Šta je novo?

Izbori 2024

Evo ga i Milo Lompar, koga postavljate ovde, kaze da je SNS=SRS. Koga mrzi da gleda ceo klip, kaze na samom pocetku, u prvih 30, 40 sekundi.

Има нас који смо одслушали цели интервју. Саветујем ти да урадиш исто пошто је причао управо о томе да говоре једно а спроводе друго, односно политику ЛДП-а.

Иначе, паралела са Шћепаном Малим коју је повукао је просто генијална.

Већ сам написао у другој теми, у неким стварима су пресликани радикали 1/1 (укључујући ово о чему професор Ломпар прича), али у неким другим нису уопште, а та друга страна жуља људе који су 100% проевропски оријентисани па се праве да је не виде и своде СНС само на његову погану радикалштину.
Sve je to i dalje prljava radikalstina. Jel nekog to treba da prevari? Pa to i jeste citava sustina radikalstine, prodali bi dusu i djavolu samo da kradu, maltretiraju ljude i sprovode svoje bolesne ciljeve.

Sve je to i dalje prljava radikalstina. Jel nekog to treba da prevari? Pa to i jeste citava sustina radikalstine, prodali bi dusu i djavolu samo da kradu, maltretiraju ljude i sprovode svoje bolesne ciljeve.
Распродавање Србије странцима, махом западним, и слепо праћење западних политика чији је циљ само испуњење западних интереса није нешто што су у овој земљи смислили и започели радикали. Ширење појма радикалштине на све што је погано је опет тактика да се сакрије слон у соби.

Moram samo da kazem da gresis sto stalno istices DS i G17 kadrove, da je SNS osnovan 1998. godine na primer i uzeo izbore 2000. godine, oni bi svi jos tad bili u SNS-u.

Nemaju oni stranku, to su CIA kadrovi i sopstveni dzep kadrovi. Pricam o Vesicu, Malom i ekipi.

I takvi ce nam ostati jos neko vreme, mora se ici redom.

Prvo je potrebno zavrsiti sa crveno-crnima. Na izborima.

I tu pricam o Sarovicu, ne ide mi ta prica o borbi protiv crveno-crnih i protiv radikalstine dok je Sarovic na nasoj strani.

I to dok kupi glasove jer ga ljudi dozivljavaju kao meme.

To sto je nekad neko glasao za Tadica jer je lep nije opravdanje, vreme je da napredujemo vise sunce mu poljubim.

Da se ne desi posle sok kada radikal Sarovic preleti kod radikala posle izbora.

On je taj pokret osnovao sa Delicem koji je preletao tamo 'vamo deset puta.

Ljudi moraju da znaju da se radi o radikalskom pacovu koji se uopste ne kaje zbog svoje radikalstine.

Kome je to ok, nek glasa za to, samo da se zna da Sarovic nije nikakav meme i smesan cikica. Dug je jos put pred njim da bi se oprao, a ne on ni ne pokazuje da ima nameru to da ucini.
Па то јесу ДС и Г17 кадрови, свиђало се то некоме или не. Весић је дуже у ДС од Тадића и Ђиласа и био је битнији сарадник Ђинђића од њих двојице. 70% председника општина, директора јавних предузећа и болница, лекара, чиновника су Г17 кадрови. То је цела странка настала као опозициони ЈУЛ, за манипулацију великим системима, партијско запошљавање и манипулацију радницима.
Мали је био битан играч у првој фази приватизације након 5.10.
Ти ликови су већи канцер у друштвеном ткиву од јасно уочљивих галамџија радикала.
Шта мислиш, колико је бившух напредњака сад у редовима крени-промени нпр?
Шта мислиш да ли је Мики Алексић прихватљив као бивши коалициони партнер СНС поуздан?
Да ли би нам Цвијан био прихватљив данас да је жив?
Да ли је Шаровић већи проблем или Зорана Михајловић?

СнС се неће победити без осипања СнС гласова.
А тога неће бити без људи попут Шаровића, свиђало се то нама или не.

