Šta, pohapsićeš 700.000 gamadi?
Evo neka bude cilj i 7.000 najbitnijih i najgorih. Jel možeš ti da zamisliš 7.000 hapšenja, suđenja i robijanja u Srbiji? Ja ne mogu.
Nestaće 95% te stranke, nestaće njeno ime, simbol, vodeći akteri i sponzori... ali neće nikad svih 100% odgovarati i završiti iza rešetaka i na robiji.
I 2012. je gluplji deo naroda tako pokušao da glasanjem za SNS zlo kazni razne Đeliće, Dinkiće, Šutanovce, Vlahoviće...
Epilog znamo.
Ovi svi na slobodi, svi masni i dalje, uživaju, a nama ostalo dno dna da nas uništi još više.
Bas ti si taj koji ekstremno postavlja situaciju, a ne ostali koje optuzujes. Za 300 strana ove teme otkad pratim niko nije rekao "ili da se uhapsi poslednja tetkica-ili nista". Nijednom.
Ono sto vecina hoce je da se, ZA RAZLIKU OD PROSLOG PUTA, stvari korenito promene, dodje do poluga moci i da se iste razmontiraju. Umivanje vrha vlasti sistemom, dobar je i Ruzic, vidis kako se promenio, ne pije vodu.
Ja sam apsolutno nezainteresovan za poboljsanje od 10%, dok mafija u plavom i dalje drzi konce i drzi u saci nekog novog Djindjica, samo da bi ga ubila kad prestane da slusa.
Situacija je mracna i potrebna je velika promena.
Tvoj scenario o Vucicu koji postaje meka opozicija i slobodan seta Beogradom je najcrnji scenario koji moze da nas zadesi.
Scenario u kom oni vladaju, biju i hapse jos neko vreme, makar bile i godine, dok je ceo narod u buntu i ujedinjen radi na pravim promenama, a onda usledi jos zesci pad i dodju te promene, je daleko bolji od toga.
Protraciti ovaj studentski pokret na kozmeticke promene bi bila najveca grehota od 1945. Ovo je unikatno u svetskim okvirima i tesko da ce se ponoviti.
Zao mi je sto neki imaju tako niske ciljeve.