Razumem tvoju emociju. Moja emocija je tuga. Samo tuga. Ne više ljutnja ka opoziciji, nego baš tuga.
Ljutnja mi je i dalje rezevrisana isključivo i nepokolebljivo prema vlasti a tuga prema opoziciji.
Iako sam apsolutno protiv bojkota, i verovatno je ovo proba da se poboljšaju uslovi, izvrši dodatni pritisak na vlast i opipa puls u javnosti, mišljenja sam da odluka treba biti jedinstvena. U tom delu se slažem sa Čikom. Nekada moraš da se povinuješ i radiš kako tim odluči a ne stlano kidanje i individualna mišljenja... Možeš ih imati kao Vučko, ali prihvataš odluku tima.
Jedino dobro kod bojkota je da ne bi vladali naredne 4 godine. Ne mogu bez legitimiteta pun mandat. Iako neko kaže da se se oni uopšte ne osvrću na legitimitet, ipak bi i oni više voleli da "legalno" dobiju vlast nego tako. Bojkotom su veće šanse za nove, prevremene izbore, nego ako pristaneš na ovakve uslove. I to je vodilja onom delu opozicije koji ima časne namere i iskrenu veru u poboljšanje izbornih uslova. Ali to je naivno razmišljanje i protiv sam bojkota, rezultate je usled krađe moguće osporavati i naknadno, posle izbora... Ne mislim pravno jer od toga vajde nema, nego politički, ulica, građanska neposlušnost... Po meni treba i u felerečnim uslovima legitimiteta koji bi bili jasno naznačeni da su takvi, ipak izaći.