Oni barem imaju smenu vlastiPo izbornim uslovima, Srbija je daleko ispod Severne Makedonije.
Oni barem imaju smenu vlastiPo izbornim uslovima, Srbija je daleko ispod Severne Makedonije.
Zato i kazem to su isti ljudi i iste njuske. Nebitan je bajden putin, si, ili da se aplaudira mostu na adi ili da se docekuje spanski tramvaj sve je to ista ekipa tapsacaNe trba nikom tapšati klanajati se i izražavati poniznost, NI Bajdenu, NI Xiju, ni Putinu, ni Makronu ni nekom našem. Ljudi koji su ponizni ponizni su prema svakom. Zato ne treba pravdati cirkus od dočeka juče. POštovanje da, ali ne autobusom dovoditi ljude i davati im zastavice. POnosne ljude svako ceni, ponizne ne.
To može da bude mogućnost za opozicione stranke da motivišu glasače. "vlast hoće da od vas napravi podanike, mi se tome suprostavljamo".Zato i kazem to su isti ljudi i iste njuske. Nebitan je bajden putin, si, ili da se aplaudira mostu na adi ili da se docekuje spanski tramvaj sve je to ista ekipa tapsaca
Kad smo kod obecanja da pitam zna li ko koliko je porasla do sada kamata na onih 1000e sto obeca trubadur mladja, hteo bih da podignem taj novac?
Svi od bivših SFRJ republika su demokratije u odnosu na Zrbiju.Oni barem imaju smenu vlasti
Najluđe je kako su se ljudi lako prilagodili ceni hleba od 200 dindži. Živ se čovek na sve navikne.Можда још луђе су данас цене хлеба након констатације гос'н Николића и г-ђе Табаковић 2012. да је реална цена од 3 динара за векну. Тако некако и дођоше на власт.
Danas bio u zgradi SIV3 jer su premestili poslove MUP-a iz Ljermontove. Iza mene par osoba iz BiH, promenili prebivališta na BG adrese. Baš sam popričao sa par njih i dobio info iz prve ruke. Dakle, oni i dalje prijavljuju ljude u BG.Dogovorene izmene zakona koje bi trebalo da spreče migracije birača, sednica parlamenta zakazana za petak
U Skupštini Srbije postignut je dogovor između parlamentarnih grupa o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku.n1info.rs
Ovo ako se tacno tako i sprovede u delo je baš veliki poraz sekte što znači da ih je neko debelo pritisnuo nečim,
a znači da neće biti koristi od smrdljivih bednika koji su promenili prebivalište da bi drugima krojili kapu...
Čekam reakciju riđeg jer nekim malim delom i dalje verujem da bi mogao da preokrene tu moronsku odluku o bojkotu samo beograda (i direktnoj pomoći sekti) ili će da ostane upamćen kao neko ko je dok je sekta gubila vlast u nekim drugim gradovima on direktno pomogao da ne izgube i bg
Zato i kazem "ako se tacno tako sprovede u delo...",Danas bio u zgradi SIV3 jer su premestili poslove MUP-a iz Ljermontove. Iza mene par osoba iz BiH, promenili prebivališta na BG adrese. Baš sam popričao sa par njih i dobio info iz prve ruke. Dakle, oni i dalje prijavljuju ljude u BG.
Došli smo do toga da je uspeh da sns tj crveno crna klika izgubi bilo koji grad...Превише се полетело са оптимизмом око локалних избора. Бојим се да нема основа да СНС изгуби један једини већи град.
Da li Misa moze da predje cenzus u NS?
Једино ако направе изненађење као Несторовић.Da li Misa moze da predje cenzus u NS?
Пардон, мислио сам ту и на викенд варијанте, лепо је време па се може очекивати и такав вид изостанака.Pa drugi jun bas i nije neko vreme godisnjih odmora...
To je pravi duh potreban za skidanje prljavog radikalskog monopolaЛично сам пребацио планове тако да будем присутан 02.06. јер сваки глас се рачуна.