Nije to baš tako, BG je trebalo da padne, zato i ne mogu da likujem iz fotelje u fazonu vi ste nas sabotirali, sad mi nećemo vas da podržimo. Na meni kao jedinki je da uradim šta je u mojoj moći, a to je izlazak na ulicu i nadanje kritičnoj masi! Na političarima je da ovo izguraju, ako treba njih desetina svakodnevno sa možda većim protestima vikendima i na kraju i da vrate mandate ako ništa ne uspe! Sve suprotno znači da su dobili mig sa Dedinja da ne talasaju, ali moraju malo, jer su ljudi ispizdeli.
NS, Radule/Tadić, Dveri 50k glasova + ne znamo koliko ima pokradenih, jer mi imamo const priliv od skoro 400k prijavljenih u 10 godina, a realtivno identičan broj koji faktički žive u BG (dakle prvo sređivanje spiskova) + faktor Nestora. Sada ako podrži veleizdajničkog dramosera, pitanje da li bi prešao cenzus na ponovljenim izborima.
Ja sam se prvi iznenadio kad mi je bliski prijatelj, član mense, vrlo svestran i čovek sa kojim se slažem u 99% stvari, rekao da je glasao za Nestora. Mislim meni Nestor nije bio negativac pre 3 godine, smatrao sam ga kao glas razuma. Iz prve ruke još pre nego što se pojavio u medijima, vrhunski lekar, konvencionalno obrazovan, sa nadgradnjom. Zaista ga nisam pratio posle i nije mi jasno odakle se on pojavio sa ovolikim procentima i ne znam da li je poludeo ili su izvukli neke stvari iz konteksta koje sam načuo, TV ne gledam, tek nekoliko puta godišnje. Ja koji sam politički aktivan utoliko da ne propuštam izbore i izađem na ulicu kad mislim da je bitno, ne bih ni znao da se kandidovao da me u liftu nije napala njegova potencijalna poslanica i dala mi materijal. Pola ljudi ne znam ni ko su. Branka Pavlovića recimo jako poštujem.