И ПСГ...jeste, zove se sns
И ПСГ...
Ekstradicija neće biti problem s obzirom da svi ili većina odgovornih planira da iz Srbije pobegne u EU.![]()
EKSKLUZIVNO Laura Koveši i Evropsko javno tužilaštvo istražuju slučaj Železničke stanice u Novom Sadu
Evropsko javno tužilaštvo (EPPO) potvrdilo je da je u toku istraga o mogućim zloupotrebama EU fondova vezanih za Železničku stanicu u Novom Sadu.nova.rs
Zato što je protest ipak ispred Skupštine, pa živi zid mora da čuva Nerona:Ćaciji su odbili da se sklone
![]()
Председник Вучић обраћа се у 18 сати поводом снимка договора о упаду у РТС; Студенти се оградили од намера снимљених активиста
Поводом снимка на којем се чују лица идентификована као активисти ПСГ-а и организације Став како планирају упад у зграду РТС-а, председник Александар Вучић обратиће се јавности у 18 часова. ПСГ је саопштио да се ради о тајно снимљеној конверзацији неколицине млађих чланова новосадског одбора...www.rts.rs
Evo, bio sam u pravu. Novi spin, salva uvreda, optužbi, laži, etiketiranja. Ništa više neće biti od toga.
Napraviše sami sebi logor. Odlično se odvija situacija. Samo autogol do autogola.Meni ovo pozitivno, nek ostanu u kavezu. je*******o ih Pionirski park, eto im ga, najbitnije da ne dira niko nikoga.
Zvanicno je odavno, mi i satnicu vec neko vreme znamoZvanicno je, kod skupstine je protest
Upravo to, kakva država i institucije, sve je ovo samo kulisa države i sve je podređeno volji jednog ludaka.Drzava je sama sebe suspendovala svojim potezima.
Ja kao i svi mi placamo porez drzavnim institucijama a ne privatnoj mafijaskoj paravojsci.
Cela policijska brigada ne zna kako su traktori stigli u centar grada i takvi trebaju od nekoga da nas brane? Sve ratove u kojima su ucestvovali su izgubili, sve su oterali od sebe, sada je valjda red dosao da se obracunaju i svojim narodom, verovatno imaju sri lancane u rezervi ako zatreba