Пантограф
Professional
- Učlanjen(a)
- 23.04.2012.
- Pohvaljen
- 47.525
То би била провокација са наше стране и сигнал заоштравања односа са САД.Jel to Vuk Jeremić novi ambasador u USA?
То би била провокација са наше стране и сигнал заоштравања односа са САД.Jel to Vuk Jeremić novi ambasador u USA?
Највећи политички ауторитет којег су Власи изнедрили на овим просторима од пада Рима.
Prema njegovim rečima, taj zakon će važiti samo za izbore koji su raspisani za 2. jun.
Da bi opozicija mogla da zivi, djilas mora da nestane. Kako zna i ume.Dragan Đilas: Pozivam sve opozicione stranke da povuku svoje liste sa izbora
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je za Nova.rs da umesto komentarisanja dešavanja u vezi sa izbornim listama, "poziva sve opozicione stranke na razum i odgovornost prema građanima".n1info.rs
Колико овај човек да изјава на дневном/недељном нивоу.Dragan Đilas: Pozivam sve opozicione stranke da povuku svoje liste sa izbora
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je za Nova.rs da umesto komentarisanja dešavanja u vezi sa izbornim listama, "poziva sve opozicione stranke na razum i odgovornost prema građanima".n1info.rs
Sta Labus kaze?Dragan Đilas: Pozivam sve opozicione stranke da povuku svoje liste sa izbora
Али буквално се више бори да опозиција поклони власт Вучићу на још 4 године него што се икад борио да победи на изборимаКолико овај човек да изјава на дневном/недељном нивоу.
Да је овако активан као учесник избора можда би и дошло до промена.
Što bre sada da bojkotuju? Oni su za borbu, pobediće Vučića na unapred nameštenim izborima.Ali opet je izgubljeno još nekoliko dana na svemu ovome, kampanje nigde nema, kao i programa. Definitivno su me razočarali i Savo i BB, jedina opcija po meni je bila da sad povuku liste i da se ide na proteste i da se pritiskom natera vlast da raspiše nove izbore što je brže moguće. Ovako se bojim da ćemo se negativno iznenaditi njihovim rezultatima na izborima.
Ti si bese radikal ?A Dobrica se bori da pobedi Vučića??? Oni ne znaju da predaju listu bez Đilasa. Cilj je što više odbornika uvaliti u fotelje i uhlebiti stranačke aktiviste. Jasno kao dan da je Vučić već pobedio. Radovaću se debaklu alavih opozicionara.
Nisam, ja sam džedaj. Sad zadovoljan?Ti si bese radikal ?
Нема напретка у Српском друштву и политици без политичке сахране за све жутаће - Ђилас - Шапић- Весић - Мали - Тадић - Јеремић.Dragan Đilas: Pozivam sve opozicione stranke da povuku svoje liste sa izbora