ne znam kako i ne znam zašto, ja sam oduvek na neki čudan način gotivio Ivicu hahah nikad ga nisam posmatrao kao neko stvorenje za izbegavanje kao što je SNS ekipa i zato mi ga sad malo i žao što se našao u ovakvom kanalu...e sad, veliko pitanje jeste upravo to, da li je on nesretnik koga aca altretira ili je on taj koji maltretira acu
Uklonjeno. Kad pre jbt...
Čekajte, njihovo objasnjenje je da su kupili uređaj koji košta 80 miliona da bi ga koristili kao megafon koji košta 50 evra???
Instaliraću zvučni top na terasu.... Ovaj megafon hoću da kazemU 19 i 30 da grmi Beograd!
MIslim da u BG trenurno i svakom trenutku može da se skupi više ljudi spontano nego što može da dovede na miting.]
Da li je ovo zbog mitinga koji su najavili za petak ili je nešto dr.u pitanju?![]()
Haha pa ovaj je sto puta do sada kao bio protiv njih, dezurni za protivrecenje u stranci.
Kako to sad, pa zar nije pobedjena obojena revolucija zvucnim topom? Secam se nekog smejanja i veselja u informeru?
Mene ovo podsetilo na pisma Mire Marković iz Moskve.
Potrebno ce biti ozbiljno renoviranje pionirskog parka posle svih orkova. Kolko je ovo samo retardiranoPogledajte prilog 233119
Šta li dalje spremaju:
Da li je ovo zbog mitinga koji su najavili za petak ili je nešto dr.u pitanju?![]()
Ako se ne otpusti 75% policije, 90% bie i ne reformise svako odeljenje, a ne preispita svaki pojedinac.Bogami izgleda da ipak neko busi iznutra, udba je shvatila da od zvalavog vise vajde nema, mozda i neka strana udba...
To ce se tesko trajno resiti.........uvek su rezimi ovde imali veze sa podzemljem, neki manje neki vise ali od 2012 se preteralo. Mislim da ni Slobo nije toliko surovao sa raznim dilerima i batinasimaAko se ne otpusti 75% policije, 90% bie i ne reformise svako odeljenje, a ne preispita svaki pojedinac.
I dalje ce huligani da prebijaju ljude po ulicama.
I dalje ce reketasi da maltretiraju svakog vlasnika kafica.
I dalje ce kriminalci da drze svaku gradjevinsku firmu.
I dalje ce drzava da drzi i prodaje drogu i da ima neogranicene crne fondove.
I dalje ce nepismeni likovi u crnim dzipovima da budu strah i trepet po gradu i drzavi.
Ako se ne resi sistemski problem prljave duboke drzave te Dacice, Vucice i ostale bizone mozemo da smenjujemo slobodno, ali necemo promeniti skoro nista.
Ali zapravo je vrlo prosto. Ako policija ne drzi kriminal, kriminal je sveden na sacicu nesrecnih individualaca. Da li ce neko tu i tamo da ukrade auto ili obije trafiku, ne zanima me. Da ce neko nekog prebiti u porodici, neminovno je. Da ce neko pokusati da proneveri pare ili zavrne nekog u biznisu, desavace se. Cak i rasturanje droge je skoro pa nezaustavljivo, dokle god je skupa, ilegalna i trazena.To ce se tesko trajno resiti.........uvek su rezimi ovde imali veze sa podzemljem, neki manje neki vise ali od 2012 se preteralo. Mislim da ni Slobo nije toliko surovao sa raznim dilerima i batinasima