Šta je novo?

Izbori 2024

dispec.jpg

Evo, bio sam u pravu. Novi spin, salva uvreda, optužbi, laži, etiketiranja. Ništa više neće biti od toga.

I ja se nadam da će biti samo to

Definitivno oblikovanje bojišta prema njihovim potrebama. Iza ovoga stoji neki vojnik koji je računao da će držati pozicije na pravcu kralja milana/kosovska-dragoljuba jovanovića/kneza miloša/takovska. Njihove snage su u parku Skupštini, bivšoj zgradi skupštine u Kralja Milana i Starom dvoru.

Drzava je sama sebe suspendovala svojim potezima.
Ja kao i svi mi placamo porez drzavnim institucijama a ne privatnoj mafijaskoj paravojsci.
Cela policijska brigada ne zna kako su traktori stigli u centar grada i takvi trebaju od nekoga da nas brane? Sve ratove u kojima su ucestvovali su izgubili, sve su oterali od sebe, sada je valjda red dosao da se obracunaju i svojim narodom, verovatno imaju sri lancane u rezervi ako zatreba
Upravo to, kakva država i institucije, sve je ovo samo kulisa države i sve je podređeno volji jednog ludaka.

Zamislite da u nekoj drugoj zemlji ne funkcioniše saobraćaj zato što su ljudi tog dana zakazali miting protiv vlasti.. i onda on gradi pruge i hvali se, a ti ne možeš da se pouzdaš u običan red vožnje, nego gledaš šta će ludom predsedniku da padne na pamet..

Čovek nije normalan i ne postoji druga opcija osim hitnog uklanjanja sa vlasti.

Vrh