Šta je novo?

Izbori 2024

Kontam, tako to ide jelte, prvo ubedis sebe da drugi nisu ljudi, posle lako opravdas sve
Ali ipak, zar te ne udari realnost u glavu bar u ovom slucaju? Mislim ono, ja sam se danas prosetao i naleteo na 3 protesta. I to nije prvi put da mi se to desilo. Ako su stvarno sebe ubedili da smo mi svi ustase ispada da su ustase vecina u Srbiji

Ne radi se o ubeđenju, već o tome što masa tih ljudskih odrona zavisi od SNS-a i njihovog ostanka na vlasti. To uključuje i policiju u koju su ubacili gomilu svojih ljudi.

Ne radi se o ubeđenju, već o tome što masa tih ljudskih odrona zavisi od SNS-a i njihovog ostanka na vlasti. To uključuje i policiju u koju su ubacili gomilu svojih ljudi.
Kad das talogu drustva polozaj i novac koji znaju da nikad ne bi mogli da steknu osim da budu sluge rezima bez kicme i obraza, isti ti ce preko mrtvih gaziti jer znaju da u normalnom drustvu nikad ne bi to mogli postici a da ce nakon pada rezima biti u opasnosti od prosekucije

Isti nasi policajci koje one devojke grle na istoj stranici vesti pojavljuju u drugom izdanju:

Ali ne, mi cemo da im crtamo cvetice na stiteve i ljubimo/grlimo dok oni nas gaze.
je*** ti celu sedi ne nasedaj ekipu.

Policija njih vređala?
Da da..ona debela u onoj beloj kabanici kad je pokušala da nam priðe, jedan pandur joj je rekao pomeri se debela.

A na moje pitanje koja im je taktička zamisao kako će da ih izvuku odande...jedan pandur je rekao zvaćemo šintere.

Pa je jedan rekao kad smo ga pitali zašto nosi fantomku ..rekao je da ga je sramota ....

Skroz su bili ok. Al i dalje nema nekog od njih da kaže dosta je...taj momenat čekam.

neki od nas ce budemo i pepeo nemoj tako

to vi pagani i jeretici
pepeo ce vam biti rasprskan po ljubicicama 😎

enivej svako ce da brani sektu svoje dupe, pogotovo u rascepu

mislim sada su i anti sns ekipa digla malo, skupa muda jer ima mase, ljudi su uglavnom male pickice

vecina ovih it legendi sto podrzava proteste dozvoljava da ih menadzeri lupaju kitom po celu, jbg tako mora pare i to

a zamisli sada sns gde je banda kriminalna, oni bi mirisali ljubicice u zatvorskom dvoristu

Прилично јадан филм заправо. Мислио сам да је ФДУ одмакао од тог БГ снобизма али преварих се.

Полицијооо, полицијооо јако бедни моменти. На крају, момак из обезбеђења му лепо објаснио како стоје ствари. А парцијално филм чак и потврђује наратив Жвалавог о побуни елите. Притом су били у ћациленду у његовој почетној фази када то и није изгледало тако застрашујуће. А чак се види и неколико нормалних људи међу њима и правих студената.

Ово боље да нису приказивали. Жвалави ће ово и те како искористити и изопачити додатно.

момак из обезбеђења

Obezbeđenja? Šta tačno obezbeđuje, javni park? Gde je legimitacija, ili dokument koji pokazuje ko ga je angažovao da obezbeđuje? Koji zakon njemu dozvoljava kao fizičkom licu da zabranjuje pristup bilo kome u javni park?

Ova tema obožava da se bavi nekim potpuno nebitnim stvarima, a najbitniji momenat u celom tom segmentu jeste grupa pandura koja apsolutno odbija da izvrši svoju dužnost i da čak pruži valjan razlog momku zašto je to tako.

Film možda nije spretno napravljen, ali pogađa pravo u metu i prikazuje sve što ne valja sa ovom vlašću, sa institucijama, sa ćacijima i sa opšteprisutnom bahatošću u delovanju svih pro-SNS elemenata na svakom mogućem koraku.

Slazem se. Film je najavljivan danima i privukao je dosta paznje, a na kraju je ispao u nivou gomile snimaka jutjubera koji su lesinarili oko cacilenda. Bez neke jasne ideje, bez harizme, sve vec vidjene stvari. Razumem da prikazuje bezvlasce koje zivimo, ali to smo vec apsolvirali 100 puta za ovo vreme.

Obezbeđenja? Šta tačno obezbeđuje, javni park? Gde je legimitacija, ili dokument koji pokazuje ko ga je angažovao da obezbeđuje? Koji zakon njemu dozvoljava kao fizičkom licu da zabranjuje pristup bilo kome u javni park?
Уопште не причам о томе. Причам о ономе што свако може закључити а што је битније од те узурпације парка и причам ти о материјалу за наставак Хуљине пропаганде.

Ако је мета била да се прикаже да је у Ћациленду било чак и правих студената и то наизглед добрих (она са ФТН, са Грађевинског), ако је је мета била да се прикаже режимско обезбеђење као нормални људи који само раде свој посао (онај на крају са босанским акцентом који му све лепо објашњава) и ако је била мета да се народу демонстрира онај лоши део београдског духа самобитности и комплекса више вредности онда да, филм је погодио у центар.

Филм је могао бити одличан да је момак на крају или на почетку направио ограду од сваке ироничне, потцењивачке реченице коју је изговорио. Идеја је била добра и стицајем околности дечко је добио прилику да уради дипломски рад (верујем да му ово заиста јесте дипломски) који је документарац, негде и играни кратки филм, историјски догађај и друштвени активизам у исто време. Уместо тога, идемо 30 мин помало иритантне београдске ироније. Штета.

