Kako ih je opozicija pokopala kad ih nije uzela u usta, štaviše bili su jedan od činilaca te opozicije dok su hteli. Kad je trebao neko drugi da bude glavni, oni ga isterali napolje. Jer važnije je da stranka ima mene za predsednika i 2%, nego najpopularnijeg čoveka stranke i 10%.
Pritom su oni glumili zaverenike, i pljuvali francusko nemački sporazum (ne Vučića, nego sporazum), u kratkim periodima kada nisu pljuvali SPN.
Ne znam ko ti je dao istraživanja kada su i istraživanja i zdrav razum govorila da su u kanalu.
Mogu da razumem da si njihov glasač (ako jesi) i malo pristrasnije da gledaš na njih, ali i ja sam 2017. glasao za Jeremića, jer je bio malo više (ne ovoliko) nacionalnija opcija od Saše Jankovića. Nijedan me ne bi usrećio, pokazalo se kasnije, ali dobro.
Najbolje što bi moglo da se desi srpskoj desnici i njima samima jeste da NS ode kod NDSS i pita šta treba da urade da bi bili u koaliciji sa njima. Budući da imamo nadmene ljude u toj stranci, to se neće desiti nego će juriti trule koalicije za nagoveštaj cenzusa, pa šta bude.