Zbog ovakvih gluposti skoro nikad ništa se u Srbiji ne sprovede u delo. Od investiranja u zgradu od strane saveta stanara, preko izgradnje metroa, preko menjanja i modernizovanja zakona pa sve do smenjivanja vlasti i izgradnje institucija.
Jer uvek ima nekih koji se inate, nekih koji nikad ništa ne smeju, nekih koji su u talu sa nekim i nekih koji čekaju sve idealno i da poslednji atom legne na svoje mesto da bi se pokrenuli. Tako su npr sa metroom čekali, 20 puta, da sve legne i da se obezbedi i poslednji dinar za poslednji pisoar u poslednjem WCu na poslednjoj stanici, pa da ONDA krenu da grade. Čekali sve savršeno i na kraju naravno dočekali su k...c. Umesto da su radili šta mogu, koliko mogu, kad mogu, u fazama. Korak po korak.
Srećom, sada sa pumpanjem i dinstanjem to nije slučaj, ljudima je pun više svega i zajednički rade na isterivanju zla. Ja samo pišem preventivno, da ne dozvolimo da razne inatlije, ekstremisti, strašljivci, interesne grupe i čekači nerealnog posle krenu da osujećuju napore da se zlo i formalno istera i dezinfikuje. Samo zaebite takve ljude, kao što sam ja sinoć dvojicu. Ko ne može da pojmi da bez menjanja SNSa nema opstanka Srbije, i da nam je svima najveći prioritet da se ovi isteraju, taj ne treba ni da bude predmet bavljenja i truda. Pogotovu što nas sada ima više nego dovoljno koji smo na strani protiv zla.
P.S.
Debilizam je i očekivati da posle smene SNSa Srbija postane utopija bez ikakvog kriminala, bez trunke korupcije, bez trunke zagađenja, sa najboljim društvom i mentalitetom na svetu, najboljom pravdom, prosvetom, zakonima... Odrastite.
Poenta je da Srbija bude nešto bolja posle isterivanja zla, i to može. Ali očekivati utopiju i da sve bude savršeno, je prosto detinjasto i nezrelo. I štetno. Štetno po ceo narod.