Надам се да ме нико неће погрешно схватити, али имам утисак да би покрет Ми глас народа боље изнео Карлове стручне предлоге за побољшање система и саобраћаја, него коалиција Србија против насиља.
Оног секунда када је било ко од кључних људи тог покрета рекао "СПН подржава Француско-Немачки план", недвосмислено је да је у питању кукавичје јаје и кец у рукаву секташке хоботнице и издајника на власти.
Да ли сте читали њихов програм. 1) Да се поново населе села 2) Да се укрупни средњи посед. А чиме ће да се баве људи у тим увећаним селима са укрупњеним поседима? 10 фризера и кафана на једног пољопривредника? Чак и Вулинов "Покрет Социјалиста" неке тамо 2010. је вукао ко циган мечку професора Миладина Шеварлића, који је један од ретких професора кога изузетно ценим.
Можда и грешим, али мислим да би у овом случају моја консултатитивна помоћ била најдрагоценија НДСС, да у мају 2017. помогнем да нокаутирамо СНС преко десније оријентисаних гласача. Саобраћај је врло јака тема, ту мора да буде квалитетног меса. Рецимо: "ГСП аутобус до Лазаревца, Обреновца, Сопота, Барајева, Младеновца", што није техничко побољшање већ игра на понос и равноправност људи.
Poslednjih dana se u "opozicionim" medijima objavljuju ovakve analize kako bi trebalo da se uzmu mandati, iako su izbori neregularni. Kao to je manje zlo...
Zar ne bi bilo logično i principijelno da se ne uzmu mandati, isti pripadnu vladajućoj koaliciji čime bi se dodatno "delegitimisali" izbori... Naravno, to je u Srbiji nemoguće, jer ipak je fotelja, pa makar i takva okrnjena najbitnija. Zato i dolazi na skupove par hiljada ljudi...
Посланик није просто човек који седи и прима плату, већ чак и када је опозиција, долазе му у руку директно сви планови, извештаји, нацрти закона, "месо" за рад без кога не може да изађе у јавност и каже "спема се то и то". То је највећа штета бојкота 2020. Такође, много је ту људи са мало искуства или први пут у политици, и тек са посланичким искуством можемо направити јаке кандидате.
Opet se ovi Ameri mešaju u unutrašnje stvari Zrbije.
Ccccc...sramota
Ministar spoljih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da Zapad nije spreman da se pomiri sa izbornim rezultatima i podrškom koju je narod pružio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pa su pokušali da "organizuju nelegalno preuzimanje vlasti".
n1info.rs
Ви као да не схватате да се Лавров уопште не обраћа Србима, већ људима бившег СССР. То је геополитичка зона у којој Русија сматра, као что схвата и запад за Србију, да јој је аутократа најбоља гаранција спољне политике. Њих баш брига за аутократију у небитној Русији, али желе да је одрже у Белорусији, Турској, Казахстану, Азербејџану и средње азијским државама. Таквом ставу су допринели неки од политички д... умствено заостали са доступом медијима, дајући изјаве да је у Украјини "агресија" (историјско-политички немогућа ствар), и да Русији треба увести санкције. За разлику од за Србију штетног спина да СПН подржава ФН план, овде је конкретан ид***зам такође штетан за Србију, са стране ових Евробу**ла. Ово се не односи на грађана са личним разрађеним проевропским ставом, већ за бу**ле који су чиста ложана у том правцу.