Šta je novo?

Izbori 2024

Nedovoljno ostra, naravno. Pesma je politicari kradu, u jbt, ne seri, nemoj tako jako.

Nedovoljno ostra, naravno. Pesma je politicari kradu, u jbt, ne seri, nemoj tako jako.
Ниси одговорио на питање. Песма је о свим политичарима или је на рачун жвалавог и режима му?

Ако мислиш да је о свим политичарима и да је песма релативизујућа онда сумњам у твоју макар и минималну интелигенцију.

Или то или си једноставно злонамеран.

едит: У ствари јеси одговорио на питање. Верујеш да је песма о свим политичарима. Ајд срећно.

Poslednja izmena:
Na ovo ce samo da se gasiraju id***, kao i na Rane od SPS Dragojevica.

Moze i mora to jasnije, Govedina je prilicno jasno imenovala sve.

Ovako dobijamo pozdrave podrske i klince u gasu koji se loze, jer jelte, sve je to isto, tako je svuda i ova vlast je losa jer krade i to je to.

Ako pises, pisi, jel bi ti ovako iskalkulisano pisao ili bi rekao kako jeste. Pesma je politicari na vlasti kradu i sad se solidarisu svi jer tako je svuda. Tako je bilo i pre, tako ce biti i posle.

1000016413.jpg

1000016412.jpg

Ти стварно не капираш. :oops:

Па управо ти из коментара капирају о коме је песма, зато и наводе власт у својим земљама. Ено, овај први каже химна СНС-а.

Не разумем, ти сам себе демантујеш.

ПС: Она песма о Трампу што си навео као доказ да не би било цензуре је - цензурисана. Каже "ејџ рестриктед".

mogli su sa ubace skrec vucicu pederu

ali sto nisu ako je sve jasno?
Ukinuce im monetizaciju na youtube

Ovako ce pesma da zavrsi kao i prethodna
Zaboravljeno

Ne, ti si skapirao klosare i duvace trave sa beogradskih klupica i njihove dubokoumne poruke, a mi smo id***.

Inace, ako ti mislis da ne kapiram, onda time samo dokazujes moju poentu. Jbg, glup sam, a pesma valjda treba da svima jasno stavi do znanja, a ne samo vama intelektualcima.

a metafore i izbegavanje je klasican belacki rep
Umesto da se ugledaju na korene i crnce, britke sablje bez dlaka na jeziku

Јасно ти је да је један од аутора аутор, вероватно и продуцент обе песме и у оба видеа?

И обе песме су иначе апсолутно на месту и савршено сецирају друштво сада и пре десет+ година.

Не Беки, за друге не знам да ли су идиоти али ти се баш трудиш да отклониш сваку сумњу.

Од ових дувача са клупе један је успешни правник, други је завршио ФДУ и има продукцијску кућу, трећи музички продуцент. Четврти је био блејач а пети је, ако ништа друго један од најбољих реп текстописаца у региону и чист као суза по сваком питању.

Poslednja izmena:
Ukinuce im monetizaciju na youtube
Неће пошто им иначе ни један клип на јутјубу никада није био монетизован.

Очигледно имате став о њима а не знате макар и основно о људима. Малограђанштина класична.

Podrzavam svaki vid otpora, ali ovi su odavno provaljeni pa je motiv njihov javljanja sada sumnjiv, a uvijanje u celofan prilicno jasno to i potvrdjuje.

Svi znamo kako su to svoje obrazovanje i iskoristili.

Ipak, da nastavimo sa podrskom svakom vidu otpora:

1000016414.jpg

Неће пошто им иначе ни један клип на јутјубу никада није био монетизован.

Очигледно имате став о њима а не знате макар и основно о људима. Малограђанштина класична.

uuu mnogo si bolji izvini covece sto si trigerovan

Uvek protiv sistema buraaas... na Pinku kod Amidze

Сад разумем. Ботујеш за режим вечерас. (y)

И даље нико није толико залегао за режим колико грађанство 2020е у корони, или гласањем за Шапића 18е, или ложењем на ону Вучићеву подвалу са Јанковићем (за то иначе сви имате колективну амнезију).

Европски пут! Увек то некако сметнем са ума из крајње добронамерних разлога али суштински иста је то прича а штета немерљива и од једних и од других.

Poslednja izmena:
Kako jutjub nije zabranio ovo 🤔
Где да забрани, па ово је благо. Канал Велика Србија, све могуће новокомпоноване четничке песме од 1990 па на даље, чак и песме о Вуку и СПО.

Одслушај ово. Свидеће се и @Cotra сигурно.

Pa procitao sam ovde da jutjub cenzurise i da moraju metafore da se koriste ako neces da ti skinu pesmu sa jutjuba.

Vrh