Šta je novo?

Izbori 2024

Je li istina da su SNSovci i rent a krimosi gadjali narod kamenicama? Zakuvava se izgleda, ali tako je i bolje…

20250303_235148.jpg

Mislim da danas DS može da gasi partiju posle jučešarnjih komentara Milivojevića o bojkotu skupštine. Uništila ga je javnost i tviter.
Opozicija treba da se bori a ne da sedi kući i uzima poslaničke plate. To je njihov posao da se bore, ako ne vide to onda kada budu shvatili će biti kasno jer će biti ispod cenzusa. Zato i sve ovo što se dešava me na neki način raduje jer staro umire a novo se rađa. Na neki način je ovaj studentski pokret filter politike.

Tako, tako, svaka cast. Sad nek vas pendrece, hapse, borite se, tucite se... dug je put do povratka poverenja, ali je pocetak dobar.

Ovi su izgleda pogodili svoju poslanicu.

Mada ne znam, ovi njihovi ce uvek reci da je opozicija, a sa nase strane isto ume da se lupeta svasta, a i realno, sta sad zna neki tviteras i breditas, nema informacije jednostavno.

E, zbog toga nam treba slobodan RTS.

Vidim da joj doktor Brnaba na licu mesta konstatovala mozdani udar.

Sve te informacije na RTS-u trebaju tacno i precizno da se kazu i da se demantuju sve lazi.

Чек, чек, чек...А оставка владе?! Јел ово поново садејство режима и опозиције? :unsure:

Последњи студентски протести 2017е су се самоугасили скупом испред СИВ-а.

Како год. Али шта је са оставком владе? Нико у опозицији то није ни споменуо.

Vrh