Ал ајде, дечко има 23-4 године. Није он ту ништа посебно крив и треба му се одати признање за храброст, идеју и излагање ризику где му дипломски рад може бити политички злоупотребљен у овим преломним тренутцима.

Poslednja izmena:
Meni ovo ponašanje režimske paravojske, kvazi-redara na kraju ne da ne izgleda normalno ili kulturno, već sve apsolutno kontra od toga.

Fizički je nasrnuo na klinca, zabranio mu da uđe, potom su se skupili kao hijene i počeli da provociraju jer su znali da ih policija čuva, onda je glavni maskirani orangutan među njima počeo da bude izrazito bezobrazan prema klincu koji je izrazio sasvim razumnu želju da prođe u javni prostor. Sa sve pandurom koji to gleda i smeje se.

Ja ne znam da li smo mi gledali isti klip.

Plus klincu ne radi brzo mozak. Razumem da je mlad i ne ocekujem da bude na nivou stare mustre kakva je sarovic, ali je ipak poprilicno slab sa recima sto pocne da smeta kad je u kombinaciji sa tim blago nadmenim bg stavom koji mi je poznat iz vremena kad sam tek dosao ovde kao mladi provincijalac. Sto se tice jada i bede koju predstavlja cacilend, to smo vec apsolvirali i nista novo od momaka sa fdu-a nismo videli iako su proveli dane cele tamo

Pobuna elite.. pa valjda i jesmo neka elita, svi mi koji hoćemo da živimo u uređenoj zemlji, gde se zakoni poštuju, a institucije rade svoj posao.. ako smo elita što se ne zadovoljavamo samo time da imamo nešto za jelo i da nismo gladni i žedni - onda da, elita smo.

I manite se one priče da treba da se udvaramo i spuštamo na nivo najprostijih u ovoj zemlji.. Ne mogu takvi da budu odlučujući faktor u državi, nego valjda oni što imaju malo više pameti i mozga, koji će srediti stanje u Srbiji, a time omogućiti i bolji život za te nesrećnike koje Vučić zloupotrebljava.

Delija je primer zasto je uzaludno cekati da SNS glasaci umru. Tako se i cekalo da Slobinu umru.

Pogresno je verovanje da je to neka odredjena generacija koja glasa za SPS/SNS. Ne, to je svaka generacija.

Mladost ih malo cuva od otvorenog clanstva u crveno-crnima, ali vec tu su na ivici sa raznim stavovima, a onda sa starenjem, odumiranjem mozdanih celija i smanjivanjem broja seksualnih odnosa, polako crveno-crne ideje postaju sve blize, a mrznja prema normalnosti i demokratiji sve veca.

Samo je pitanje da li ce to biti sa 35, 45, 55 ili 65.

Prvo mrznja prema levim i demokratskim opcijama postaje veca nego mrznja prema crveno-crnima i tako se prelazi na njihovu stranu, a onda se postepeno gutanjem njihove propagande postaje otvoren clan.

Za 20 godina, Vucic ce biti neko ko je bio sve u pravu, a mi smo bili debili sto smo ga sklanjali. Zivi bili i doziveli to ovde na forumu.

Van toga, filmic ne bas najbolji, ali to je cisto stvar necijeg talenta i nema veze sa BG snobizmom i slicnim stvarima.

Srpska posla.

Na kraju ima da pređem na reddit.

A ovaj stvarno ima šanse da vlada još 20 godina.

Убудуће ћу уз сваки пост који се не уклапа у твој изразито ограничени, малограђански калуп ставити ограду или упозорење како бисмо овде сви избегли твоје драмске испаде чим налетиш на нешто што не иде уз твоју слику о самом себи као моралном и интелекталном врхунцу каквог нема нигде и монополисте над истином.

Delija je primer zasto je uzaludno cekati da SNS glasaci umru. Tako se i cekalo da Slobinu umru.

Pogresno je verovanje da je to neka odredjena generacija koja glasa za SPS/SNS. Ne, to je svaka generacija.

Mladost ih malo cuva od otvorenog clanstva u crveno-crnima, ali vec tu su na ivici sa raznim stavovima, a onda sa starenjem, odumiranjem mozdanih celija i smanjivanjem broja seksualnih odnosa, polako crveno-crne ideje postaju sve blize, a mrznja prema normalnosti i demokratiji sve veca.

Samo je pitanje da li ce to biti sa 35, 45, 55 ili 65.

Prvo mrznja prema levim i demokratskim opcijama postaje veca nego mrznja prema crveno-crnima i tako se prelazi na njihovu stranu, a onda se postepeno gutanjem njihove propagande postaje otvoren clan.

Za 20 godina, Vucic ce biti neko ko je bio sve u pravu, a mi smo bili debili sto smo ga sklanjali. Zivi bili i doziveli to ovde na forumu.

Van toga, filmic ne bas najbolji, ali to je cisto stvar necijeg talenta i nema veze sa BG snobizmom i slicnim stvarima.
Podela na crvenocrne i normalne, demokratske gradjane je okostala i prevazidjena i drago mi je da to studenti vecinski jasno vide. Ne zaboravimo da je sns spoj crvenocrnih bandita i zutih prodavaca svega strancima za budzasto tako da ne treba ziveti u podelama od pre 25 godina jer one prosto nisu vise aktuelne.

Vrh