Распродавање Србије странцима, махом западним, и слепо праћење западних политика чији је циљ само испуњење западних интереса није нешто што су у овој земљи смислили и започели радикали. Ширење појма радикалштине на све што је погано је опет тактика да се сакрије слон у соби.
Ovi to rade u vecoj meri plus bahatije od svih drugih i plus sire radikalski smrad citavom Srbijom. Ne znam sta je poenta tvog pisanja, branjenje radikala?

Niko nije glup da ne vidi stvari, ali poenta je da kad ti se nesto ne svidja, zamenis.

Ovde je jasno da to ne moze tek tako i da su vec pali i izgubili vlast, ali da nece biti - vidimo se u nekom drugom filmu. Zasto? Zato sto su prljave radikalcine.

Дакле, Шаровићи и Добрице ми не сметају као саборци да би се срушила химера и продисало, али ће после тога доћи тренутак да покажемо зрелост као народ и на сметлиште историје пошаљемо и радикале и еу сужње.

Tačnije, Turšija najverovatnije ima Aspergerov sindrom. Ne samo da se uklapa u njegov stil ponašanja, gestikulacije i govora, nego bi objasnilo i zašto je uspešan u nekim predmetima. Jer nije retkost da ljudi koji su nesposobni za život generalno, ili nesposobni za neke trivijalne stvari, ljudi za koje se iz aviona vidi da "nešto im fali", budu odlikaši u nekim disciplinama gde je ključ uspeha skladištenje informacija ili nalaženje obrazaca. A zato budu delimični ili potpuni invalidi kad se radi o emotivnoj i socijalnoj inteligenciji.

Verujem da je svako od nas na faksu znao nekog ko je delovao kao čudak i bio nesposoban za 80% stvari, ali bi rasturao u nekim predmetima ili situacijama. A to najčešće bude upravo Aspergerov sindrom. Na svakih 200-300 ljudi nađe se neki takav ili sličan tome. Mislim da je i kod ovog upravo to. Na stranu sad šta mislim o njemu kao čoveku, kažem kao konstataciju da mislim da on definitivno nije skroz mentalno normalan.
Mozemo li bez ovih opisa na pocetku teksta " nesposobni, invalidi"? Ajde kad vas lepo molim da povedete racuna

Nema on Asperger.on je verov izmuljao ocene ili mu medicina ide. Deluje kao neskolovana bu******** koja zeli da pokaze kako je obrazovan.

Taj oblik visokofunkcionalnog autizma ima Ilon Mask, vidis po ponasanju da ima neki oblik psihijatrijskog problema.
Ja nisam psihijatar, ali poznajem Spektar i prepoznajem 1/1 simtome, za Ilona sam znala i pre nego sto sam procitala, i ne mora nuzno da bude ovo, jednostavno svaki genije je osoben i jedinstven.
Samo mi recite na koga jos mislite, odmah cu vam reci, mozda i gresim, ali su male verovatnoce za to, mozda ima nesto drugo, ali po reakcijama i ponasanju to nije poremecaj iz Spektra

Ovi to rade u vecoj meri plus bahatije od svih drugih i plus sire radikalski smrad citavom Srbijom. Ne znam sta je poenta tvog pisanja, branjenje radikala?

Niko nije glup da ne vidi stvari, ali poenta je da kad ti se nesto ne svidja, zamenis.

Ovde je jasno da to ne moze tek tako i da su vec pali i izgubili vlast, ali da nece biti - vidimo se u nekom drugom filmu. Zasto? Zato sto su prljave radikalcine.
Ау брате... СНС је спој радикала и најгорег шљама ДС-а, ДСС-а и Г17. Не браним ја радикале, то је замена теза, ја нападам ЕУ сужањску политику коју СНС води, а није је преузео од радикала. Ја сам изричито против СРС и СПС политике, али немам проблем да рушим снешка и проеу фанатицима који болују од илузије зване 6. октобар и култа личности Зорана Ђинђића.

