Šta je novo?

Izbori 2024

1000024429.jpg

Ahahahaha ovi počeli da šalju muriju i kordone čak i na roditeljske savete 🤣

1738693797-9-beogradska-1422x800.jpg

oh-god-praying.gif

Naletoh na klip, gde Canak prica sve na mestu, ne znam zasto se proziva da je Vucicev.
Evo npr, u 18 minutu objasnjava koja je razlika izmedju zutih i radikala, ja bih se slozio sa njim, a verovatno i ceo forum.

Naletoh na klip, gde Canak prica sve na mestu, ne znam zasto se proziva da je Vucicev.
Evo npr, u 18 minutu objasnjava koja je razlika izmedju zutih i radikala, ja bih se slozio sa njim, a verovatno i ceo forum.
Stav o čoveku se ne formira na osnovu toga šta govori, već na osnovu toga šta čini.

Није тако причао док је ЛСВ био у коалицији са СНСом у Новом Саду.

Мислим да је ово полако припремање терена за случај да Вучић стварно пукне па да испаде да су ови натољупци одувек шатро били против њега иако спроводи њихову политику већ 13 година. То се полако види и са разним ботовима на овом форуму који су до јуче ликовали како су недодирљиви а сада "само желе оно што је најбоље", "против су Вучића али" итд. итд.

Мора бар неко крило да преживи пад авиона, ионако постоји сегмент друштва који је пао на ту причу да је ова сорта за поштење, слободу и демократију™ и стога ће увек бити на реду за фотеље која год опција да победи корупцију и криминал. Они не морају ништа конкретно да ураде дабоме али они су одувек били на речима за оно шта је исправно и зато шта год да се покаже као исправно они су то одувек подржавали. Сад још само да крене Лео Бешири да нас убеђује да Вашинтгон и Брисели били за владавину права у Србији док је Вучић противуставно потписивао бриселски, охридски, вашингтонски (итд.) споразум по њиховом налогу. Или (вероватније), да нису они криви што је ето таква ситуација у Србији, они су носили рукавице док су саучествовали у безакоњу и криминалу који се овде одигравао

mogao bi neko da propusti da klikne, pa ću ja velikodušno da kopiram spisak potpisnika.

Potpisnici:

• A11 – Inicijativa za ekonomska i socijalna prava
  • Alternativni centar za devojke
  • ASTRA-Akcija protiv trgovine ljudima
  • Asocijacija medija
  • Asocijacija onlajn medija
  • Autonomni ženski centar
  • Beogradski centar za bezbednosnu politiku
  • Beogradski centar za ljudska prava
  • Centar savremene politike
  • Crta
  • Evropski pokret u Srbiji
  • FemPlatz
  • Građanske inicijative
  • Helsinški odbor za ljudska prava
  • Inicijativa mladih za ljudska prava
  • Inicijativa za prava osoba sa mentalnim invaliditetom MDRI-S
  • Kolektiv Ministarstvo prostora
  • Komitet pravnika za ljudska prava – YUCOM
  • Međunarodna mreža pomoći IAN
  • Nacionalna koalicija za decentralizaciju
  • Nezavisno društvo novinara Vojvodine
  • Nezavisno udruženje novinara Srbije
  • Partneri za demokratske promene Srbija
  • PIN – Mreža psihosocijalnih inovacija
  • Polekol – Organizacija za političku ekologiju
  • Regulatorni institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu – RERI
  • SHARE Fondacija
  • Slavko Ćuruvija fondacija

Може се рећи, сви којима је укидање USAID пореметило пословање, сада стају са сарадњом. Немам ништа против, али коинциденција, шта ли је...?

Otpočela je sa radom anketna komisija koja se bavi analizom svih aspekata pada nadstrešnice:
Ovo počinje da liči na rad paralalnih institucija kakve bi trebale da budu jer ruku na srce ~niko ne veruje vlasti i dosadašnjem radu njihovih institucija.
Da li ovo može da liči na demonstraciju kako struka treba/može da radi?
Da li je ovo uvod u istu kada/ako nastupi ekspertska vlada? Možda.

giphy.gif

Vrh