Šta je novo?

Izbori 2024

Nije čudno to što ima ljudi spremnih da poginu za njega, ili da mu žrtvuju nekog svog. Pa slali su u smrt hiljade ljudi 90ih, a ovi im se klanjali. Jedino što ovi ljudi ne mogu baš da dokuče da drugi ne žele da im se isto desi što i njihovoj porodici, o tome se radi.

Čitam tekst, dođem do ovog dela i tu sam stao

denzel-washington-get.gif
Да не грешим душу, на прву лопту мислим да је рођени брат погинулог Фирића запослен у ЈКП "Чистоћа" што се могло видети када је Миран Погачар са још неким био пре неки дан испред тог предузећа а због оне туче на блокади.
Ако је то тачно онда та породица јесте из редова владајуће странке.
Барем су тако писали њихови медији.
Не умањује њихову жртву свакако.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...snimku-clana-porodice-firic-i-mirana-pogacara

Ne znam da li se sećate kada su u jednoj kampanji svoje ljude slali na autoput da lepe plakate po vijaduktima i nadvožnjacima, pa je čovek naravno poginuo pretrčavajući autoput. To su ljudi koji bez trunke savesti direktno šalju druge u smrt, za njih je slučaj gde nisu baš direktno povukli oroz, kao nadsrešnica, obična smejurija.

Takođe, nikada ne zaboravimo da su SNS podanici ovo:

C81fzjHW0AE2KnV.jpg

i ovo (kada su došli da aplaudiraju rukovodiocu odgovornom za smrt radnika u fabrici):

Nikad mi neće biti žao tih ljudi, jer oni čine zlo drugima bez da trepnu, to što su dosta njih mentalno retardirani automatoni, meni ne znači ništa, jer bi me opet ubili, ili aplaudirali onom ko me ubije.

Uf, kakav mi bes izazove ovaj video snimak kad god ga vidim, neopisivo recima, nemojte kaciti ovo vise, molim vas

Cekam ih svakako, jednog dana, kad-tad, brze nego sto ocekuju

Morate da shvatite da sa ovima drugacije ne moze. Nikad nije ni moglo, niti se ovi mogu civilizovati. Zivotinje su etalon inteligencije, morala i svega drugog u odnosu na ove paramecijume, je*** ih usta poremecena

Poruka za studente, ove mozete "preokrenuti" jedino tako sto cete biti veci vucic od zvalavog. Znaci, ne ono "baba, ako glasas za njega necemo vise pricati"(moja baba se uplasila pa nije ni izlazila vise na izbore) jer su vecina njih dripci koja ce da vas "poslusaju" pa vas **** i izadju i glasaju sa mislju "ha, ***** sam malog, sta se on koji moj razume u politiku" vec stroga kontrola gde su ceo dan, ako izlaze, sa njima i stroga kontrola za koga se glasa.

Protiv sekte se moze samo tako-batinom

Pa oni i jesu pod batinom stalno, nije to kako neko reče samo par puta godišnje u autobus pa na izlet na miting, njih turiraju i drže u "borbenoj gotovosti" non stop, stalno im nešto zadaju, ako nije lokalno obilaženje, pozivanje, dokazivanje koliko imaju svojih glasova, akviziranje novih, onda su neki štandovi, pozersko slikanje kako nešto čiste, pišu komentare po internetu itd. Kod njih hijerarhija nije da neko može bilo šta da predloži, sugeriše, diskutuje, već samo da niži ešaloni bez pogovora slušaju komande. To je vojska genetskih grešaka, tu nema ni opiranja, ni preispitivanja, ni savesti. Ako je SRS stalno bila u nekoj predizbornoj kampanji, SNS je stalno u ratničkoj i borbenoj kampanji.

Pricam o kontra merama, uvek zaboravljaju da batina ima dva kraja. Obijalo im se to par puta o glavu kroz istoriju i uvek su igrom slucaja prolazili manje ili vise okrnjeni. Plasim se da ce im ove naredne batine(ovde ubrajam i svoje krvne srodnike, verovali ili ne) koje su im iza coska, biti i poslednje. Gomila njih nece smeti da izgovori slovo P, a ne da pomisli da se bavi "politikom"

Pa meni bliska osoba je, nažalost, u toj sekti, i odmah posle nesreće su krenuli da ih teraju posle posla u stranku, ide tamo skoro svaki dan.. kad je pitam da li se to spremaju za izbore, neće da mi kaže.. verujem da će do proleća biti izbora... inače, jedno veče sam bio kod nje, u dnevnoj joj sede matorci, idu vesti o protestima i njen otac kaže kako bi on svim studentima koji protestuju ukinuo budžet, da vide kako je u Americi itd.. tu sam ja ušao sa njim u polusatnu raspravu i prilično mu natrljao nos, da bi lik rekao na kraju-ne znate vi kako je bilo pre 30 godina, nismo imali hleba da jedemo, posle su žuti ostavili ljude bez posla, sad imam autoput kad krenem na Zlatibor.. da, to je nažalost takav mozak.