Па то јесу ДС и Г17 кадрови, свиђало се то некоме или не. Весић је дуже у ДС од Тадића и Ђиласа и био је битнији сарадник Ђинђића од њих двојице. 70% председника општина, директора јавних предузећа и болница, лекара, чиновника су Г17 кадрови. То је цела странка настала као опозициони ЈУЛ, за манипулацију великим системима, партијско запошљавање и манипулацију радницима.
Мали је био битан играч у првој фази приватизације након 5.10.
Ти ликови су већи канцер у друштвеном ткиву од јасно уочљивих галамџија радикала.
Шта мислиш, колико је бившух напредњака сад у редовима крени-промени нпр?
Шта мислиш да ли је Мики Алексић прихватљив као бивши коалициони партнер СНС поуздан?
Да ли би нам Цвијан био прихватљив данас да је жив?
Да ли је Шаровић већи проблем или Зорана Михајловић?

СнС се неће победити без осипања СнС гласова.
А тога неће бити без људи попут Шаровића, свиђало се то нама или не.
Ponavljam, ti ljudi nemaju stranku nego su tu da obave posao. Kao sto i vidimo, preci ce u koju god stranku je potrebno i koja god je na vlasti.

SNS se moze pobediti bez osipanja glasova jednostavno jer je nas vise, ali i ako ide neka kombinacija - preletanje na nasu stranu plus animiranje apstinenata, sto je i najbolje resenje, mora se biti pametan, a ne okretati radikalima da zamene radikale.

Nikakvi izbori nisu na vidiku, Sarovic ima priliku lepo da se umije i pokaze da je normalan (ne mozes biti normalan i biti radikal), i najbolje bi bilo da je deo nekog pokreta i siroke koalicije gde ne bi mogao da ima neki znacajniji uticaj. To je generalno najbolje za sve jer pitanje je da li iko samostalno prelazi cenzus. Saroviceva internet popularnost ne znaci i glasove na izborima.

Mada, ja samo kazem - informisete se o Sarovicu. Ne morate ni sta je bio, informisite se sta je sad. Ako vam se svidja - ok. Samo nemojte da vas zavara osmeh i to sto je vickast i inteligentan. I Seselj je.

Mozemo li bez ovih opisa na pocetku teksta " nesposobni, invalidi"? Ajde kad vas lepo molim da povedete racuna

Nema on Asperger.on je verov izmuljao ocene ili mu medicina ide. Deluje kao neskolovana bu******** koja zeli da pokaze kako je obrazovan.

Taj oblik visokofunkcionalnog autizma ima Ilon Mask, vidis po ponasanju da ima neki oblik psihijatrijskog problema.
Ja nisam psihijatar, ali poznajem Spektar i prepoznajem 1/1 simtome, za Ilona sam znala i pre nego sto sam procitala, i ne mora nuzno da bude ovo, jednostavno svaki genije je osoben i jedinstven.
Samo mi recite na koga jos mislite, odmah cu vam reci, mozda i gresim, ali su male verovatnoce za to, mozda ima nesto drugo, ali po reakcijama i ponasanju to nije poremecaj iz Spektra
Pa mislim nesposobni su za neke druge situacije i učenje na njima. Često u onim stvarima koje podrazumevaju socijalnu inteligenciju, ili tehničke improvizacije i snalažljivost.

Da, Mask ima Aspergera, sam je rekao. I uz to je ogroman narcisoid. Čak mislim da je Narcisoidni poremećaj.

Ako Turšija nema Aspergera, šta onda ima? Nešto ima svakako. A po onome što ja znam, sve upućuje da je Asperger. Vidi se po snimcima da lik otežano priča, da ima čudne reakcije, ograničenu inteligenciju i svest u nekim situacijama, i da je socijalno neprilagođen. Nešto ima. A od tog sveopšteg ustručavanja da ljudi kažu šta misle i šta im se čini, smo i došli dotle da raznorazni mentalno oboleli vode društvo a drugi oboleli i njihova dela se normalizuju. Ne znam što bih se potresao ako neko da dijagnozu za jednog Ćacija. Big deal. Daju i za Picoustog na dnevnoj bazi. I mi ovde jedni drugima dajemo pa nikom ništa. Dobro je da uopšte danas postoji ta veća svest o mentalnim i psihičkim poremećajima, a ne da se svi pravimo da su svi divno i bajno, a društvo nikad gore od 93'.

