Koji novac pravi? Više ljudi poseeti Adu nego ćopavogNisam ljubitelj Tite, ali on nam sada pravi novac od turista, tako da neka ga, mrtva usta ne mogu pričati, a lova kaplje.
Koji novac pravi? Više ljudi poseeti Adu nego ćopavog
Ono, istini za volju, osim svetlog primera Rumunije, u preostale dve pomenute zemlje su trenutno na vlasti veliki poštovaoci predmetnih diktatora (Staljina i Musolinija), kojima je sklono i tamošnje javno mnjenje. Tako da ta logika "to je deo naše istorije" ipak vodi ka određenom stavu, makar i obilaznim putem.Ta Kuća cveća je deo srpske istorije, kao što je i Palata parlamenta u Bukureštu koju je napravio Čaušesku deo rumunske istorije, Staljinovih Sedam sestara u Moskvi deo ruske istorije, Musolinijev Palazzo deo italijanske istorije itd.
Ono, istini za volju, osim svetlog primera Rumunije, u preostale dve pomenute zemlje su trenutno na vlasti veliki poštovaoci predmetnih diktatora (Staljina i Musolinija), kojima je sklono i tamošnje javno mnjenje. Tako da ta logika "to je deo naše istorije" ipak vodi ka određenom stavu, makar i obilaznim putem.
Па мене баш брине то како се та два народа односе према историји.
Ne slažem se s tobom da to ima veze, jer Meloni je premijer tek od 2022, tako da imaš dobar period između Musolinija i nje da popuniš.
neka opozicija baci neki drugi lebac
meni je bilo neverovatno, kada sam bio u milanu pre nekih 6,7 godina, da se tamo na trgu lagano prodaju musolinijeve majice, zasteve itd itd
Ako nece Beograd, ima ko hoce:
Ako Šapić neće Tita u Beogradu, hoće ga Sarajevo
Najnovije vesti i video priče iz Srbije i sveta o najvažnijim događajima iz politike, sporta, biznisa, kulture, zdravlja. Budite uz Nin .www.nin.rs
Stvarno? Ja sam bio u Rimu prošle godine i nisam video ništa takvo.
Iskreno mi to zvuči malo i nadrealno
Шешељ је још 1989. или 1990. кренуо са wannabe-четницима и глоговим колцем.Hteo ga je i Zagreb pre 10tak godina. A ujedno je hteo da makne ulicu.
Ne znam koji je mamlaz tad u Srbiji isto predložio da mu se premesti grob. Pa je bila tema u javnosti. Ko ga gde hoće ali i zbog čega sve neće. Iste priče 30 godina vrtimo...
Има и део посвећен распаду и последњој Југославији.Ono, istini za volju, osim svetlog primera Rumunije, u preostale dve pomenute zemlje su trenutno na vlasti veliki poštovaoci predmetnih diktatora (Staljina i Musolinija), kojima je sklono i tamošnje javno mnjenje. Tako da ta logika "to je deo naše istorije" ipak vodi ka određenom stavu, makar i obilaznim putem.
Davno sam bio u ovom muzeju, pa ne znam koliko je on posvećen celokupnoj istoriji Jugoslavije - koju nije stvorio Tito - ima li u zdravoj meri kritičkog odnosa prema toj baštini, a ako su ta dva uslova ispunjena, to bi onda bio dobar koncept.