Na kraju se i dotična umešala i priznala da kradu na izborima, menjaju zapisnike itd..njen otac i dalje tera svoje, kao ne veruje, pita se što policija to ne ispita ako je tako..

To vam je mozak sns-ovaca..

Pa meni bliska osoba je, nažalost, u toj sekti, i odmah posle nesreće su krenuli da ih teraju posle posla u stranku, ide tamo skoro svaki dan.. kad je pitam da li se to spremaju za izbore, neće da mi kaže.. verujem da će do proleća biti izbora... inače, jedno veče sam bio kod nje, u dnevnoj joj sede matorci, idu vesti o protestima i njen otac kaže kako bi on svim studentima koji protestuju ukinuo budžet, da vide kako je u Americi itd.. tu sam ja ušao sa njim u polusatnu raspravu i prilično mu natrljao nos, da bi lik rekao na kraju-ne znate vi kako je bilo pre 30 godina, nismo imali hleba da jedemo, posle su žuti ostavili ljude bez posla, sad imam autoput kad krenem na Zlatibor.. da, to je nažalost takav mozak.

Na kraju se i dotična umešala i priznala da kradu na izborima, menjaju zapisnike itd..njen otac i dalje tera svoje, kao ne veruje, pita se što policija to ne ispita ako je tako..

To vam je mozak sns-ovaca..

Trebao si da ga pitas pa kakvi su vam to poslovi bili kad niste imali sta da jedete lol

Klasika - odsecenost od realnosti iz koje su pobegli uz pomoc radikalskih medija,
pa "93. nisu imali sta da jedu bulvalno pa je tadasnji diktatroski smrad pobeđevio na izborima...

Zle nakaze već koriste sinoćnu emisiju, uostalom zbog ovakvih stvari su je i izbacili. Novi Sad bez budžeta ide u privremeno finansiranje zbog nesposobne krvave radikalske rulje.

Gf_qTJaX0AASiXT

Радикалско-напредњачки ментални склоп је последица свих тих околности - Титоизам и самоуправљање - распад СФРЈ - санкције - бомбардовање - транзиција - приватизација - владавина ДОС и наследника.
Многи су остали заробљени у тим фазама, фали им Тито, крив им запад, протерао их Туђман, нису имали хлеба да једу 90их, остали без посла у приватизацији, жути лопови, Коштуница ослободио Куртија, Ђилас украо паре на мосту.
Режим успешно одржава тај мајндсет.

Opšte je poznato da je Vučić u dva navrata izgubio u Beogradu, ali je na kraju navukao pobedu preko RIK-a. Poslednji put bi izgubio da ga čak ni krađa ne bi spasila. Imali smo bojkot dela opozicije što je dovelo do toga da su nam rezultati nerealni.

Ostajem pri svojoj tvrdnji da niko pametan, pošten, moralan i normalan ne može biti deo SNS-a. Oni su na samom početku i odavali neki OK utisak da si mogao da ih svariš. Sada su ogoljeni i tek se sada vidi kolika je to banda kromanjonaca. Sramota da ovakve spodobe vode državu. Mora se hitno menjati vlast, nema šta da se čeka.

Moj mišljenje:

Treba da postoje samo državni univerziteti, privatne ukinuti. Isto važi i za privatne škole. Povećati broj mesta na fakultetima, pogotovu za samofinansiranje. Prilagoditi gradivo tržištu rada, učiti većinom samo korisne stvari. Ako imaš love, plaćaj, dobro i državi. Svakom svršenom diplomci država da obezbedi praksu, makar radio za siću. Praksa u trajanju od najmanje godinu dana.

Uvesti uniforme u škole, radne akcije čišćenja okoline, vojni rok.

Politika prema Kosovu jasno definisana. Ko prekrši, ide u zatvor. U javnim ustanovama ne smeju raditi ljudi koji su stranački obojeni. Nepotizam-krivično delo. Nema zapošljavanja preko stranke, taman da se i stranke pročiste od parazita.

Zakonom zabraniti SNS, SPS, SRS, JS, JUL. Konfiskacija imovine, hapsiti lopove, poternice. Očistiti Srbiju od mafije, lopova političara i huligana.

Najveće plate u državi da imaju profesori i lekari. Obavezno da postoji fond za lečenje ljudi od retkih bolesti.
Stavi logo severne Koreje,realnije ti po stavovima..

Evo potvrde šta Neron sprema, čim su oni pre mesec i po upregli članstvo i čim oni sastanče svake večeri, spremaju izbore.

Naravno, ne treba ih nikako prihvatiti bez prethodnog formiranja prelazne vlade koja bi ih organizovala.

Vrh