Poslednja izmena:
То ти је Г17, и већи део ДС који се 2013. истопио. Чисто да се зна.

СНС се без осипања СНС може добити само да баш сви, али скроз сви из опозиције буду заједно. Нестор и Лазовић у истом пакету па изволите. У супротном фрагментисана опозиција нема шансе, због технологије избора пре свега.

Избора изгледа неће још бити, али смена власти иде само са њима.

То не можеш бити нормалан и радикал тера људе у СНС загрљај и то је опасан наратив. Мора се прогутати и та жаба зарад вишег циља.

За сад, просечни млади знају више о Шаровићу него о Лазовићу, и препознатљивији је.

Ау брате... СНС је спој радикала и најгорег шљама ДС-а, ДСС-а и Г17. Не браним ја радикале, то је замена теза, ја нападам ЕУ сужањску политику коју СНС води, а није је преузео од радикала. Ја сам изричито против СРС и СПС политике, али немам проблем да рушим снешка и проеу фанатицима који болују од илузије зване 6. октобар и култа личности Зорана Ђинђића.
Ali kakav SNS? O cemu mi pricamo? Ne razumem te stvarno? Sta se ovde pravimo ludi i mislimo da zivimo u parlamentarnoj demokratiji? Da, neki G17 kadar tamo krade pare po nalogu EU. Je li to problem? Jeste? Je li kljucan problem, nije.

Mi zivimo u diktaturi gde je prljavi radikal na celu svega i koji siri svoj radikalski smrad Srbijom. je*******o SNS. Evo, sad ce napraviti novi pokret, i dalje je on veliki vodja radikal koji se za sve pita.

Nemoj da se zaje*******avamo. Pad nadstresnice je spoj bolesne radikalske propagande gde veliki vodja otvara sve, iako nije ni zavrseno i samo se gradi, bolesnih radikalskih nestrucnih kadrova koje su gurnuli svuda i plus kradje novca. Tu je sustina svih problema i onda se opet na najprljaviji moguci radikalski nacin cela situacija pegla kada je nadstresnica pala - najprljajivijim lazima, propagandom, pretnjama, prebijanjima, otkazima, zvucnim topovima...

To sto G17 kadar tamo krade pare po nalogu zapada je neoprostivo i za dozivotnu robiju, ali realno 2 posto problema.

Стручњаци су махом Г17 кадрови. Посебно Зоранини а она је ведрила министарством инфраструктуре.

То ти је Г17, и већи део ДС који се 2013. истопио. Чисто да се зна.

СНС се без осипања СНС може добити само да баш сви, али скроз сви из опозиције буду заједно. Нестор и Лазовић у истом пакету па изволите. У супротном фрагментисана опозиција нема шансе, због технологије избора пре свега.

Избора изгледа неће још бити, али смена власти иде само са њима.

То не можеш бити нормалан и радикал тера људе у СНС загрљај и то је опасан наратив. Мора се прогутати и та жаба зарад вишег циља.

За сад, просечни млади знају више о Шаровићу него о Лазовићу, и препознатљивији је.
Nije nista opasan narativ, crveno-crni su debela manjina u ovoj drzavi. Pobedjivani su uvek, cak i 2012. godine kada je neko dao signal da oni formiraju vlast. SNS i SPS nisu imali 126 poslanika nego im je Dinkic preleteo. Od tada su zaposeli sve i nece da sidju, od medija pa do svega zivog.

Radikali su sljam najgori kao i njihova politika, treba se privoleti normalan covek Srbin, domacin, malo konzervativnijih stavova, a ove treba potuci do nogu i poslati na smetliste istorije.

