Zar su samo zbog Njega Srbi u tako losem duhovnom stanju.?Da, zasto su Srbi u tako losem duhovnom stanju, a takav covek vlada 12 godina vec Kako takav predsednik, a tako lose stanje u narodu
I opet se vracamo na isto, da udara na one koji ne mogu ni to pitanje da postave i ne vide nelogicnost, malo uceni, malo ukrade i sad je on tu kao neki pimpek na bicikli.
Stalno Nebojse Krstici i odavde neki forumaski Krloi navode tu njegovu madjiju. Gledao sam ga prekjuce prvi put posle ko zna koliko i mi ovde sedimo, neko se smeje i valja po podu sta lik prica, neko mu sve po spisku...
Stvarno ne vidim efekat tih njegovih predstava.
Imamo radikalski sljam, imamo tupave, imamo ucenjene. Imamo i mrtve, glasace iz drugih drzava... Sve se to zna.
I opoziciju koja je takva kakva jeste. I onda kao pobedjuje na izborima jer pece palacinke.
Njemu je rejting vec odredjen pre tih palacinki. Ovih 20 posto najgoreg dela naroda ga voli, 80 posto ga ne voli.
Da se pojavi neko iole normalan, oduvao bi ga. Prvo bi normalno vodio proteste i naterao vlast da koliko toliko sredi situaciju u medijima i RIK-u, a onda bi vodio normalnu kampanju i oduvao ga.
Jako si pametan. Sve su prevarili osim tebe. Cak si i napisao ,,mogu da vam rade sta hoce", ne znam samo koji si ti?Zar su samo zbog Njega Srbi u tako losem duhovnom stanju.?
Nije li duhovno stanje stvar crkve?
Malo neuverljivo je to.
Verujem da njegovi savetnici i handleri imaju vrlo preciznu estimaciju i podelu populacije na grupe, npr
nacionalisti
rusofili
liberali
itd
imaju modele i impact faktore za odredjena ponasanja i razradjene igrokaze i scene za pobudjivanje svake od ovih podgrupa.
Mogu da vam rade sta hoce.
Jer Srbi-Srbijanci jednostavno nisu uspeli da stvore funkcionalnu zajednicu za ovih dvesto-tinak godina. Da su uspeli, kao Hrvati ili Madjari ili Crnogorci, on ne bi mogao da radi sve ovo. Doduse i Crnogorci ili Crnogori-Srbi su cekali 25 godina, ali su na kraju uspeli.
No, u domen funkcionalnosti zajednice spada i politicko suceljavanje, a Predsednik se vec godinama ni sa kim ne suceljava, nema TV duela. To je ogromnoj vecini gradjana sasvim prihvatljivo, pa zasto onda jadikovati? Cak i sve zemlju u okruzenju imaju veci stepen politicke transparentnosti, cak i one koje dele orijentalno-tursko nasledje.
I sada, kad vise nema politike, kada postoji samo Predsednik i pojedinci koji nisu politicki organizovani. Sada kada je opozicija neslavno pokazala svoje pravo lice, izasavsi na lazne izbore (neki i dva puta). Predsednik je odlucio da zemlju i gradjane proda korporacijama sa very bad reputacijom.
E, sad su gradjani odjednom videli gde su. Srbija kao drzava nestaje. Svi ovi udesi, paljenja deponija bez kazne, nepotizam SNS kadrova, blatantne uvrede naroda oslobadjanjem Predsednikovih kumova, raspadi infrastrukture, propast obrazovanja, zdravstva, pljacka Beograda od strane Sapica i Vesica..... Sve su to znaci prestanka postojanja oraganizovanog ljudskog drustva na ovoj teritoriji.
Sada sve to znamo, ali sada je gotovo.
Danas na Prajdu su me pitali dve TV ekipe za intervju sa komentarom vi ste jedini Srbi ovde, svi ostali pričaju ruski. Moja procena je da je oko 80% ljudi na prajdu bilo Rusa. Još više nego prošle i pretprošle godine.
Zanimljivo je da Savo i Kreni promeni nisu podržali Prajd a imaju puno gej ljudi i u pokretu i simpatizera.
Свака манифестација којом се блокира цео град је смешна. Било да је ова парада, или војна, или литија, или породична шетња. И да, кад морају да буду, организатори да плате све трошкове. Од дневница за сваког полицајца, до трошкова горива, опереме и процењене штете по привреду. Све под црту и ко нема да плати не може.hteli da vide kako je, jer nisu mogli u svojoj zemlji...
ni ja nisam znao da je prajd. secam se tamo za vreme tadija, to je bila priprema meseci unapred, pa dal ce bidne dal nece.. itd...
mada smesne su mi te setnje... isto kao i one porodicne
Gde si ti video poređenje? Post kao post, informative radi.Možda nije umesno porediti na bilo kom nivou, jednu od najuređeniju sveckih država, sa Srbijom, u kojoj delovi prestonice, i dalje nemaju kanalizaciju.
Postavio si link na srpskom forumu o Beogradu. Ne vidim nigde poređenje.Gde si ti video poređenje?
Изгледа баш бледуњаво и слабашно. Капирам да јој фали протеина .Дај и њима параду
Pogledajte prilog 211129
Jevtović: Vegani višestruko diskriminisani u srpskom društvu iz straha od nepoznatog
Vegani su višestruko diskriminisani u srpskom društvu, na institucionalnom i vaninstitucionalnom nivou, izjavila je FoNetu volonterka Vege zajednice Tamara Jevtović i ocenila da je za to najčešći uzrok strah od nepoznatog.www.danas.rs
Okom nepristrasnog posmatrača, dva retarda.SNS nastavlja po svome, na Đermu su napali Olivera Ilića iz Savskog nasipa
"Šta me guraš bre": Član SNS fizički nasrnuo i udario čoveka na Đeram pijaci VIDEO
Prema objavi Savskog nasipa na X, do incidenta je došlo zato što je jedan član SNS, nezadovoljan što ih snimaju, prišao i udario snimatelja.nova.rs
Članstvo naprednjaka najavilo je masovan odlazak ako Malović preuzme stranku, navodeći da se radi o čoveku koji ne preza i od primene sile prema neposlušnim članovima.
„Da je ostao Malović to bi bili poslednji ekseri u kovčeg SNS. Sa njim bi se ugasili, svi bi otišli. To je bila jasna poruka nakon mučne atmosfere sa sastanka koji je održan u Kraljevu a potom u Čačku gde je on najavljen kao neko ko će naslediti Krsta Janjuševića. Iako je postavljen Boban Birmančević nema sumnje da će on voditi i dalju glavnu reč i da ćemo uskoro vidjati opasne momke i u ovom delu Srbije. Ovo je poniženje za one prave i čestite naprednjake koji su još ostali u stranci„, kaže naš izvor iz SNS.