kontinentu. Ili među najgorima. Ipak nije svejedno ko će biti direktor kolonije.
Ali mislim da deo Srba mnogo izvoljeva i mnogo očekuje. Bukvalno bi da Srbija iz stanja dupeta kontinenta skoči da bude nova Švajcarska.
U okvirima normalnog moze, ali je SRS mapa zlocinacka.Ovo može na veoma elegantan način, bez ispaljenog metka, da se radi lobiranjem, što su svi ostali osim nas shvatili. Ko nam je kriv. Naravno, ekipa a-la Turšija i SRS-SPS-SNS kadar ne može da dobaci do toga.
Ne moze kandidat biti fasista i covek koji je za klanje, ubijanje, genocid, etnicko ciscenje...
Sarovic kaze da se nikada nije odrekao SRS-a i njihove politike pa mu treba postaviti pitanje, cega se konkretno nije odrekao? Velike Srbije koju SRS predlaze?
Moze neka stranka i imati Veliku Srbiju u programu, nije problem, ako to ima neke logike, razumno je, postoji program kako da se ostvari bez genocida i etnickih ciscenja...
Jedno je 90ih bilo braniti svoje ognjiste, drugo paliti tudja. Ili danas, svejedno.
Pitanje za Sarovica, jel se ne odrice ovoga sa slike? Jel to sa slike normalno, pravedno i kako konkretno zamislja to da ostvari? Ova mapa je poziv na genocid i etnicka ciscenja i/ili kasnije maltretiranja velikog dela te nove drzave da zivi pod terorom u drzavi u kojoj ne zeli da zivi.
Ova mapa znaci smrt stotina hiljada ljudi, mozda je brojka i milionska. Jel se toga ne odrice?
Pogledajte prilog 233904
A ne, ona mapa je bila nerealna i 1991 godine, a kamoli sada. Zato je nisam ni citirao.U okvirima normalnog moze, ali je SRS mapa zlocinacka.
Srbija i dan danas, posle svih poraza, bi mogla izlobirati CG, RS... ako je to cilj i ako se okolnosti poklope, bez ispaljenog metka. Samo sto ona mapa nema veze sa mozgom i zahteva mnogo ispaljenih metaka i mnogo pobijenog i porobljenog naroda koji je na svom ognjistu.
Okej, to nisam znao.On je sad, pre fazon mesec dana, pricao da se ne odrice SRS ideologije.
Na sve to, njegova iskljucivost je puta 100 u odnosnu na moju prema njemu ili moju generalno.Okej, to nisam znao.
Eto, sad si me naveo da porazmislim o svemu tome. Ili da bar zamrznem stavove i očekivanja od njega.