Ako su se ovoliko uskopistili oko Šarovićevog izbornog potencijala, možeš misliti koji će pičvajz da nastane kad bude trebalo da se deli izborni plen i stvaraju postizborne koalicije... Inače ovo sa Šarovićem je lakmus papir, da vidite koliko ljudi nema svoj stav, već ko papagaji ponavljaju nešto što provejava na internetu. Pre petnaest dana im je bio cool, sad im je veći trn u oku od Vučića.

,, .... Посебно Зоранини а она је ведрила министарством инфраструктуре.... ,,

Zlatokosa je izvanredan primer
Slika i prilika kako je raŝcistila i uredila ispod Pančevca.
Dabogda svakoj pristalici u kucu uŝla i tako pomogala domacinu

Ali kakav SNS? O cemu mi pricamo? Ne razumem te stvarno? Sta se ovde pravimo ludi i mislimo da zivimo u parlamentarnoj demokratiji? Da, neki G17 kadar tamo krade pare po nalogu EU. Je li to problem? Jeste? Je li kljucan problem, nije.

Mi zivimo u diktaturi gde je prljavi radikal na celu svega i koji siri svoj radikalski smrad Srbijom. je*******o SNS. Evo, sad ce napraviti novi pokret, i dalje je on veliki vodja radikal koji se za sve pita.

Nemoj da se zaje*******avamo. Pad nadstresnice je spoj bolesne radikalske propagande gde veliki vodja otvara sve, iako nije ni zavrseno i samo se gradi, bolesnih radikalskih nestrucnih kadrova koje su gurnuli svuda i plus kradje novca. Tu je sustina svih problema i onda se opet na najprljaviji moguci radikalski nacin cela situacija pegla kada je nadstresnica pala - najprljajivijim lazima, propagandom, pretnjama, prebijanjima, otkazima, zvucnim topovima...

To sto G17 kadar tamo krade pare po nalogu zapada je neoprostivo i za dozivotnu robiju, ali realno 2 posto problema.
Вучић је прљави радикал, аутократа на унутрашњем плану, на спољном је понизни слуга ЕУ чија је реч његова заповест. Тај други део његове шизофрене личности нису смислили радикали него они који су дошли на власт 2000. Мој идеал је да ова тренутна превирања искористимо као народ да сазримо и одбацимо све то што нас је карактерисало у последњих 35 година и нађемо нови пут који ће на унутрашњем плану тежити да створи правну државу, а на спољном гледати интересе Србије колико год је то могуће.
П.С. Сводити корозивност ДС и Г17 кадрова у СНС на просту крађу новца је екстремно потцењивачки.

П.П.С Болесни, нестручни кадрови које су гурнули свуда и који су довели до пада надстрешнице су министри Весић и Михајловић и још гомила безимених по министарству, инжењерској комори, итд. од којих велика већина нису радикалски.

U iole normalnom drustvu, cak i onom pod DSSom, DSom i G17, uvek postoji mogucnost za stvaranje normalnih politickih opcija, bez da te mediji sutra nazivaju ustaskim siptarima i razbijaju ti glavu bejzbol palicama.

Bez srama udaraju na decu, nasu decu. Bez ikakvog razloga, divljaju i podmecu im da su separaristi, teroristi itd.

To sprecava normalne ljude da se bave politkom pa nam situacija takva kakva je. To je sve plod radikalstine.

Da su DS i DSS ostali zajedno, ne znam sto bi neko imao strah, pa recimo i mi odavde da se kandidujemo na nekim izborima, BG ili opstinskim i onda ih pocistimo. Kandiduj se ti sad da te razvlavi Informer da si Siptar i da ti prete, tuku te i sta sve ne.

DS je 2000. godine prebrzo krenuo u sve i sve je to praceno i kradjom, DSS je jeo govna i sprecavao ono sto je i danas najbitnija stvar da se uradi. I zbog cega je premijer ocigledno i izgubi glavu.

