Šta je novo?

Izbori 2024

Pritom su čak i Belorusi imali problem sa Rusijom kada su hteli da im uzurpiraju MZKT fabriku, jednu od najvažnijih.

Uz to, Moskva pomaže Lukašenku da ostane faraon i da vlada kao diktator. On je nekada bio dobar i koristan za Belorusiju, i imao sam dozu poštovanja prema njemu. Ali kad je došlo vreme da se penzioniše (posle fazon dve i po decenije apsolutne vlasti) opila ga je moć i pohlepa a Rusija mu pomogla da suzbije svako drukčije mišljenje i demokratiju.

Kapiram ja da su NATO smećari i glodari koji se samo prikradaju Rusiji gde god stignu i mogu, i da je ona zbog toga još nervoznija i radikalnija. Ali bm li ga, ako Rusija već stalno hoće da se takmiči i rve sa EU, SAD i NATO, mogla bi nekad da pogleda i analizira kako tačno te sile privlače druge zemlje i narode da im se pridruže, a što mnogi beže od Rusije. Ali ne. Rusija to ne može da shvati. U njenim očima, oni su bezgrešni, a svi izvan nje treba sami da se stave pod njenu šapu i da iz časti služe njoj u ime Pravoslavlja, ili nostalgije za komunizmom ili nekog trećeg debilnog razloga, pa makar živeli kao klošari pod njima. E oće baš, evo svi trče da im budu saveznici odnosno podanici.

Evo, da doprinesem cirkusu, jedna slika iz mog rodnog kraja
1000012984.jpg

Ova je stara, Srba Četnik ju je, štono kažu, apdejtovao kad je počelo ovo što nije rat, slikacu neki dan
Ima još jedna smesnija, u pekari jednoj, i tu cu ovih dana da slikam

Najpoznatiji,
tu je i onaj mladenović sa krivom surlom sto stalno ima neku funkciju u gradu...

Mrsavo mi to nesto.
G17 i Ds su dali dosta perjanica. Oni su ipak sampioni preleta, a imaju iskustvo rada u Vladi od 2001.do 2012.

Ds je bio najmasovniji i svakako da ce u apsolutnom iznosu ih biti najvise...
Ali ne znam bas koliko su ana, nedic bili bas žuti a kena je svakako nebitan lik bio i ovamo i sad ovde..

Važno je da su najbitniji ljudi radikali, da je ustrojstvo i filozofija stranke radikalska kao i način delovanja i vladanja
- sad kako su se mnogi iz bivseg dos-a preobratili u radikale i prihvatili njihov način zivota zbog para i funkcija,
pa dobar deo i naroda razmislja na taj način...
Sigurno da ce i dosta low-level radikala preleteti u neke nove vlasti posle kraha,
ne verujem bas za ove visokorangirane...

Evo, da doprinesem cirkusu, jedna slika iz mog rodnog kraja
Pogledajte prilog 224977
Ova je stara, Srba Četnik ju je, štono kažu, apdejtovao kad je počelo ovo što nije rat, slikacu neki dan
Ima još jedna smesnija, u pekari jednoj, i tu cu ovih dana da slikam
Jedna jutarnja, iz pekare ,,babuška"
1000012993.jpg

al mnogo im dobar burek

Boles...
Jedanput sam svratio u jednu autoperionicu i na zidu poster kepeca iz inofrmera sa njegovim logoom lol
najbolje opisuje taj soj...

Boles...
Jedanput sam svratio u jednu autoperionicu i na zidu poster kepeca iz inofrmera sa njegovim logoom lol
najbolje opisuje taj soj...

Nekada su se po autoperionicama i mehaničarskim radnjama stavljali posteri Samante Foks, a sada Putina... Nije ni čudo što nam je natalitet otišao u 3pm.

Та марва, матора, југословенска и он су савршен спој и формирају заједно најгори људски талог који нас је икада задесио. Изрод више не зна где удара а сад је можда и дотакао дно:

Ударили сада и на српске студенте Крајишнинике, кршећи све могуће законе:

paso%C5%A1i-jpg.8506957

А ево хрватских агената

studenti-jpg.8506959

Poslednja izmena:
Hrvatski agenti rođeni u Beogradu se potpisuju ćirilicom u hrvatskom pasošu. A oca naterali, još pre nego što su se rodili, da ide u rat. Pre par meseci bili na KiM.

Sve ono što Vučić nikad nije uradio u svom životu.

Ds je bio najmasovniji i svakako da ce u apsolutnom iznosu ih biti najvise...
Ali ne znam bas koliko su ana, nedic bili bas žuti a kena je svakako nebitan lik bio i ovamo i sad ovde..

Važno je da su najbitniji ljudi radikali, da je ustrojstvo i filozofija stranke radikalska kao i način delovanja i vladanja
- sad kako su se mnogi iz bivseg dos-a preobratili u radikale i prihvatili njihov način zivota zbog para i funkcija,
pa dobar deo i naroda razmislja na taj način...
Sigurno da ce i dosta low-level radikala preleteti u neke nove vlasti posle kraha,
ne verujem bas za ove visokorangirane...
Кена је као председник општине био веома битан за ДС.

Нема ту пуно радикала у врху СНС, Вучић, Вучевић, Маја Гојковић и Јоргованка. Ресто су ДС и Г17+ кадрови, посебно по локалима. Извршни апарат СНС су Г17+ чланови са придодатим амнестираним кримосима.

Кена је као председник општине био веома битан за ДС.

Нема ту пуно радикала у врху СНС, Вучић, Вучевић, Маја Гојковић и Јоргованка. Ресто су ДС и Г17+ кадрови, посебно по локалима. Извршни апарат СНС су Г17+ чланови са придодатим амнестираним кримосима.
Nakon debilnog bojkota 2020. više nije bio bitan...
A tek kod radikala kolko je bitan, da se uslika sa brnabickom...

Sad ne znam, jel treba da licitiramo?
I ovo sto si napisao je dovoljno, bukvalno skoro ceo vrh, a jos da tu pridodamo i gašića, martinovića, jovanovićku, itd...

Kapiram da te srce vuce da ih proglasis zutima ali druže to su radikali,
vrh im je radikalski, modus operandi radikalski, nacin komunikacije, partijsko ustrojstvo, apsolutna većina glasačkog tela, sve!
To sto im je došao otpad iz ds, dss, g17 i pitaj boga šta sve ne - ne menja tu činjenicu,
zna se ko je imao tapiju na srbovanje...

Vrh