Ja ne koristim ništa od hemije, ni vutru, ni kokain, ni popers ni kamagru. Poptuno iskreno, čak mi je pomalo i drago da gledam šta sve ljudi navode da koriste, a meni treba samo normalan podstrek druge osobe koja na nešto liči.
Snimam uglavnom sve. U razločitom cilju. Nisam oženjen. A i da jesam bio bih
sa osobom ženskog pola, koja sve to zna i takvog me pored sebe želi. Sve druge varijante nečijeg seksualnog života, dva muškarca u zajednici, dve žene, muškarac i žena koji se varaju ili svingerišu, drugim rečima, kako je neko uredio zajednicu ili svoj samostalni život pozdravljam i ne mešam se. Ne zanima me.
@Beki
Glede snimka,
S obzirom na način na koji je pribavljen (ko još krade hard disk sem služba koja će posle da te uceni ili oblati u pogodnom trenutku?) snimak je neupotrebljiv. Dokazna vrednost mu je nula.
S obzirom na vrednosti koje se objavom takvog snimka štite. Njegova vrednost je mala. Sve što si naveo, te vrednosti koje si bio pobrojao, vara ženu, prostitutka, ne diže mu se, možda kokain, su manjeg značaja od onih koje se krše objavom takvog snimka. Što razumem da Jelancha npr. ne može da razume. Ali sam mislio da ti ipak to možeš.
Dakle, nisam video neko klanje, Beki.
Još jednom da ponovim, važnija je zaštita privatnosti i prava na porodični život (kako god da ga je neko zamislio i uredio sopstveni život) od toga šta se na snimku nalazi. I to je toliko važnije da apstrahujem sve na snimku sem da je u pitanju neko veće kršenje zakona od onog koje se priznavanjem prava na nečiju privatnost štiti.
Nezakonitim pribavljanjem i nezakonitim objavljivanjem datog privatnog snimka kojom se teško atakuje na nečiju privatnost u cilju političke diskreditacije u momentu predizborne kampanje, kako to dospeva u medije, ko to najavljuje, sa sve činjenicom da se govori ili prikazuje nešto što možda ukazuje na kokain ili da je angažovana prostitutka, dakle taj atak na pravatnost je jača vrednost od sadržaja snimka posebno zbog načina kako je "iscureo" u javnost.
Da se ispita način kako je iscureo je veća vrednost nego šta se na datom snimku nalazi. Sem da smo gledali silovanje ili klanje.
Dakle kao
nezakonito pribavljenog i sa vrednostima manjeg značaj od onih koje se neobjabljivanjem štite odacujem ga, Beki i njime se ne bavim. Nije dostigao nivo da mi uđe u spis, da se pravnički izrazim.
Za mene ne postoji, jer je pušten u cilju da se neko oblati i izvrgne ruglu, što je sa političkim posledicama uvek, ali ne i sa pravnim.
Zato ga ja odbacujem. Poput pravne fikcije,
nije se nikad ni desio. Sve posledice, zaključci - ne postoje.
I to je moj odnos prema tom snimku. A sad, kako si i sam napisao, možemo na druge teme.