2003. DSS nece sa DS vec oni tada su povampirili SPS i usli sa njima u vladu.

2008. godine DSS nece sa DS vec ide da pravi vladu sa SRS-om i SPS-om, pa se Dacic ipak okrece DS-u.

2012. opet na nastupaju zajedno, ni pre ni posle izbora vec daju slobodan prostor za koaliciju SNS-SPS-URS.

I sad imamo sta imamo, bravo mi. Poenta je da naucimo iz toga i da ta Srbija sto je nekada bila DS i DSS mora da saradjuje. Pa onda korak po korak ka boljem drustvu.

A sa smrdljivim radikalcinama raskrstiti za sva vremena.

П.П.С Болесни, нестручни кадрови које су гурнули свуда и који су довели до пада надстрешнице су министри Весић и Михајловић и још гомила безимених по министарству, инжењерској комори, итд. од којих велика већина нису радикалски.
Za velikog vodju radikala koji mora da se slika i otvara sve po pet puta i da se vidi kako Srbija napreduje.

To da se nije diralo, ne bi ni bilo problema, strucan ili nestrucan.

Ili da nije gurano za izbore. Neko bi vec primetio, cak i obican radnik na gradilistu. Mozda i jeste primetio, ali ga je sasvim moguce strah od radikalske osvete ga sprecio da govori.

Uzrok pada nadstesnice je svakako vise stvari i nema spora da bi neke od tih stvari radile i prethodne vlasti. Problem je sa ovima sto ako postoji 10 stvari, oni su uradili svih 10. Neko pre bi 3,4 ili 6, za sta isto nema opravdanja, ali samo radikalstina donosi 10/10 rezultat.

Pa mislim nesposobni su za neke druge situacije i učenje na njima. Često u onim stvarima koje podrazumevaju socijalnu inteligenciju, ili tehničke improvizacije i snalažljivost.

Da, Mask ima Aspergera, sam je rekao. I uz to je ogroman narcisoid. Čak mislim da je Narcisoidni poremećaj.

Ako Turšija nema Aspergera, šta onda ima? Nešto ima svakako. A po onome što ja znam, sve upućuje da je Asperger. Vidi se po snimcima da lik otežano priča, da ima čudne reakcije, ograničenu inteligenciju i svest u nekim situacijama, i da je socijalno neprilagođen. Nešto ima. A od tog sveopšteg ustručavanja da ljudi kažu šta misle i šta im se čini, smo i došli dotle da raznorazni mentalno oboleli vode društvo a drugi oboleli i njihova dela se normalizuju. Ne znam što bih se potresao ako neko da dijagnozu za jednog Ćacija. Big deal. Daju i za Picoustog na dnevnoj bazi. I mi ovde jedni drugima dajemo pa nikom ništa. Dobro je da uopšte danas postoji ta veća svest o mentalnim i psihičkim poremećajima, a ne da se svi pravimo da su svi divno i bajno, a društvo nikad gore od 93'.
Ja samo mislim da je prevelik zadatak za njegov nivo inteligencije. Osim tih ocena, ne daje nikakav realan pokazatelj visokog IQ.
Cak i kad objasnjava med.termine, gresi, brlja, lose objasnjava. A Spektru je to rutina. To sto lose prati tok misli je odraz niske a ne visoke inteligencije, pre bi bilo da mu nesto odvuce paznju i ne moze da se koncentrise, nwgo ovako.
Osim toga, oni slabo glume, ovaj se trudi ali, ne umem da objasnim, to je kao Seldon Kuper u seriji, nema ni stereotipno ponasanje, sa Asperg.bi barem umeo sahovske figure da namesti, on glumi da igra, grli se srdacnije, a to nije tipicno.
Njima su te radnje stwreotipne, vidi se i da rukovanje problem, ovaj je samo budalast, a glumi genija. On meni vise deluje kao da ima nizak nivo inteligencije, ne moze da oblikuje misao, prostu recenicu a zeli. Autizam ne mulja u nedogled, oni ce pre u 3 reci reci nesto.

