Šta je novo?

Izbori 2024

Ja bih samo da napomenem par stvari.

Dačić ili će izdati Vučića, ili će ostati uz njega ili će otići u penziju (i SPS predati Ružiću). Svaka od ove tri mogućnosti za posledicu MORA da ima i lustraciju i hapšenje u SPS, kao i da svi njihovi odu na političku deponiju. Dakle, nema tu eventualnog zahvaljivanja na guranju smene režima, ne treba imitirati zlatnu ribicu i imati kratko pamćenje.

Izjava da je "to samo jači megafon" može da znači i da uređaj može da pravi zvuk mlaznog motora ili koncert Jelene Karleuše. Dakle, relativizacija.

I vrlo verovatna promena vlasti ne znači da treba zaboraviti studentske zahteve, kao i zahteve svih drugih - prosvete, apotekara, itd.

U svakom slučaju, oseća se promena u vazduhu. Neko dinsta nešto ozbiljno.

screcccvxcven.jpg

Ma jadan Dačić, do pre 2 sata sam stvarno mislio da je inteligentniji i da će pokušati da prepliva na drugu obalu, jer mu se namestio trenutak samo takav... ne, ovom konferencijom je izabrao da potone do kraja.. a da li će sam, ili će odvesti i ceo sps - videćemo.

Бушни су тотално. Ови сад заиста могу само у затвор. Никакви избори па ни оставке више не долазе у обзир

Čekaj, kupili su čak sedam komada ovih jakih, od 150 decibela, i mogućnošću preciznog usmerenja zvučnog udara od svega 15 stepeni? Bar po ovoj jednoj fakturi. Šta će im sedam komada, kad za "obaveštavanje" imaju ove manje ? Očekuju potrebu za istovremenim rasterivanjem sopstvenog naroda u mnogo gradova i na puno mesta?

Uzmite u obzir da je ova jačina verovatno na otvorenom prostoru (doduše na 1 metar), ali zato ulica sa visokim zgradama sa obe stane dobro sprovodi i pojačava zvuk pošto se on višestruko odbija od fasada i ne rasipa previše sa daljinom.

Genasys LRAD 450 XL, audio spec.png

Poslednja izmena:
Je l ima ovaj neki dokaz za vortex cannon?

Vrlo je moguce da su oba koristili, opasni su to bolesnici

Kako god, ovo je jos jedna u nizu stvari za zatvor. Sama ova razlika u ceni je kriminal za sebe
Jedini 'dokaz' za vortex cannon je analiza EarShota.

Jedini 'dokaz' za vortex cannon je analiza EarShota.

iskreno, stvarno ne treba da gubimo vreme i rasplinjujemo se bespotrebno ovim.

Оно што мени смрди у целој ситуацији је да се од јутрос појавило милион слика и клипова овог чуда, што значи да је координисано пуштено однекле. Дакле, или неко изнутра озбиљно буши ствар или је пуштено на миг жвалаве сподобе да би се малтретирао ивица који делује да нема појма више ни шта се догађа нити има икакву контролу над било чим, ни полицијом ни сопственом партијом.

Teško da žvalavi ovo pumpa. U pitanju je percepcija u narodu, gde svi njega smatraju odgovornim. Niko realno ne smatra Dačića. Uzeti u obzir šta je sve žvalavi govorio. Ovo je sve Dačićeva sabotaža...

ne znam kako i ne znam zašto, ja sam oduvek na neki čudan način gotivio Ivicu hahah nikad ga nisam posmatrao kao neko stvorenje za izbegavanje kao što je SNS ekipa i zato mi ga sad malo i žao što se našao u ovakvom kanalu...e sad, veliko pitanje jeste upravo to, da li je on nesretnik koga aca altretira ili je on taj koji maltretira acu

Problem je sto svi ti ljudi koji glasaju za njega nikada nista od ovoga nece videti, nece cuti, a i ako cuju recice da ih je on iz blata spasio.

