Šta je novo?

Izbori 2024

Da, bukvalno tako.

Za Slaviju se znalo i pompezno najavljivalo, i napravilo se u vreme kada svi (koji su protiv SNSa) žele i mogu da dođu. I pokidali smo tad.

A za ovo danas skoro niko nije ni znao, pa sam na poslu slušao reakcije od ljudi kojima je isto pun SNSa ali nisu znali za ovo pa su negodovali i pitali se jel moralo to baš tada i kako će posle da se vraćaju. A ovo što sam ja znao da će biti, znao sam samo i samo zato što sam za praznike video po gradu debilne grafite "Protest 10.1!" I naravno da nisam ni bio, prosto jer sam radio.

Nisam čak znao ni u koliko je sati danas, prvo je bila priča u 12, pa u 13 pa u 14h.

Gomila ljudi uopšte nije ni znala za današnji protest. I gomila nije ni moglo da prisustvuje. To se ne radi tako.
Ja sam bas imao utisak da je solidno unapred najavljen, cak sam i ja znao za njega a ove nedelje sam imao posla pa nisam bas ni pratio...
To sto nije mogla gomila da prisustvuje uppste nije ni bilo bitno za ovaj protest jer je on bio studentski...

A ti sto im je kao pun sns-a al negoduju zbog nekoliko sati blokade JEDINIH koji nesto konkretno čine da se taj sns skloni, pa ocigledno im nije dovoljno pun jbg!
Zamisljam sebe da sam morao bas na tu stranu bas u to vreme - sa zadovoljstvom bih obišao...

Vrh