Šta je novo?

Izbori 2024

Vratio sam se upravo s blokade
Ovo mnogo vise obećava nego sto sam ocekivao
Izvanredna organizacija, zahtevi sasvim na mestu
Organizovali smo se demokratski, sto me je uplasilo na pocetku, npr. konkretno u jednom trenutku neko je predlozio da dopunimo zahteve zbog desavanja prilikom blokade BNV pre neki dan, ali je vise ljudi iznelo dobre argumente protiv i izglasali smo na kraju da ostajemo pri originalnim zahtevima
Sve u svemu ponosan sam na svoje kolege

Sad ce malo teze da prodju fore sa Djilasovim stranim placenicama

1000016456.jpg

1000016457.jpg

Уставни суд Румуније поништио резултате првог круга председничких избора у коме је победио десничарски кандидат Калин Ђорђеску

Imperija sada ide djonom.
Price o demokratiji vise nisu potrebne Zapadu.
Pogotovo ne u Evropi. Oni shvataju podljudski karakter ljudi stanovnika Evrope.

To znaci da i Hulja ima license to kill.. I to za masovnu upotrebu.

Rumun, cija je kandidatura ponistena pobedio je u prvom krugu predsednickih izbora.
Njegov greh: dovodio je u sumnju lazne narative USA i EU.

Уставни суд Румуније поништио резултате првог круга председничких избора у коме је победио десничарски кандидат Калин Ђорђеску

Rumun, cija je kandidatura ponistena pobedio je u prvom krugu predsednickih izbora.

A parlamentarne izbore nisu poništili, jer im rezultati njih odgovaraju. Kakvo surovo ogoljavanje tzv. demokratije...

Народ мора да схвати да је сам и против свих у борби за голи опстанак. Ми немамо основне елементе државнсти од како се Уставни суд самоликвидирао поводом бриселског споразума. Дакле, судску власт немамо већ 5-6 година а извршну и законодавну је узурпирао један "човек" под покровитељством запада и то траје још од Тадића са тенденцијом даљег погоршавања.
Takoje. Opozicija je vidljivo nestala. Oni su bili tu taman toliko da podsete stanovnistvo da postoje i umesto da nastave borbu nestali su.
Njihova jedina funkcija je sprovodjenje interesa stranih drzava.
Posto je interes stranih drzava stabilizacija ovog rezima, oni to i rade.

Medjutim, postoji tanusna nada da ce na kraju gradjani oteti drzavu od zlocinaca.

Vratio sam se upravo s blokade
Ovo mnogo vise obećava nego sto sam ocekivao
Izvanredna organizacija, zahtevi sasvim na mestu
Organizovali smo se demokratski, sto me je uplasilo na pocetku, npr. konkretno u jednom trenutku neko je predlozio da dopunimo zahteve zbog desavanja prilikom blokade BNV pre neki dan, ali je vise ljudi iznelo dobre argumente protiv i izglasali smo na kraju da ostajemo pri originalnim zahtevima
Sve u svemu ponosan sam na svoje kolege
I mi smo ponosni na vas!

MIslim da sada sledi smenjvanje svih uprava svih fakulteta koje nisu na liniji SNS i EU/USA u pogledu kopanja litijuma.
Sada cete da vidite kako izgleda kad si prava anglosaksonska kolonija.
Nece vam se dopasti.

Poslednja izmena:
A parlamentarne izbore nisu poništili, jer im rezultati njih odgovaraju. Kakvo surovo ogoljavanje tzv. demokratije...
Demokratija vazi sve dok birate kandidate americke duboko drzave.
Po toj definiciji i po sveducenj evrokomesara i Srbija je super demokratska zemlja.

Pitam se sta je u glavi onih nesrecnika koji i dalje tvrde kako je EU dobra stvar za Srbiju.
Pa ovo sad sto vidite, to vam je EU.
Vrlo skoro videcete ovo i u zemljama koje su formalno clanice.

Nisu ni imali parlamentarne izbore koliko mi se čini. Premijer koji je bio kandidat za predsednika je završio na 3. mestu nakon čega je podneo ostavku u stranci, možda i u Vladi.

Kako god, ne menja suštinu da je pravi glas jedino onaj koji odgovara kolonizatoru bilo sa istoka bilo sa zapada. Zbog toga SNS ne može da padne na izborima samo ih ulica može naterati da odstupe.

Nego, kad ćemo 'rumunske Laure' da dovedemo za tužioce?? :ROFLMAO:

Vrh