U narednih 15 dana opozija, fakulteti, studenti trebaju da smisle kako da se izbore za medijski prostor na RTSu i kako da se jedinstveno predstave kao kandidat na buducim izborima.
Ukoliko bi se skupilo stotinak profesora fakulteta, naucnika, uspesnih profesionalaca.. Da svako bude zaduzen za svoju specijalizaciju i da se predstave kao tehnokratska vlada mozda imamo sanse da se nesto promeni.

Stalno ponavljam da su mediji i informisanje glasača koji su neopredeljeni ili nisu za opoziciju od apsolutno suštinskog značaja, ali i dalje ne vidim da iko sistematski radi na tome. Bukvalno možete uzeti da ostale stvari maltene nisu ni bitne. Ljudi glasaju na osnovu onoga što znaju. To što ste vi ekonomski i obrazovno povlašćeni pa možete odvojiti časove i časove za čitanje Interneta, ne znači da većina drugih to može. Oni bez stalne i posebno usmerene informative akcije opozicije neće čuti maltene ništa od svega ovoga.

Zašto neko stalno ne pravi kratke biltene sa ključnim stavkama koje su otkrivene, pa onda to stalno i masovno plasira gde god može, a naročito tamo gde se NE skuplja opozicija?

To se zove politički rad. Bez toga je sve uzalud. Ono što vi znate, drugi ne znaju. Preko toga se ne može preći, kao da će neko drugi to da radi.

Teško da žvalavi ovo pumpa. U pitanju je percepcija u narodu, gde svi njega smatraju odgovornim. Niko realno ne smatra Dačića. Uzeti u obzir šta je sve žvalavi govorio. Ovo je sve Dačićeva sabotaža...
Мислим да жвалавог заболе за перцепцију у народу који га свакако мрзи, он има своје потплаћене, уцењене и зомбиране и њима је све ово небитно, а имам утисак и да дачић нема моћ да овако канали, плус кад видим да ССП нешто објављује мени мозак одмах пали црвене лампице да је у питању нека диверзија из жвалаве кухиње. Мада, у суштини не знам, све је ово само нагађање.

Оно што мени смрди у целој ситуацији је да се од јутрос појавило милион слика и клипова овог чуда, што значи да је координисано пуштено однекле. Дакле, или неко изнутра озбиљно буши ствар или је пуштено на миг жвалаве сподобе да би се малтретирао ивица који делује да нема појма више ни шта се догађа нити има икакву контролу над било чим, ни полицијом ни сопственом партијом.
Glupost. Ni na koji način mu to ne ide u prilog. Zašto bi sam sebi svesno uskako u stomak? Ili zašto bi maltretirao Ivicu kad može da se okrene protiv njega i na taj način izgubi vlast?

Pre će biti da su dokazi postojali od prvog dana i samo su čekali da se vlast ispali izjavama i onda pustili u javnost.

Glupost. Ni na koji način mu to ne ide u prilog. Zašto bi sam sebi svesno uskako u stomak? Ili zašto bi maltretirao Ivicu kad može da se okrene protiv njega i na taj način izgubi vlast?

Pre će biti da su dokazi postojali od prvog dana i samo su čekali da se vlast ispali izjavama i onda pustili u javnost.

Priče izlaze na videlo ne zbog želje bilo koga na vlasti ili nekih njihovih složenih šahovskih šema, nego zato što je "sistem za podršku", o kome sam ranije pričao, šupalj. Kad počinje da izgleda da spoljna fasada vlasti puca, ohrabre se mnogi šrafovi u sistemu i počnu da plasiraju tajne informacije. Onda šefovi moraju da kontrolišu štetu tako što će to priznati pre njih, ograničiti štetu po sebe, i usmeriti narativ. Onda kad saznaju da bi informacija ionako procurela, smatraju da je bolje da je oni sami saopšte i uobliče pre nego što to uradi neko drugi. Dačić je iskusan političar, uvek veoma dobro razume trendove i buduće opasnosti, pa se ovako štiti koliko može, to je sve.

Poslednja izmena:
Izlaze zato sto su bili i ostali tupave radikalcine smrdljive. Glupi sami i okruzili se poslusnima i fuksama koje je*******u.

Vrh