U iole normalnom drustvu, cak i onom pod DSSom, DSom i G17, uvek postoji mogucnost za stvaranje normalnih politickih opcija, bez da te mediji sutra nazivaju ustaskim siptarima i razbijaju ti glavu bejzbol palicama.

Bez srama udaraju na decu, nasu decu. Bez ikakvog razloga, divljaju i podmecu im da su separaristi, teroristi itd.

To sprecava normalne ljude da se bave politkom pa nam situacija takva kakva je. To je sve plod radikalstine.

Da su DS i DSS ostali zajedno, ne znam sto bi neko imao strah, pa recimo i mi odavde da se kandidujemo na nekim izborima, BG ili opstinskim i onda ih pocistimo. Kandiduj se ti sad da te razvlavi Informer da si Siptar i da ti prete, tuku te i sta sve ne.

DS je 2000. godine prebrzo krenuo u sve i sve je to praceno i kradjom, DSS je jeo govna i sprecavao ono sto je i danas najbitnija stvar da se uradi. I zbog cega je premijer ocigledno i izgubi glavu.

2003. DSS nece sa DS vec oni tada su povampirili SPS i usli sa njima u vladu.

2008. godine DSS nece sa DS vec ide da pravi vladu sa SRS-om i SPS-om, pa se Dacic ipak okrece DS-u.

2012. opet na nastupaju zajedno, ni pre ni posle izbora vec daju slobodan prostor za koaliciju SNS-SPS-URS.

I sad imamo sta imamo, bravo mi. Poenta je da naucimo iz toga i da ta Srbija sto je nekada bila DS i DSS mora da saradjuje. Pa onda korak po korak ka boljem drustvu.

A sa smrdljivim radikalcinama raskrstiti za sva vremena.
Са овим се слажем, то је та прљава радикалштина на унутрашњем плану. Али ћу и даље да инсистирам да мора да се одбаци и ЕУ слугерањство (као и свим другим великим силама), а тај потенцијал не постоји у трнутној опозицији. Ипак, и таква ми је опозиција тренутно савезник јер треба да срушимо ово зло, али онда нас чека процес опоравка и сазревања који ће морати да се побрине да се радикалштина сахрани, али да се сахрани и служење туђим интересима на сопствену штету.

Za velikog vodju radikala koji mora da se slika i otvara sve po pet puta i da se vidi kako Srbija napreduje.

To da se nije diralo, ne bi ni bilo problema, strucan ili nestrucan.

Ili da nije gurano za izbore. Neko bi vec primetio, cak i obican radnik na gradilistu. Mozda i jeste primetio, ali ga je sasvim moguce strah od radikalske osvete ga sprecio da govori.

Uzrok pada nadstesnice je svakako vise stvari i nema spora da bi neke od tih stvari radile i prethodne vlasti. Problem je sa ovima sto ako postoji 10 stvari, oni su uradili svih 10. Neko pre bi 3,4 ili 6, za sta isto nema opravdanja, ali samo radikalstina donosi 10/10 rezultat.
Радикалски утицај на распад нашег грађевинарства је плод похлепе, бахатости и глупости. Систематски рад на урушавању нашег грађевинарства траје дуже и подстицан је из ЕУ, преко кадрова чији је капо Вучић, али је дон у Бриселу и циљ је да нам се сломе крила што је могуће више да немамо снаге да будемо било шта друго осим њихових робова. Грађевинарство ми је струка па имам увид у ствари испод површине, мада исти принцип се примењује у свим гранама које су од стратешке важности за сувереност земље.

Šarović jeste radikal, ali ja faca za žalosnu sovu. O intelektualnoj nadmoći ne bih trošio reči. Lazović, Dobrica, Grbović su klasični primeri pijavica. Oni politiku vide kao način da budu uhlebljeni negde. Kakva je njihova karijera izvan politike? Da li su sposobni za nešto? Valjda treba da nas vode najbolji, najsposobniji, a ne uhlebi.

Vrh