Šta je novo?

Izbori 2024

Ако режим може да падне онда ће пад кренути из огорчене "провинције", никако из комформистичког бе-ге авокадо стада.

У Нишлије се највише уздам. Тамо је СНС омражен вероватно више него што је и Слоба својевремено био.
Najvise se uzdamo i nadamo da ce desnicari i iskrene patriote konacno ukapirati ko unistava Srbiju i da nece glasati za Zavetnice/Nestorovice i ostalu bagru. Bilo da su iz provincije ili iz begea.
Samo to da se ispuni i Psiho je pao, a onda polako da se gradi pravna drzava.
 
Pogledajte prilog 195262

Ovi što su zaista protiv rudnika ne vole Sava Manojlovića iz Kreni-Promeni sa razlogom. Izgleda da mu ne treba davati na značaju.
Ova deluje kao botina, izrazava se kao botina i ima stavove kao botina.
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.
 
To je samo lokal. 🙂 Onda će da pritegnu budžetska sredstva sa republike... i biće ovi ništa ne rade 😄

Čeka nas dug put do izgradnje pravne države...

Ali svaki dug put počinje istim prvim korakom. Ili kako već ide ta izreka...

Edit. "A journey of a thousand miles begins with a single step"
 
Okej, nisam ni ja oduševljen sa tim što je napisala ali idi kod nje na stranicu i čitaj postove, ne liči mi na bota ni najmanje. Sad proverih na telegramu preko search opcije, čak je u 15 postova pomenula Sava u negativnom kontekstu..
 
Npr: za dzeparac od Rokfelera dostavlja hamburgere Hilu.
ili: on voli parkice a njega zene koje su volele tadice.
To moze da izjavi samo glupa, ogranicena botina.
Nisu mi jasni likovi koji citaju ovaj talog.
Ma važno je da voli botoksiranog kepeca, ostalo manje-više...
 
Naravno da su problem, ista st*** ko onaj s otkupom laptopova. Malo imamo bilborda po gradu pa mora da se oblepi svako zgodno mesto?
 
 
Ako se pojave plakati opozicije svuda izlepljeni, to je uradio SNS. U nekim gradovima na lokalu SNS je lepio opozicione plakate ljudima po automobilima, privatnim fasadama, ogradama....
 
Šta su Makron i Vučić radili na toj večeri? Makron podržava rezoluciju o genocidu u Srebrenici, a za uzvrat je Vučić dobio LV, možda 2026., kao i možda nuklearku. Dve udarne vesti od tog sastanka u Srbiji. A rezolucija ništa.

Isto tako ništa i od onog velikog pisma Vučića toj nekoj velikoj zemlji povodom mešanja u izbore. A ništa ni od onih najtežih dana u Srbiji part 123.

Disclaimer: nisam čitao rezoluciju, nisam se bavio Srebrenicom i činjenicama, samo sam video da se tom rezolucijom osuđuju pojedinci i zabranjuje njihovo veličanje - što je skroz okej.
 
Disclaimer: nisam čitao rezoluciju, nisam se bavio Srebrenicom i činjenicama, samo sam video da se tom rezolucijom osuđuju pojedinci i zabranjuje njihovo veličanje - što je skroz okokej.
Ma naravno,
Nego udba a ni žvala ne propustaju priliku da taman sad predizbore nalože nacionalističke paljevine kako će da "žigošu" "sve" srbe...
zaboravljaju se svi moguci problemi i na lokalu i na republici i pažnja usmerava na još jednu u nizu udbašku udicu,
sad će i ganglua da krene da njače na tu temu i eto glavne teme u kampanji za gradske izbore...

Iako je sve vec odavno jasno:
 
Rekoh već da će uslediti rezolucija. Kosovo će putem SE, Srebrenica će dobiti i međunarodnu potvrdu. Sever Kosova ne daju jer je strateški važan za buduće nemire u tzv. Sandžaku. Muslimani će se snabdevati oružjem sa Kosova i verovatno Bosne, ali i dela Crne Gore. To će uslediti nakon što ukinu RS. Neće im biti lako, vrlo su mogući i nemiri u BIH. Zapad je odlučio da ukine RS, da proguraju Kosovo što više mogu i da Srbiju odvoje od Crne Gore tako što bi Sandžak dobio široku autonomiju. To je moguće za nekih desetak godina. Njima je sada glavni cilj ukidanje RS-s, pogotovu SAD-u, Nemačkoj i Britaniji.
 
Poslednja izmena:
Njima je sada glavni cilj ukidanje RS-s, pogotovu SAD-u, Nemačkoj i Britaniji.
Ulozice zar ne, veto Kinezi i Rusi i spasiti kao sto su uradili od 24.marta 1999. pa dok je zlocinacki NATO bombardovao moju zemlju.

@vucko vase da - znaci da opozicija ima dovoljan broj ljudstva da ima kontrolora na svakom birackom mestu i logisticku podrsku tim ljudima? da to znaci da ce opozicija objaviti rezultate pre p.organa i sns lista Beograda?
 
Rekoh već da će uslediti rezolucija. Kosovo će putem SE, Srebrenica će dobiti i međunarodnu potvrdu. Sever Kosova ne daju jer je strateški važan za buduće nemire u tzv. Sandžaku. Muslimani će se snabdevati oružjem sa Kosova i verovatno Bosne, ali i dela Crne Gore. To će uslediti nakon što ukinu RS. Neće im biti lako, vrlo su mogući i nemiri u BIH. Zapad je odlučio da ukine RS, da proguraju Kosovo što više mogu i da Srbiju odvoje od Crne Gore tako što bi Sandžak dobio široku autonomiju. To je moguće za nekih desetak godina. Njima je sada glavni cilj ukidanje RS-s, pogotovu SAD-u, Nemačkoj i Britaniji.

Lako je tebi. Ti imaš gde da odeš, imaš 2 pasoša kao Miloš Francuz.

Inače i ja da sam zapad postupao bih isto. To što mi nećemo da budemo zapad će nas doterati do scenarija koje predviđaš. To je uzročno-posledična veza. Od naše odluke do njihove.

Da, bombardovali su nas nismo ni mi bili cvećke na Kosovu pre toga. Dok god smo u zaostalom, primitivnom, kalimero narativu za koga zapad zabole ona stvar, nama neće biti bolje...

Eno gledam ona kučka kriminalac Ceca objasnjava kod Goce Trzan kako je Arkan bio mio kao jagnje.

Dok god te satrape gledamo kao da je sve u redu. Oguglali na zlo u nama. Nema nama spasa.

Mi moramo da se rasetujemo na 1990. i da utripujemo da smo Slovenci i da sa tih osnova gledamo šta dalje. Promena mentaliteta nam treba pod hitno. Dosta je bilo Srbovanja. 35 godina nam je donelo samo užas. Dole sa Srbovanjem 👎
 
Nije nam Srbovanje donelo užas, nego upravo antisrbovanje od avnojevskih granica, pa dalje preko neprepoznavanja geopolitičkog i ekonomskog trenutka 70-ih,a li najviše krajem 80-ih, pa preko raznih primitivnih kvazinacionalista, dokazanih presvučenih crvenih udbaša! Užas i stravičnu podelu od koje je pitanje da li ćemo se oporaviti! A da smo sami krivi, to se slažem, najviše smo sami krivi kolektivno, sad što manjina koja nije kriva ispašta sa većinom, jbg.
 
Užas je počeo krajem 80tih baš srbovanjem onih kojima sve to nije bio problem unazad skoro 45god pa su rešili tada nakon tih 45godina da ne može to tako a vodili su ih zapravo bas ideoloska deca onih koji su i zapoceli to u jajcu 45god ranije koja su sad otkrila čari srbovanja u namamljivanju prostih narodnih masa i evo do dan danas im ide
 
Ne, užas je krenuo mnogo ranije labavljenjem veštačke tvorevine i nakon što je prošlo dovoljno vremena da bi mogle da se zaborave žrtve najstradalnijeg naroda i da se drugi skroz operu i amnestiraju (ima to i ranije korena, da ne idem do Puniše Račića). 80-ih je samo kulminacija. Opet kažem, najviše smo sami krivi što nismo prepoznali trenutak, a nije kao da nam nije nuđeno, kao savezniku, mi smo mogli da diktiramo uslove, ali se drug koji je odrastao na Wall St ku*čio, mislio da je faktor. A jbg, tako je to kada pokušavaš sa ispiranjem mozga naroda, brisanjem identiteta, pa i eliminisanjem aristokratske inteligencije. Onda u nekom trenutku dođe do totalne šizofrenije i bolne podele. Nije Srbovanje problem, kamo sreće da smo tu ujedinjeni, kao amnestirana braća preko, problem je ovo drugo što sam naveo!
 
Vrh